Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
5.7.13 20:07

Ubohý, ale pravdivý bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.13 20:08
@mozartka píše:
Ubohý, ale pravdivý bohužel

a na co reagujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 20:08
@Lejaa píše:
Ty ráda překrucuješ a zjevně jsi nečetla ty příspěvky, kde jsme probíraly ty důvody:-)
Nepsaly jsme, že nám chlapi dělají pejsky, ale že nám pomáhají.. že si vzájemně pomáháme.Mimochodem, ty ohon nemáš a netvrdíš snad, že bez něj je to lepší? Já bych řekla, že tvrdíš:-)

Ne, ja tvrdim, ze MNE je bez nej lepe. Zatim.

Nabizim vam celou dobu jen nazor (pohled) z druhe strany.

Protoze tahle diskuze by beze me byla hrozne jednostranna :) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
5.7.13 20:09
@Bábi Zlopočasná píše:
Nechcem sa Ta dotknut, ale ocividne si nepochopila Ty.

Myslim, ze se pletes.

• Citovat
  • Upravit
17014
5.7.13 20:09
@chatwenna píše:
@Lejaa Dobre, zeptam se polopaticky.Proc je tedy lepsi (dle metafory) byt vdana/zenaty?

Na nic nejsi už sama, pokud máš doma chlapa, kterej za to stojí. ale já stejně věřím, že jednou tohle poznáš, protože i přesto, že s tebou mááááálokdy souhlasím a víš, jakej mám s tebou problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak si stejně myslím, že až na to dozraješ, tak to budeš vidět jinak. Protože ve své podstatě zas nejsi tak špatný člověk, jak se tváříš, protože kdyby jo, nebyla by jsi vůči bývalému tak benevolentní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 20:10
@Jasněnkaa píše:
já to pochopila že ti je teď 30, no tak to beru zpět, už nejsi žádná mladice :mrgreen:

Co jsem našla o vašem výročí ;)

6. ŽELEZNÁ SVATBA
Oproti dřevu je železo chladné ale zato stálé. Nějaká drobnost z kovu vám připomene, jak pevný váš svazek je.

Ja nasla toto
6. výročí - zinková (plechová) svatba (i partnerské vztahy je prý občas třeba vyleštit)

A chlap sa toho byt na plech asi nevzda :mrgreen:

Ale inak svorne na vyrocie zabudame, a to aj ked mam tyzden pred narodeniny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.7.13 20:12
@chatwenna píše:
@Lejaa No a zaver te metafory byl ten, ze kdyz liska ocas nema, tak tvrdi, ze bez nej je to lepsi, ackoliv vsichni vime, ze normalni je mit ocas… Asi jsi to moc nepochopila :think:Kazdopadne, ja jsem spis pecujici typ. Nemam rada, kdyz okolo me nekdo skace. Takoveho chlapa bych snesla tak mesic.

No a víš jak pěkné je pečovat o chlapa, na kterého se budeš moci spolehnou a v každé situaci se o něj opřít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 20:12
@araw píše:
Na nic nejsi už sama, pokud máš doma chlapa, kterej za to stojí. ale já stejně věřím, že jednou tohle poznáš, protože i přesto, že s tebou mááááálokdy souhlasím a víš, jakej mám s tebou problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak si stejně myslím, že až na to dozraješ, tak to budeš vidět jinak. Protože ve své podstatě zas nejsi tak špatný člověk, jak se tváříš, protože kdyby jo, nebyla by jsi vůči bývalému tak benevolentní :lol:

Na nic nejsi sama - pokud nemam problem s tim, ze si delam veci sama a podle sveho, tak je to dost malo.

Ale tim samozrejme nerikam, ze ten nazor nekdy nezmenim. Ale kvuli tomuto to nebude.

Nic damy, jdu na DABEL NOSI PRADU na prima love :) Skvely film :palec:

• Citovat
  • Upravit
8959
5.7.13 20:14
@chatwenna píše:
Ne, ja tvrdim, ze MNE je bez nej lepe. Zatim.

Nabizim vam celou dobu jen nazor (pohled) z druhe strany.

Protoze tahle diskuze by beze me byla hrozne jednostranna :) :mrgreen:

A rozdíl mezi tvou větou a tím, co jsem napsala já (Mimocho­dem, ty ohon nemáš a netvrdíš snad, že bez něj je to lepší? Já bych řekla, že tvrdíš:-) ), je jaký? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.7.13 20:14

Smoulinka nebo co to je za přezdívku, žije v pohádkovém světě, plném lásky a porozumění všech mužů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 20:15

@chatwenna nie, nepletiem. Zhadzujes manzelstva, vysmievas sa vydatym a tvrdis ze je bez chlapa lepsie, ackoliv vsichni vime, ze normalni je zit v pare :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.7.13 20:16
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja nasla toto
6. výročí - zinková (plechová) svatba (i partnerské vztahy je prý občas třeba vyleštit)

A chlap sa toho byt na plech asi nevzda :mrgreen:

Ale inak svorne na vyrocie zabudame, a to aj ked mam tyzden pred narodeniny :andel:

nj, tak má tu možnost jednou za život :lol:

já mám tohle, mé nadšení nezná mezí :roll: porcelán :zed: to radši nový vysavač :zed: :lol:

20. PORCELÁNOVÁ SVATBA Ženy se už nemůžou dočkat nové sady nádobí, protože ta stará za posledních dvacet let vzala za své.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.7.13 20:17
@araw píše:
No a víš jak pěkné je pečovat o chlapa, na kterého se budeš moci spolehnou a v každé situaci se o něj opřít :kytka:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
5.7.13 20:19
@Bábi Zlopočasná píše:
@chatwenna nie, nepletiem. Zhadzujes manzelstva, vysmievas sa vydatym a tvrdis ze je bez chlapa lepsie, ackoliv vsichni vime, ze normalni je zit v pare :*

jedna věc je co je „normální“ a druhá to, že nemůžeš popřít že i bez chlapa může být líp. Jo a nevšimla jsem si, že by se catawena vysmívala vdaným, pouze píše svůj názor, který se neztotožňuje s jinýma názorama a zase s jinýma ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.7.13 20:20

Milenec, proč ne…ženatý milenec a neženatý milenec, žádný rozdíl, když už sex s milencem, tak za výhody + orgazmus pro milenku a manželce za čas, co nás ženatý milenec přestane bavit, otevřít oči a prozradit(jakkoliv) co má doma za drahého… to je spravedlivé ne!
a jestli mi tu někdo bude tvrdit, že je to ubližování, tak určitě ze strany muže, protože je to přece jeho věc a jeho nevěra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí