Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
5.7.13 23:55
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
5.7.13 23:59

Tak ještě jednou a už jdu spát :lol:

Policajt se oženil. Za pár dnů přijde do služby a kolegové samozřejmě vyzvídají
„Tak co? Jaká byla svatební noc?“
novomanžel: „Kluci, to mi nebudete věřit, já jsem byl ráno tak rozespalej, že jsem ze zvyku vytáhl peněženku. Vzal jsem z ní sedm stovek a položil je na noční stolek. Manželka se probudila, kouká na to…“
„Průšvih, co?!“ chytají se za hlavu kolegové.
„Ne, dobrý! Říkala, že v manželství už to není tak drahý - a vrátila mi dvě stovky!“

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
6.7.13 00:01

@Jasněnkaa Prilozilas do ohne…

Ja jdu spat taky. Uz na to nevidim :)

Dobrou, kočeny :)

• Citovat
  • Upravit
6.7.13 00:56
@Jasněnkaa píše:
já to kdyžtak odvolám a upeču třeba dort 8)

Dva, ja mam narodeniny aj vyrocie svadby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 01:03
@Jasněnkaa píše:
Tak ještě jednou a už jdu spát :lol:Policajt se oženil. Za pár dnů přijde do služby a kolegové samozřejmě vyzvídají
„Tak co? Jaká byla svatební noc?“
novomanžel: „Kluci, to mi nebudete věřit, já jsem byl ráno tak rozespalej, že jsem ze zvyku vytáhl peněženku. Vzal jsem z ní sedm stovek a položil je na noční stolek. Manželka se probudila, kouká na to…“
„Průšvih, co?!“ chytají se za hlavu kolegové.
„Ne, dobrý! Říkala, že v manželství už to není tak drahý - a vrátila mi dvě stovky!“

Ja to poznam inak - v penazenke nosim fotku manzelky a deti. Aby som vedel, preco v nej nie je ani halier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 01:03
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Prilozilas do ohne…

Ja jdu spat taky. Uz na to nevidim :)

Dobrou, kočeny :)

Raz z toho vyrasties. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.7.13 07:58
@bodlinka34 píše:
Tak tyhle tvoje dva příspěvky mě dostaly, jsem na tom velmi podobně :kytka:
:hug: taky jste si tim prosli se stejnym vysledkem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.7.13 07:59
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja poznam inak - v penazenke nosim fotku manzelky a deti. Aby som vedel, preco v nej nie je ani halier.

To ten muj by tam musel mit fotku exky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.7.13 08:38
@chatwenna píše:
Vis, jaky je mezi tim rozdil…?
Ja netvrdim, ze je to tak spravne, ja pouze sdeluji svuj postoj!
Vy neustale vysvetlujete, jak to ma byt spravne a co je normalni!Narozdil od Virginie a Jasneny, ktere pouze sdeluji, ze JIM je dobre v manzelstvi.
Zbytek tady se snazi ostatnim radit, jak maji zit!

Já taky sděluji, že mě je v manželství dobře.. Já jsem ti neřekla nic ve stylu „Jdi a najdi si partnera“.. Jen jsem zkonstatovala, že ženská, která tvrdí, že bez milujícícho chlapa, kterej se o ni stará a pomáhá jí, je jí líp, tak kecá. Pleteš si pojmy a dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 08:43

Já Chatwennu docela chápu a je mi svým solitérním postojem sympatická. Ví, co chce, jak je jí lépe a evidentně nemá potřebu žít s někým jen proto, že se to očekává. Umí být single, když už to život přinesl a je jí v té situaci dobře. Samozřejmě každá situace má své + a -,ale to ona jistě ví. Za mě této holce palec. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.7.13 08:46
@Lejaa píše:
Já taky sděluji, že mě je v manželství dobře.. Já jsem ti neřekla nic ve stylu „Jdi a najdi si partnera“.. Jen jsem zkonstatovala, že ženská, která tvrdí, že bez milujícícho chlapa, kterej se o ni stará a pomáhá jí, je jí líp, tak kecá. Pleteš si pojmy a dojmy.

Rady - jdi a najdi si normalniho chlapa tady zaznely nescetnekrat. Nevim, jestli od tebe. Samozrejme te z niceho takoveho obvinovat nebudu… A na to, abych cetla celou diskuzi znovu, fakt nemam :-)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
6.7.13 08:48

@Burj Chalifa Od tebe je to velka pocta… :mrgreen: Diky.

Ja si samozrejme uvedomuju, jak pises + i -, ale fascinuje me, jak nekdo vidi u manzelstvi jen plus a svobody jen minus.

Pak tady vznikaji diskuze - Nechapu, co se deje, Co je s nim, Podvadi me?, Z niceho nic me podvedl…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
6.7.13 08:51

I sebevíce milující vztah vyžaduje svým způsobem „omezení svobody“. A pro mě je svoboda více, než pomoc a starání se. Nepotřebuju, aby mě někdo opečovával. Potřebuju svůj prostor, který v manželském vztahu nemám.

• Citovat
  • Upravit
36504
6.7.13 08:56
@chatwenna píše:
@Burj Chalifa Od tebe je to velka pocta… :mrgreen: Diky.

Ja si samozrejme uvedomuju, jak pises + i -, ale fascinuje me, jak nekdo vidi u manzelstvi jen plus a svobody jen minus.

Pak tady vznikaji diskuze - Nechapu, co se deje, Co je s nim, Podvadi me?, Z niceho nic me podvedl…

Být důstojným single, i to chce umět a dozrát k tomu. Umět se v této situaci o sebe a děti sám postarat a nehledat za každou cenu a vybírat přebrané zboží horší kategorie. Nehledat za každou cenu nového tatínka, " přítele" a sponzora. Chápu, žena, pokud je samostatná jako Ty, nemá potřebu mít doma poklopec jeden kus za každou cenu. Mě je Tvůj postoj a názory na single velmi sympatický. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 09:19
@nepř. G12 píše:
I sebevíce milující vztah vyžaduje svým způsobem „omezení svobody“. A pro mě je svoboda více, než pomoc a starání se. Nepotřebuju, aby mě někdo opečovával. Potřebuju svůj prostor, který v manželském vztahu nemám.

Ja sa zase citim slobodnejsia odkedy som vydata. :jazyk: Mozem si dovolit viac, lebo mam za zadkom chlapa, na ktoreho sa da spolahnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí