Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Njn, vaše mise snažící se o osvětu a prosazení morálních hodnot na emiminu jaksi ztroskotala. To holt nase.re![]()
![]()
Cítíš se drsná? ![]()
@careynka To je hloupost.
Vsechny ty hloupe zviratka vzdycky balila me.
Jak jsem psala vyse - na to, ze chlap nema mozecek a milenka ho „odtahla“ se vymlouvaji jen ty zeny, ktere si nechteji priznat, ze si vzali vola nebo ty, ktere si nechteji prispustit, ze jejich vztah nefunguje.
@chatwenna píše:
@careynka To je hloupost.Vsechny ty hloupe zviratka vzdycky balila me.
Jak jsem psala vyse - na to, ze chlap nema mozecek a milenka ho „odtahla“ se vymlouvaji jen ty zeny, ktere si nechteji priznat, ze si vzali vola nebo ty, ktere si nechteji prispustit, ze jejich vztah nefunguje.
No jasne, mne taky vždycky balili chlapi ale já bych do zenatyho už nikdy nesla, stscilo jednou. Nemám potřebu si dokazovat, ze jsem neokoukana a vzrušující než jeho manzelka, co utira doma blitky po miminu. Tohle je pro me prostě tabu, nemohla bych se na sebe podívat
@careynka píše:
I kdyby…?
No nepěkná to emoce, hlavně proto, že nejvíc ubližuje tomu, kdo ji cítí.
@careynka Tak proc tedy tvrdis, ze chlapi jsou hloupa zviratka myslici pindourem a „ty zle milenky“ toho vyuzivaji…, kdyz z vlastni zkusenosti vis, ze to neni pravda…?
Ze je chlap zenaty je jeho vlastni osobni problem. Ne muj.
@Gina108 píše:
No nepěkná to emoce, hlavně proto, že nejvíc ubližuje tomu, kdo ji cítí.
takže těm manželkami to má být jedno a jeste mu dat na cestu kondom aby neco nepritah domů?
@careynka píše:
No jasne, mne taky vždycky balili chlapi ale já bych do zenatyho už nikdy nesla, stscilo jednou. Nemám potřebu si dokazovat, ze jsem neokoukana a vzrušující než jeho manzelka, co utira doma blitky po miminu. Tohle je pro me prostě tabu, nemohla bych se na sebe podívat
Přesně tak. Nehledě na to jak je to ubohé, dokazovat si, že jsme snad lepší, než jeho manželka. Jen aby jsme si nahonily ego…
@chatwenna píše:
@careynka Tak proc tedy tvrdis, ze chlapi jsou hloupa zviratka myslici pindourem a „ty zle milenky“ toho vyuzivaji…, kdyz z vlastni zkusenosti vis, ze to neni pravda…?Ze je chlap zenaty je jeho vlastni osobni problem. Ne muj.
No, ano, to je pravda.Do očí se manželce dívá chlap, ne milenka.
@careynka píše:
takže těm manželkami to má být jedno a jeste mu dat na cestu kondom aby neco nepritah domů?
@chatwenna píše:
@careynka Tak proc tedy tvrdis, ze chlapi jsou hloupa zviratka myslici pindourem a „ty zle milenky“ toho vyuzivaji…, kdyz z vlastni zkusenosti vis, ze to neni pravda…?Ze je chlap zenaty je jeho vlastni osobni problem. Ne muj.
Protože to tak je, oni si chtějí uzivat a nepřemýšlím u toho a trapi se vetsinou ta druhá zenska. Jen by me zajimalo jestli byste to braly stejně kdyby se to někdo otočilo az vy budete doma a chlap bude sustit nejakou ochechuli
@Lejaa Kvuli tomu, ze me sbalil zenaty chlap a mne se sex s nim libi, si neco dokazuju na jeho manzelce, kterou vubec neznam…? ![]()
To je ale krasna teorie. ![]()
@careynka píše:
Protože to tak je, oni si chtějí uzivat a nepřemýšlím u toho a trapi se vetsinou ta druhá zenska. Jen by me zajimalo jestli byste to braly stejně kdyby se to někdo otočilo az vy budete doma a chlap bude sustit nejakou ochechuli
Stat se muze cokoliv. Az se to stane je to chyba toho chlapa a taky trochu moje. Rozhodne nebudu hazet chybu na milenku.
@Burj Chalifa píše:
No, ano, to je pravda.Do očí se manželce dívá chlap, ne milenka.
Ale milenka kouká na sebe a jestliže nemá zábrany před nicim, tak je bezcharakterni a osud si na ni jednou pocka