Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
5.7.13 17:37
@Burj Chalifa píše:
Mateřství je krásná věc, ale bohužel, z mnoha žen dělá maminy v tom pejorativním slova smyslu. Esteticky i mentálně. Všudepřítomná masáž kultu těhotenství a mateřství se na jejich obzorech, slovníku i vizáži občas podepíše tak, že pánové zjišťují, že mají doma úplně jinou ženu.

Souhlas, jen bych to zevšeobecnila: lidé se časem mění, bohužel většinou k horšímu a mateřství je jen jednou z mála příčin. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 17:44
@eva76 píše:
já jsem v tomhle nejvíc šťastná, dětství nic moc, dospívání taky ne, až v dospělosti jsem dostala rozum :mrgreen: a když jsem ho pak dostala ještě víc, tak najednou zjišťuju, že si vlastně plním všechny své sny včetně těch dětských :dance:

Mám to podobně. :)
Dětství taky nic moc, mám jen sestru a babičku, maminka nám umřela když mi bylo osm a sestře pět a půl. Otce jsme už také neměly. Vychovala nás babička. Děti sou kruté ale je to tak, stranily se nám a posmívaly, že nemáme rodiče. Takže školní věk docela na houby. Pak jsme dospěly a vdaly se. Sestra šťastně, sou spolu už 11 let, nedávno slavili výročí…Já nikoli, sáhla jsem ve výběru vedle, pak i po druhé i po třetí, už jsem nevěřila a pak jsem potkala manžela. Teď jsem konečně šťastná, je to skvělý muž, táta, partner, kamarád, milenec, prostě manžel jak má být.

Věřím, že to tady mnoho žen, které jsou sami prostě nepochopí, jak může některý vzah fungovat, když jim to nefunguje a nebo sou sami. Ale až také potkají svého pana božského a sami se přesvědčí, tak pochopí… Nezbývá, než jim přát, aby to bylo co nejdříve a byly taky tak šťastné jako my… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 18:23
@Gina108 píše:
Jakápak blbost, stačí pořádně číst - třeba příspěvky uživatelky smultul nebo LUCIPERKA-ddub atd. Tak na ty přesně narážím - prej kdyby ženský držely při sobě a nedávaly ženáčům příležitost = kdyby si ty zadaný hajzly co maj chuť si vrznout jinde, nevojížděly navzájem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O když mně osobně je z taťuldů jiných dětí než mých fyzicky nevolno, tak nad takovýmito apely se tu řežu celou diskuzi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já tu nic takovýho nepsala, jen jsem dala pisatelce za pravdu. Ano je to i vina těch ženských, co to příjmou a vědí, že chlap je již zadaný. Na nevěru je potřeba dvou. Takže si kecy o tom, že jen chlap je na vině, nechte od cesty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
5.7.13 18:29
No, kdyby nebylo s kým, čubky by měly po lizu :jazyk:
@careynka píše:
Moje zkušenost je přesně obracena a ty ču. ky by furt su.aly! Jsou jak otravnej hmyz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.13 18:35
@verulenka píše:
No, kdyby nebylo s kým, čubky by měly po lizu :jazyk:

Jenže ono vždycky bude s kým, chlapi jsou prostě pitomci a myslu casto pindourem. A vis jak se to říká, kdyz fena nedá…v našem případě by chtěly ty chudinky, co nemaj vlastniho chlapa a snaží se lovit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.7.13 18:37
@careynka píše:
Jenže ono vždycky bude s kým, chlapi jsou prostě pitomci a myslu casto pindourem. A vis jak se to říká, kdyz fena nedá…v našem případě by chtěly ty chudinky, co nemaj vlastniho chlapa a snaží se lovit

Jo jakože ti čubky chtěj vojíždět tvýho chlapa, jo? A jak se to prosímtě dozvídáš? To mu dělaj nabídky přímo před tebou? 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
5.7.13 18:37

@careynka Kočičko, nejsou pitomci, je to jejich přirozenost, chápeš? Asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
5.7.13 18:38
Ne, manža asi doma referuje, kolik jich aktuálně zahnal :mrgreen: :mrgreen:
@Gina108 píše:
Jo jakože ti čubky chtěj vojíždět tvýho chlapa, jo? A jak se to prosímtě dozvídáš? To mu dělaj nabídky přímo před tebou? 8o 8o 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.7.13 18:42
@verulenka píše:
Ne, manža asi doma referuje, kolik jich aktuálně zahnal :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.13 18:55
@verulenka píše:
@careynka Kočičko, nejsou pitomci, je to jejich přirozenost, chápeš? Asi ne…

Právě že to chápu ale nechápu ty ženský a nereferuje, zjistila jsem to sama, hold nevydržel období okolo porodu, jinak bych si to dávala za vinu. Podle mě se tohle stane 90% chlapů, ale pokud jde jen o sex tak je důležitý si uvedomit jestli to za to stojí a když už sr to stane, tak ať se o tom doma manzelka prostě nedozví. Plati to teda pro obě strany. Krásný by bylo kdyby se to nikdy nestalo, ale tomuhle snad nikdo nevěří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.7.13 18:57
@careynka píše:
Právě že to chápu ale nechápu ty ženský a nereferuje, zjistila jsem to sama, hold nevydržel období okolo porodu, jinak bych si to dávala za vinu. Podle mě se tohle stane 90% chlapů, ale pokud jde jen o sex tak je důležitý si uvedomit jestli to za to stojí a když už sr to stane, tak ať se o tom doma manzelka prostě nedozví. Plati to teda pro obě strany. Krásný by bylo kdyby se to nikdy nestalo, ale tomuhle snad nikdo nevěří

Aha, souhlas, je blbý, když se to ten druhej dozví. To můj chlap to nejspíš provádí šikovně, neb nic nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.13 19:01
@Gina108 píše:
Aha, souhlas, je blbý, když se to ten druhej dozví. To můj chlap to nejspíš provádí šikovně, neb nic nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já taky dlouho nevěděla, ale bohužel pro me mam jistou intuici…uz na to doplatil parkrat, i v jinym okruhu než je nevěra a nedá si říct. Ženský pokolení našeho rodu si nese tyhle carodejny schopnosti :-D občas je to nevyhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 19:08

@Virginia Mne vztahy nebavi.

Bavi me, kdyz je to nove a neokoukane, kdyz me ten clovek jeste vzrusuje. Kdyz spolu spime osmkrat za den…
Clovek neni od prirody monogamni, neverim na partnerstvi na cely zivot, proto neverim ani na manzelstvi.

To neni zhrzenost.

Ale verim na lidskou vycuranost a na ekonomicke vyhody manzelstvi. Prirovnat manzelku ke konkubine neni v mnoha pripadech od veci.

A hodne od veci mi tady prijdou neustale nazory: „Holky neosukavejme si navzajem ty nase chlapy…“ :-D

Vis, ze je na celem svete vic zen? Vzdycky tady tedy budou milenky a vzdycky tady budou samotarky.
Ja bych chlapa chtela jen kvuli penezum. A to je pro me dost malo na to, abych se k nekomu uvazovala. :)

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
5.7.13 19:11

@chatwenna Jedna moje známá říka: „Přeci si kvůli jedné klobáse nebudu doma živit celé prase.“

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
5.7.13 19:12

@chatwenna
Mne vztahy nebavi.
Bavi me, kdyz je to nove a neokoukane

:lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...