Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.13 13:11
@bubijak píše:
já tomu říkám příživnictví :D

no já taky, jen s tím spojením, že chce nezávislost a pak má chlapa jen na peníze a sex. Mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.7.13 13:12

@bubijak A manželky nejsou příživnice, jen proto, že mají na příživnictví papír? Zajímavé :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.7.13 13:13

Vidím, že se to tady neustále řeší… ;) Fakt nechápu, proč musíte neustále chatvwenně cpát, že manželství je lepší, než singl. Pro někoho ano a pro někoho ne, to je přece normální. Já osobně taky nechápu, proč to tvrdí taky ty, které musí v manželství dělat vše samy. Jako v páteční výměně manželek. Viděly jste to? Tak ona má jedno dítě s blbcem, který skoro každý den jde místo domů do hospody rovnou z práce, a vrátí se schválně, až syn spí. Ještě to hrdě hlásí na kameru. A ona celá štastná si s tím blbcem pořídí další dítě a říká mu, že ted už budou čtyři, tak doufá, že už nebude chodit tak často do hospody a bude ji pomáhat. Jako, chlap, který doma vůbec nic neudělal celou dobu, když už musel s novou dočasnou manželkou umýt podlahu, t ak byl z toho na prášky a jeho současná žena doufá, že narozením dalšího dítěte se změní. Jako, to jsou fakt některé ženské absolutně ztracený případ. V tomto případě je fakt lepší být singl.
Moje kolegyně se před 8 lety rozvedla. Měla se s manželem skvěle, co se týká fin. stránky, ale byl to taky ten typ, který sice vydělával velké peníze, ale za cenu toho, že děti znal pomalu jenom z fotek a doma taky nic nedělal. To vše by dokázala překousnout, páč si dokázala skoro se vším poradit sama, ale pak se dozvěděla, že to už nějaký pátek táhne s jednou dvacítkou z jeho firmy a to už překousnout nechtěla. Takže se rozvedli a ona opustila luxusní dům a nyní bydlí ve 3 pokojovém bytě, který si koupila a už 6 let chodí s přítelem. On je z Prahy, ona z Moravy, takže každý víkend, dovolené, svátky se navzájem navštěvují. Velmi si to pochvaluje a říká, že škoda, že nevěděla dřív, že tento způsob chození je byde daleko víc vyhovovat, než společné bydlení. Ti dva jsou stále jako hrdličky, páč jsou si velmi vzácní a nemá svým způsobem jeden druhého jistým, což v manželství po pár letech tak většinou bývá a dva jsoou už pak spolu kvůli dětem, majetku a díky tomu, že už se jim nechce znovu začínat.
My jsme s manželem 18 let a rozhodně je to jiné, než po roce, 5 letech, 10 letech. Já mám to štěstí, že jsem si chlapa „vycvičila“ ;), že nejsem ten typ, který by se nechával jenom náznakem využívat nebo nějak zneužívat a že jsem svým způsobem tak trochu potvora. Já mám hodně kolem sebe manželství, kde ta ženská je pod vládou chlapa a to jsou pro mě sakra odstrašující případy a tak bych rozhodně nechtěla dopadnout. Proto dělám vše pro to, abych spíš měla já o něco navrch, než chlap.
Ono, ty holky bývaly taky sebevědomé a hrdé a když teď po takových 10 letech v manželství vidím, že má navrch hlavně ten chlap, tak kolikrát přemýšlím, jak k tomu mohlo dojít? Líbí se mi to velké nadšení žen, které hrdě hlásí, jak jsou štastné, že jsou vdané a jak by jejich chlap nikdy nemohl… a pak z nich vyleze, že jsou třeba vdané pár let. Jojo, to mi připomíná naše sousedy, kteří k nám začali před 5 lety tak 1× denně chodit a jak se drželi za ručičky a házeli na sebe obdivné pohledy. Tenkrát měli 5 let po svatbě. Tenkrát se usmívala nad tím, že jsou některé její kamarádky (asi i včetně mě ;) ) se svým manželem spíš v kamarádském vztahu, že se nedrží za ruce, když někde sedí, nedívají se obdivně do očí a každou chvilku se nepusinkují. Nyní uběhlo dalších 5 let a když k nám přijdou, tak sedí vedle sebe přesně, jak kdysi nechápala, jako 2 kamarádi, kteří se určitě mají rádi, ale už i ty pohledy, ten způsob komunikace je úplně jiný, než před 5 lety. Člověk to sám na sobě nějak nepozoruje, ale to okolí je v tom daleko víc objektivní, než vy sami.
Ono se říká, a je na tom hodně pravdy, že manželství je skvělá věc, když po 20 letech přejde do fáze vzájemné úcty a přátelství, ale v horším případě, což asi podle míry rozvodovosti je dost časté, přechází manželství po x letech do stavu ignorace a v nejhorším případě do stavu nenávisti

Příspěvek upraven 06.07.13 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 13:15
@Anonymní píše:
Jak uz tu bylo receno, kdyz to nebudes ty, bude to nejaka jina a ty si to pak budes stejne vycitat a najdes si dalsiho…
Navic budes mit stale prostor hledat si,,toho praveho,, i se vsemi mileneckymi vyhodami ;)
Jdi do toho :palec:

Ne to už nemá cenu. Buď je to tu samá prodejná děva a píšou další a další nebo se ty stejné schovávají za anonymitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.7.13 13:17
@verulenka píše:
@bubijak A manželky nejsou příživnice, jen proto, že mají na příživnictví papír? Zajímavé :-D :mrgreen:

pokud se doma nechas vyzivovat tak prizivnikem jsi, at uz na to papir mas nebo ne. Jinak tu divnou myslenku „brouku“ nechapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

Čemu na tom moc nerozumím, je fakt, jak se člověk sám vidí.
Mě by třeba vadil ten pocit použití - ona používá jeho, pro prachy, sex, on používá ji, na sex, zvýšení sebevědomí.
Nevím, jestli člověk v hloubi duše prostě nechce přece něco víc. Nechci být věcí k použití. Chci být milovaná, chci k někomu patřit, chci být potřebná, chci být opečovávaná i ve chvíli, kdy nejsem zrovna ve formě, i v té horší životní situací být tím, na kom někomu záleží.
Vidím problém v tom, že ve chvíli nemoci, splínů a smutku tady ten náhodný dárce není, protože není zvědavý na nějaké nářky. A potom je člověk teprve sám.
Ale třeba to každý takhle nemá, ale i tak se mi zdá divné, že by tohle někomu vyhovovalo, že si tohle někdo vybere jako životní program. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581

@LUCIPERKA-ddub Proč prodejná děva? Nějak nechápu. Je normální, že chlap dává ženě dárky, případně jí nějak vypomůže. A to, že mu zrovna nepere ponožky a nevaří večeři, z ní ještě nedělá děvku. No, zdá se mi, že „manželky“ si tady prostě hrají na ctnostné, ale hlavně se bojí, aby manžílek neukládal na cizí hromadu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.7.13 13:19

@karinka a pointa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 13:19
@verulenka píše:
@bubijak A manželky nejsou příživnice, jen proto, že mají na příživnictví papír? Zajímavé :-D :mrgreen:

Manzelky nie su prizivnicky, manzelky za ten sex a prachy aspon operu tie fusekle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:21

@karinka Nevím, myslím, že jí nikdo nic necpe. Ona velice vehementně obhajuje svůj názor a my jí stejně sveřepě oponujeme - já tedy v názoru a v obecném postoji, vůbec to nemyslím osobně.
A obecně ty myšlenky i prezentuji. Ono vycházet z toho, že jedna kamarádka to má takhle a proto by bylo úžasný, kdyby se všichni podle toho chovali, je nesmysl, že jo. Nezevšeobecňovat, pokud možno.
Stejně tak nemám moc ráda řeč typu - se nějak rozmohlo domácí násilí, pořád tu o tom někdo píše. No spíš je to tím, že ty, kterých se to netýká, a bude to většina, nemají důvod tato témata vyhledávat ani komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.7.13 13:21

@bubijak Někdo tady označil milenku za příživnici, tak jsem jen reagovala, ale pravda, nedočítám vše.
Já si nemyslím, že ženy, které mají schopné partnery (ať už manželky, nebo přítelkyně, milenky)a nemusí tudíž pracovat (ale jistě mohou, pro radost)jsou příživnice. Dříve bylo běžné, že chlap byl schopný uživit ženu a není to nenormální ani dnes, tedy u nás asi méně časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:22

@verulenka VYsvětli mi, proč by si někdo měl hrát na ctnostnou? Proč snižuješ hodnotu vztahu někoho, o kom vůbec nic nevíš?
Taky o tobě nepíšu, že si tu hraješ na prodejnou kur*u.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.7.13 13:23
Hmm, to je hned lepší pocit z dobře odvedené práce :mrgreen:
@Bábi Zlopočasná píše:
Manzelky nie su prizivnicky, manzelky za ten sex a prachy aspon operu tie fusekle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.7.13 13:24

@Virginia Moment, kdo není vdaný, nedělá služku a dostane dárek je ku*va? Zajímavá myšlenka :think:.

Příspěvek upraven 06.07.13 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:25

@verulenka MOment, kde čteš, že píšu, že která není vdaná, je kurva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí