Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
7.7.13 18:20
@careynka píše:
no ale kdyby si takhle nasla chlapa manzelka, tak chlap se posere a zakaze to a bude ohen na strese…kdezto on muze vsechno. Uz vidim chlapa, jak gratuluje jinymu, ze mu ojizdi zenu, ze mu zbyva vic sil na milenku :-D to uz je pekne zvraceny

Je to zvracene. Ale je to problem toho vztahu, ne milenky, ze manzel manzelce neco zakazuje… :)

• Citovat
  • Upravit
8959
7.7.13 18:20
@chatwenna píše:
Ale prasarna ze strany chlapa, ne milenky…

no vždyť jo, prosím tě.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 18:22
@careynka píše:
a opravdu ti chodi jinam? Nebo si delate jen srandicky? My si taky delali srandicky nez k tomu opravdu doslo

No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos… :nevim: zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším :nevim: Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.7.13 18:24
@Gina108 píše:
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos… :nevim: zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším :nevim: Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat :mrgreen:

Tak to je pro silné nátury. Já bych ho asi tomu svýmu utrhla :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 18:25
@Lejaa píše:
Tak to je pro silné nátury. Já bych ho asi tomu svýmu utrhla :cert: :lol:
:mrgreen: chudák, jsem si to živě představila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.7.13 18:29
@Burj Chalifa píše:
Ne, je to primárně svědomí toho chlápka.

To určitě, ale furt zůstává podstata toho, že placená milenka je prostitutka. :mrgreen: Já netvrdím, že kdyby nebyly milenky tak chlapi nepodvádí, třebas když to tu kolikrát čtu, jak je ženským na blití z toho a toho, tak zase je dobré, že si maj kam chlapi odskočit a mít to, co nemaj. furt lepší prostitutka než zamilovaná baba. Ale prostě ženská, která spí s ženatým chlapem a bere si za to prachy je prostě ku*rva, ať se ji to líbí nebo ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.7.13 18:30
@Gina108 píše:
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos… :nevim: zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším :nevim: Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat :mrgreen:

To myslíš vážně? Tak pak jsi divná, nebo spíš tvoje miluju je trochu kostrbaté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 18:31
@chatwenna píše:
@careynka Tak proc tedy tvrdis, ze chlapi jsou hloupa zviratka myslici pindourem a „ty zle milenky“ toho vyuzivaji…, kdyz z vlastni zkusenosti vis, ze to neni pravda…?Ze je chlap zenaty je jeho vlastni osobni problem. Ne muj.

A tobě nevadí, že si ta druhá, ta která je mu dobrá jen, když potřebuje uvolnit přetlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@araw píše:
To určitě, ale furt zůstává podstata toho, že placená milenka je prostitutka. :mrgreen: Já netvrdím, že kdyby nebyly milenky tak chlapi nepodvádí, třebas když to tu kolikrát čtu, jak je ženským na blití z toho a toho, tak zase je dobré, že si maj kam chlapi odskočit a mít to, co nemaj. furt lepší prostitutka než zamilovaná baba. Ale prostě ženská, která spí s ženatým chlapem a bere si za to prachy je prostě ku*rva, ať se ji to líbí nebo ne. :lol:

ne, za prachy ne, to souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
@Gina108 píše:

Gino, presne tohle jsem si rikala taky, dokonce jsem mu chtela sehnat cernosku k narozkam - chtel by to zkusit…no a pak kdyz se to stalo, tak jsem se zhroutila. Jenze ja se v ty dobe nemohla branit, byla jsem kolem porodu. Jinak, kdybych ho sidila v sexu, tak ani nemuknu..ale takhle, kdyz ta zenska to vedela, tak to je pro me nejvetsi cuza a on je proste prasak. Jenze v nasem pripade lezou chlapovi zensky do postele a nemusi je ani balit. Ma nejaky zvlastni charisma, asi…kdyz uz to udela, tak at o tom prosim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 18:32
@LUCIPERKA-ddub píše:
A tobě nevadí, že si ta druhá, ta která je mu dobrá jen, když potřebuje uvolnit přetlak?

Někdy má chlap z manželky i přetlak psychický :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 18:33
@LUCIPERKA-ddub píše:

no prave ze ji to nevadi :-) to je cela podstata veci, ze temhle zenskejm to nevadi. Ja zrovna dostala takovou nabidku a odmitla jsem ji s tim, ze budto budu prvni, nebo zadna…ale to je prave na nature kazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@araw píše:
To myslíš vážně? Tak pak jsi divná, nebo spíš tvoje miluju je trochu kostrbaté :think:

No rozhodně nejsem stejná jako ty, to je snad každému z této diskuze jasné ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
@Burj Chalifa píše:
Někdy má chlap z manželky i přetlak psychický :nevim:

a hlavne tohle rika chlap vzdycky :-D prece ti nerekne, jak moc ji miluje, ale ma chut zkusit neco jinyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 18:34
@careynka píše:
a hlavne tohle rika chlap vzdycky :-D prece ti nerekne, jak moc ji miluje, ale ma chut zkusit neco jinyho

Ale může to i být pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria