Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
Ale prasarna ze strany chlapa, ne milenky…
no vždyť jo, prosím tě.. ![]()
@careynka píše:
a opravdu ti chodi jinam? Nebo si delate jen srandicky? My si taky delali srandicky nez k tomu opravdu doslo
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos…
zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším
Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat ![]()
@Gina108 píše:
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos…zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším
Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat
Tak to je pro silné nátury. Já bych ho asi tomu svýmu utrhla
![]()
@Lejaa píše:
Tak to je pro silné nátury. Já bych ho asi tomu svýmu utrhla![]()
@Burj Chalifa píše:
Ne, je to primárně svědomí toho chlápka.
To určitě, ale furt zůstává podstata toho, že placená milenka je prostitutka.
Já netvrdím, že kdyby nebyly milenky tak chlapi nepodvádí, třebas když to tu kolikrát čtu, jak je ženským na blití z toho a toho, tak zase je dobré, že si maj kam chlapi odskočit a mít to, co nemaj. furt lepší prostitutka než zamilovaná baba. Ale prostě ženská, která spí s ženatým chlapem a bere si za to prachy je prostě ku*rva, ať se ji to líbí nebo ne. ![]()
@Gina108 píše:
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos…zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším
To myslíš vážně? Tak pak jsi divná, nebo spíš tvoje miluju je trochu kostrbaté ![]()
@chatwenna píše:
@careynka Tak proc tedy tvrdis, ze chlapi jsou hloupa zviratka myslici pindourem a „ty zle milenky“ toho vyuzivaji…, kdyz z vlastni zkusenosti vis, ze to neni pravda…?Ze je chlap zenaty je jeho vlastni osobni problem. Ne muj.
A tobě nevadí, že si ta druhá, ta která je mu dobrá jen, když potřebuje uvolnit přetlak?
@araw píše:
To určitě, ale furt zůstává podstata toho, že placená milenka je prostitutka.Já netvrdím, že kdyby nebyly milenky tak chlapi nepodvádí, třebas když to tu kolikrát čtu, jak je ženským na blití z toho a toho, tak zase je dobré, že si maj kam chlapi odskočit a mít to, co nemaj. furt lepší prostitutka než zamilovaná baba. Ale prostě ženská, která spí s ženatým chlapem a bere si za to prachy je prostě ku*rva, ať se ji to líbí nebo ne.
ne, za prachy ne, to souhlasím.
@Gina108 píše:
Gino, presne tohle jsem si rikala taky, dokonce jsem mu chtela sehnat cernosku k narozkam - chtel by to zkusit…no a pak kdyz se to stalo, tak jsem se zhroutila. Jenze ja se v ty dobe nemohla branit, byla jsem kolem porodu. Jinak, kdybych ho sidila v sexu, tak ani nemuknu..ale takhle, kdyz ta zenska to vedela, tak to je pro me nejvetsi cuza a on je proste prasak. Jenze v nasem pripade lezou chlapovi zensky do postele a nemusi je ani balit. Ma nejaky zvlastni charisma, asi…kdyz uz to udela, tak at o tom prosim nevim…
@LUCIPERKA-ddub píše:
A tobě nevadí, že si ta druhá, ta která je mu dobrá jen, když potřebuje uvolnit přetlak?
Někdy má chlap z manželky i přetlak psychický ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
no prave ze ji to nevadi
to je cela podstata veci, ze temhle zenskejm to nevadi. Ja zrovna dostala takovou nabidku a odmitla jsem ji s tim, ze budto budu prvni, nebo zadna…ale to je prave na nature kazdy
@araw píše:
To myslíš vážně? Tak pak jsi divná, nebo spíš tvoje miluju je trochu kostrbaté
No rozhodně nejsem stejná jako ty, to je snad každému z této diskuze jasné
![]()
@Burj Chalifa píše:
Někdy má chlap z manželky i přetlak psychický
a hlavne tohle rika chlap vzdycky
prece ti nerekne, jak moc ji miluje, ale ma chut zkusit neco jinyho
@careynka píše:
a hlavne tohle rika chlap vzdyckyprece ti nerekne, jak moc ji miluje, ale ma chut zkusit neco jinyho
Ale může to i být pravda.
Je to zvracene. Ale je to problem toho vztahu, ne milenky, ze manzel manzelce neco zakazuje…