Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.13 14:05
@karinka píše:
A jen tak pro zvědavost, jak dlouho jste vy, ženy, které tady přispíváte vdané? Nic v tom nehledejte, fakt mě to zajímá ;)

S manželem jsme spolu dva roky, v říjnu slavíme druhé výročí svatby. A co? Podotkneš, že je to krátká doba? To ale neznamená, že neumím porovnat s předchozími vztahy, zda to vydrží nebo ne.
My se máme rádi tak jako na začátku a možná ještě víc. Prostě to tak je, oba jsme si prošli nevydařenými vztahy, než jsme se našli. Co je na tom tak strašně k divení, že se našli dva lidé, kteří sou spolu šťastní. :)

Spíš mě zaráží, že tu ty singl i některé vdané co nejsou spokojené napadají ty spokojeně vdané. Ale tady přece nejde o to kdo je nebo není v manželství.
Otázka zněla zda pro peníze někomu dělat milenku. Jenže debata se tu zvrhla proti těm, co by prostě z morálních a jiných důvodů tuto nabídku odmítly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 14:09

@karinka Člověče, to je asi otázka důvěry, zda to, jak se cítím já se shoduje s tím, jak se cítí on. Můj muž ví, že jsem s ním šťastná a cítím se dobře, ví to z toho, jak se chovám a co řeknu. Já věřím, že to, jak se projevuje on a co říká, je to, co si myslí a nezbývá mi, než mu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 14:13
@Virginia píše:
Myslím, že správný výběr je alfou a omegou. POkud ten druhý nechce jít stejnou cestou za stejným cílem, může se jeden z té dvojice třeba rozkrájet a stejně nikam nedojdou. :?
Edit: A myslím, že je nutné při tom výběru nepřehlížet ani ty drobné věci, co mi vadí. Protože vadí-li mi teď, budou mi vadit potom 100× tolik, protože je budu mít stále a opakovaně na očích.Příspěvek upraven 06.07.13 v 14:06
:palec: přesně tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.7.13 14:40
@karinka píše:
Já ti nevím, ale asi podle svého okolí. Jak jsem psala, já jsem v manželství spokojená, ale můžu naprosto s jistotou tvrdit, že i manžel? Já tedy doufám, že i on a pokud ne, tak by mi to řekl, ale s naprostou jistotou to nemůžu tvrdit. Člověk si myslí, že je manželství v pořádku a že se mají stejně rádi díky tomu, že se drží za ruce a usmívají se na sebe, ale co když to ten druhý tak necítí. My se občas scházíme ještě s dalším 5 páry na grilovačku apod. a klábosíme s babami o chlapech, dětech apod. a řekne mi třeba kámoška, že i po 10 letech je v manželství spokojená a neměnila by a pak, když jdou chlapi 2× do roka na pánskou jízdu mi chlap doma řekne, jak se měli, co probírali a dozvíš se, že se tam ten chlap stěžoval, že po 10 letech už je to taková nuda a že rád vzpomíná na časy, kdy spolu začínali, na tu touhu, bušení srdce, beztarostnost a že ted má pocit, že už jedou ve stereotypu apod. Přitom se občas před námi políbí, chytnou se za ruce a vy si říkáte, jak je to hezké, že jim to tak klape. A můžu já vědět, že i třeba můj manžel si nepostěžuje, jak je v manželství nespokojený a že ho to trápí? Přitom, doma se tváří spokojeně a ani se nehádáme, ale já do něj nevidím. Občas mi sice řekne, jak mi to sluší, ale už nejsem ta štíhlá dvacítka, která se hezky a sexy oblékala. Nyní se přiznám, že občas na sebe kašlu a že mám doma vytahané tepláky a triko a pak se vidím v zrcadle a sama sebe se leknu ;). Někdy mi to nedojde, že bych se měla víc upravit. Tedy, jako nechodím doma jako špindíra, ale když si péči o svůj vzhled představím tak před 10 nebo 20 lety, tak to je opravdu obrovský rozdíl

No vidíš a já VÍM, že kdyby se něco mému muži nelíbilo/vadilo by mu to, tak by mi to řekl. Takže vím, že je šťastný, občas mě o tom i „ujistí“ slovně, ale hlavně, nebojíme se spolu mluvit i o tom, co jednomu či druhému vadí, takže vím, že by mi to řekl. :nevim: A sice nevypadám jako před 16 rokama, ale stále chodím upravená a nenosím vytahané tepláky, ale hlavně kvůli sobě :lol: :lol: Jinak já se upravuji stále stejně, ale nikdy jsem nechodila zmalovaná jak obrázek, takže se nemělo co tak rapidně změnit :mrgreen: a já ve svém okolí znám právě hodně manželství kterým to klape, takže si nemyslím, že je to tak ojedinělý stav :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 14:50
@karinka píše:
Já ti nevím, ale asi podle svého okolí. Jak jsem psala, já jsem v manželství spokojená, ale můžu naprosto s jistotou tvrdit, že i manžel? Já tedy doufám, že i on a pokud ne, tak by mi to řekl, ale s naprostou jistotou to nemůžu tvrdit. Člověk si myslí, že je manželství v pořádku a že se mají stejně rádi díky tomu, že se drží za ruce a usmívají se na sebe, ale co když to ten druhý tak necítí. My se občas scházíme ještě s dalším 5 páry na grilovačku apod. a klábosíme s babami o chlapech, dětech apod. a řekne mi třeba kámoška, že i po 10 letech je v manželství spokojená a neměnila by a pak, když jdou chlapi 2× do roka na pánskou jízdu mi chlap doma řekne, jak se měli, co probírali a dozvíš se, že se tam ten chlap stěžoval, že po 10 letech už je to taková nuda a že rád vzpomíná na časy, kdy spolu začínali, na tu touhu, bušení srdce, beztarostnost a že ted má pocit, že už jedou ve stereotypu apod. Přitom se občas před námi políbí, chytnou se za ruce a vy si říkáte, jak je to hezké, že jim to tak klape. A můžu já vědět, že i třeba můj manžel si nepostěžuje, jak je v manželství nespokojený a že ho to trápí? Přitom, doma se tváří spokojeně a ani se nehádáme, ale já do něj nevidím. Občas mi sice řekne, jak mi to sluší, ale už nejsem ta štíhlá dvacítka, která se hezky a sexy oblékala. Nyní se přiznám, že občas na sebe kašlu a že mám doma vytahané tepláky a triko a pak se vidím v zrcadle a sama sebe se leknu ;). Někdy mi to nedojde, že bych se měla víc upravit. Tedy, jako nechodím doma jako špindíra, ale když si péči o svůj vzhled představím tak před 10 nebo 20 lety, tak to je opravdu obrovský rozdíl

Moja starsia nema este ani tri roky, a ja rada spominam ake to bolo ked som bola prvykrat tehula, ked som hladala na nete co uz tomu prckovi narastlo, kolko meria, kolko vazi, ked prvykrat kopla, ako sa mi rozbuchalo srdce a ako sme s manzelom cakali az kopne aj jeho… Teraz mam pocit ze uz ideme v stereotype, nakrmit, utriet zadok, nakrmit, utriet zadok, nakrmit, okupat… asi to decko vymenim za novsi model, s ktorym to bude o tom vzruseni :think:

Mimochodom, aj ked som momentalne spokojna vo vztahu a jeho faze kde prave je, ked sa mi kolega zamiloval cezpolne, a vykladal mi ze mu jeho laska poslala postou darcek, a tesil sa ked mala prist na vikend, tiez som mu istym sposobom zavidela to vzrusenie, a ako mu svietili oci… alebo lepsie povedane, nie zavist, ale nostalgia, ze ja to uz mam za sebou a uz sa to nevrati. To ale nutne nemusi znamenat, ze clovek ktory si nostalgicky zaspomina ze je aj nespokojny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106250
6.7.13 14:59
@Mišmiš píše:
Prestante uz do chatwenny šít - nejni ani zahorkla ani zavistiva. Je vtipna, ironicka, samostatna jen ma jiny nazor a treba jine zkusenosti…
Jestli se zakladatelce typek libi a chtela by s nim suk. t tak jako tak nevidim nic spatnyho na tom, ze spoji prijemne s uzitecnym. Divne rozdany karty na zacatek „vztahu“. Kdyz by tam nebyl ten efekt -prilepseni- tak by to byl uplne normalni vztah-milenka+zenac kterych je miliony a to takove emoce nebudi. Chlapek si asi chce citovy distanc od milenky pojistit prachama. A co? Blbej kdo dava, blbejsi kdo nebere

Souhlasim… jen bych si nebyla jista, jak by to pak v realu probihalo s tim citovym odstupem… to uz je pak jen takovy telocvik a od profesionalky se to moc nelisi, akorat mozna dotycna nebude tak dobra nebo svolna :roll: Otazka je take, co si od toho pan slibuje, aby vubec byla schopna jeho potreby naplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.7.13 15:22

@LUCIPERKA-ddub je to nezavislost, protoze ty penize jsou navic, nejsou nutne… A da se bez nich v pohode zit.

• Citovat
  • Upravit
106250
6.7.13 16:23
@Jasněnkaa píše:
to je hrozný, ale jsou ženy které si nedovedou představit být samotné.

Dovedou, ale nekdy to neni nic moc prijemneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 16:24
@Venetia píše:
Dovedou, ale nekdy to neni nic moc prijemneho

A někdy taky je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.7.13 17:32
@Bábi Zlopočasná píše:
Dva, ja mam narodeniny aj vyrocie svadby :mrgreen:
žádný problém ;) akorát nevím jestli jsi na sladké, tak jeden slaný a jeden sladký :lol: 

http://www.toprecepty.cz/…rt-26445.jpg

• Citovat
  • Upravit
36504
6.7.13 17:33
@Jasněnkaa píše: žádný problém ;) akorát nevím jestli jsi na sladké, tak jeden slaný a jeden sladký :lol: http://www.toprecepty.cz/…rt-26445.jpg

Nádhera. Úplně se mi sbíhají sliny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
6.7.13 17:35
@Jasněnkaa píše: žádný problém ;) akorát nevím jestli jsi na sladké, tak jeden slaný a jeden sladký :lol: http://www.toprecepty.cz/…rt-26445.jpg

já bych si z dovolením zobla toho slaného :-)jsou krásné

• Citovat
  • Upravit
36504
6.7.13 17:35

Co je uvnitř toho sýrového dortu?

Příspěvek upraven 06.07.13 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.7.13 17:38

Nadhera. Sezrala bych oba :-D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
6.7.13 17:41
@karinka píše:
A jen tak pro zvědavost, jak dlouho jste vy, ženy, které tady přispíváte vdané? Nic v tom nehledejte, fakt mě to zajímá ;)

já jsem s chlapem 21 a kousek, v březnu budu 20 let vdaná. Ale nějak blbě se to počítá, protože mi moc není :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky