Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
6.7.13 17:41

Do toho je skoro škoda říznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.7.13 17:53
@karinka píše:
Já ti nevím, ale asi podle svého okolí. Jak jsem psala, já jsem v manželství spokojená, ale můžu naprosto s jistotou tvrdit, že i manžel? Já tedy doufám, že i on a pokud ne, tak by mi to řekl, ale s naprostou jistotou to nemůžu tvrdit. Člověk si myslí, že je manželství v pořádku a že se mají stejně rádi díky tomu, že se drží za ruce a usmívají se na sebe, ale co když to ten druhý tak necítí. My se občas scházíme ještě s dalším 5 páry na grilovačku apod. a klábosíme s babami o chlapech, dětech apod. a řekne mi třeba kámoška, že i po 10 letech je v manželství spokojená a neměnila by a pak, když jdou chlapi 2× do roka na pánskou jízdu mi chlap doma řekne, jak se měli, co probírali a dozvíš se, že se tam ten chlap stěžoval, že po 10 letech už je to taková nuda a že rád vzpomíná na časy, kdy spolu začínali, na tu touhu, bušení srdce, beztarostnost a že ted má pocit, že už jedou ve stereotypu apod. Přitom se občas před námi políbí, chytnou se za ruce a vy si říkáte, jak je to hezké, že jim to tak klape. A můžu já vědět, že i třeba můj manžel si nepostěžuje, jak je v manželství nespokojený a že ho to trápí? Přitom, doma se tváří spokojeně a ani se nehádáme, ale já do něj nevidím. Občas mi sice řekne, jak mi to sluší, ale už nejsem ta štíhlá dvacítka, která se hezky a sexy oblékala. Nyní se přiznám, že občas na sebe kašlu a že mám doma vytahané tepláky a triko a pak se vidím v zrcadle a sama sebe se leknu ;). Někdy mi to nedojde, že bych se měla víc upravit. Tedy, jako nechodím doma jako špindíra, ale když si péči o svůj vzhled představím tak před 10 nebo 20 lety, tak to je opravdu obrovský rozdíl

no tak u nás to taky není jak na začátku, to snad ani nejde :think: přeci jen se změnilo spousta věcí, co se týče vzhledu, tak jasný že nevypadám jako když jsme se poznali, on taky ne, ale třeba váhu mám pořád stejnou :lol: myslím že o sebe dbám, ne nijak přehnaně(jsem líná, a nesnáším kadeřníka, kosmetiku atd.) jako chodím ke kadeřníkovi to jo, ale umírám tam :lol:
Co se týče upřímnosti, tak myslím že to funguje, klidně mi řekne tyhle vlasy jsou hrozný, tohle triko ti nesluší, já jemu taky ;) mimo vlasů :mrgreen: ale nuda? to bych rozhodně neřekla, naopak bych řekla že je to čím dál lepší, mluvím o sexu.
A je i lepší komunikace mezi námi, ze začátku mě vytáčelo milion věcí, teď už jsem si zvykla, takže neřeší pytlík od rohlíků narvaný v hrnečku od mlíka, neřeším ani to, že si není schopen podat čisté tričko, já mu ho totiž vyberu lépe :roll: :lol: a dalších milion věcí.
Prostě je to čímdál lepší, ne že bych byla otupělá a mávla nad tím rukou, ale neřeším blbosti, naopak si z nich děláme srandu.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
6.7.13 17:56
@Venetia píše:
Dovedou, ale nekdy to neni nic moc prijemneho
to bylo tuším psáno v kontextu, mít za každou cenu někoho, i kdyby to mělo být 10 kreténů za sebou, hlavně že nejsem sama :roll:
@Burj Chalifa píše:
Co je uvnitř toho sýrového dortu?Příspěvek upraven 06.07.13 v 17:41

to nemůžu prozradit, je to tajný rodinný recept ;)

• Citovat
  • Upravit
6.7.13 18:06

@Jasněnkaa tak pokial tie torty naozaj zvladas, tak som zelena zavistou. A slintam az je podomnou mlacka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 18:09

Ja som uz niekde pisala ze recept na stastne a trvanlive manzelstvo je podla mna neriesit „z principu“ blbosti.

A napriklad ja mam dnes doma pruser. Dala som nase starsie dieta manzelovej matke, nech si ho odvezie na dva dni z Brna do Sumperka. Manzel ma zjazdil na tri doby a asi bude na plech predcasne. :oops: A tak sa u nas riesi ze ide o princip. A ci to to dieta prezije. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.7.13 18:15
@Bábi Zlopočasná píše:
@Jasněnkaa tak pokial tie torty naozaj zvladas, tak som zelena zavistou. A slintam az je podomnou mlacka. :oops:

tak zelenat nemusíš :lol: já bych si do toho umotala i ruce :roll: nesnáším pečení, jinak si myslím že jsem manuálně zručná, ale pečení fakt jen když děti hodně skuhraj :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21581
6.7.13 18:18

@Jasněnkaa Wow, nádherné! Určitě musí i božsky chutnat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
6.7.13 18:40

@LUCIPERKA-ddub

Kazdy ma svuj nazor, ktery by rad sdělil zakladatelce. A jde opravdu jen o nazor, nikoli o domlouvání, ci dokonce o poucovani a moralizování.
Pokud se vam neco nelíbi, neni nutne abyste dal pretrvavala v teto diskuzi a moralizovala a odsuzovala ostatní, resp. ty, ktere nesdili s vami vas nazor!
Mozna mate pravdu a mozna taky ne a po nejakem case zjistite, jak je ten svet krutý a nespravedlivy, i kdyz vam to v zadnem pripade nepreju…
Vam take nikdo nebere vase „ruzove bryle“ tak prestante odsuzovat ty, ktere je nemají!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.7.13 19:05
@verulenka píše:
@bubijak Někdo tady označil milenku za příživnici, tak jsem jen reagovala, ale pravda, nedočítám vše.
Já si nemyslím, že ženy, které mají schopné partnery (ať už manželky, nebo přítelkyně, milenky)a nemusí tudíž pracovat (ale jistě mohou, pro radost)jsou příživnice. Dříve bylo běžné, že chlap byl schopný uživit ženu a není to nenormální ani dnes, tedy u nás asi méně časté.

bud si precti celou diskuse nebo aspon poslednich par stran a pak reaguj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.7.13 19:07
@Jasněnkaa píše:
no tak u nás to taky není jak na začátku, to snad ani nejde :think: přeci jen se změnilo spousta věcí, co se týče vzhledu, tak jasný že nevypadám jako když jsme se poznali, on taky ne, ale třeba váhu mám pořád stejnou :lol: myslím že o sebe dbám, ne nijak přehnaně(jsem líná, a nesnáším kadeřníka, kosmetiku atd.) jako chodím ke kadeřníkovi to jo, ale umírám tam :lol:
Co se týče upřímnosti, tak myslím že to funguje, klidně mi řekne tyhle vlasy jsou hrozný, tohle triko ti nesluší, já jemu taky ;) mimo vlasů :mrgreen: ale nuda? to bych rozhodně neřekla, naopak bych řekla že je to čím dál lepší, mluvím o sexu.
A je i lepší komunikace mezi námi, ze začátku mě vytáčelo milion věcí, teď už jsem si zvykla, takže neřeší pytlík od rohlíků narvaný v hrnečku od mlíka, neřeším ani to, že si není schopen podat čisté tričko, já mu ho totiž vyberu lépe :roll: :lol: a dalších milion věcí.
Prostě je to čímdál lepší, ne že bych byla otupělá a mávla nad tím rukou, ale neřeším blbosti, naopak si z nich děláme srandu.

to je pekny ;) a tak to nejak i funguje pokud funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 19:10
@Anonymní píše:
@LUCIPERKA-ddubKazdy ma svuj nazor, ktery by rad sdělil zakladatelce. A jde opravdu jen o nazor, nikoli o domlouvání, ci dokonce o poucovani a moralizování.
Pokud se vam neco nelíbi, neni nutne abyste dal pretrvavala v teto diskuzi a moralizovala a odsuzovala ostatní, resp. ty, ktere nesdili s vami vas nazor!
Mozna mate pravdu a mozna taky ne a po nejakem case zjistite, jak je ten svet krutý a nespravedlivy, i kdyz vam to v zadnem pripade nepreju…
Vam take nikdo nebere vase „ruzove bryle“ tak prestante odsuzovat ty, ktere je nemají!!!

Svet je kruty a nespravodlivy, lebo ludia su kruti a nespravodlivi, a ked ich niekto na tu krutost a nespravodlivost upozorni, tak je ten niekto oznaceny za moralistu, ktory nevidi aky je svet kruty a nespravodlivy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
6.7.13 19:11
@Bábi Zlopočasná píše:
Svet je kruty a nespravodlivy, lebo ludia su kruti a nespravodlivi, a ked ich niekto na tu krutost a nespravodlivost upozorni, tak je ten niekto oznaceny za moralistu, ktory nevidi aky je svet kruty a nespravodlivy…

Ale houby, svět je krásnýýýýýý 8)

• Citovat
  • Upravit
6.7.13 20:15
@nepř. G12 píše:
Ale houby, svět je krásnýýýýýý 8)

Precitaj na co som reagovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 22:25
@Anonymní píše:
@LUCIPERKA-ddubKazdy ma svuj nazor, ktery by rad sdělil zakladatelce. A jde opravdu jen o nazor, nikoli o domlouvání, ci dokonce o poucovani a moralizování.

Kde já sem moralizovala? Napsala jsem jen svůj názor, že prostě být někomu milenkou za peníze je mi proti srsti. Když nesouhlasím se stádem, které kejvá hlavou jak je to super nechat se vydržovat a napíšu to jak cítím já a že mě se to prostě příčí, tak je to moralizování? 8o A ještě mě vyhánět z diskuze, kdo jste, že mi něco chcete nařizovat? 8o
Pokud se vám moje názory nelíbí, tak je nečtěte a nereagujte na ně!!! Nota bene ještě anonymně! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.7.13 23:54
@Burj Chalifa píše:
Co je uvnitř toho sýrového dortu?Příspěvek upraven 06.07.13 v 17:41

Tipuju že tousťák se sýrovou pomazánkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí