Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
@chatwenna Víš co? Ono pokud má někdo názor, který je odlišný od toho, co chce zakladatelka slyšet, nebo co říká většina, nebo co se tak obvykle předpokládá, není to vůbec o tom, že dotyčný má problém něco pochopit. Ona to chápe, ale nesouhlasí a dá to najevo.
Nic na tom není. A nechápu, proč by si někdo měl honit ego, soudit a podobný řeči, co se tu objevují jenom proto, že to bere jinak.
Ano pro někoho je zakladatelka chudák samoživitelka, která to má udělat, však je hezkej a bohatej tak proč být blbá.
Pro mě je to morálně pokleslá osoba, chce-li si jen tak vylepšit rozpočet. Proč mám být moralistka, honička ega či soudkyně cizích osudů jen kvůli názoru, který nesouhlasí s tím, co dělá?
Taky nepíšu těm, kteří mají z mého pohledu volné mravy a klidně by lezly do postele za prachy, že jsou to kurvy.
Ja zase nechapu, ze nemuzete uznat, ze sama zenska s detma by si mohla trochu u uzit / sex snad chybi i zenam / a jestli to prinese i nejakou vyhodu, tak tim lepe
@Venetia Mně přijdou mnohem ubožejší ty, které dají každému - z lásky a ještě z toho nic nemaj ![]()
@verulenka píše:
@Venetia Mně přijdou mnohem ubožejší ty, které dají každému - z lásky a ještě z toho nic nemaj
Ubohý je ten, kdo ze sexu nic nemá? To zní jako prohlášení pracovnice z E 55, ty taky dávají jen za peníze.
@Burj Chalifa píše:
Ubohý je ten, kdo ze sexu nic nemá? To zní jako prohlášení pracovnice z E 55, ty taky dávají jen za peníze.
Nevím přesně, co jsou to výhody - pokud to tu už bylo, omlouvám se, ani se mi to celý nechce číst. Jedna věc je mít na to žaludek - a na to já říkám proč ne. Druhá věc je - co řeknu dceři, rodičům, kamarádce, sousedům, budu lhát či řeknu pravdu
Že budeš mít žaludek na scházení beru, ale na ty řeči kolem
A nebo budeš lhát a mlžit až do konce
.
@karlbori píše:
Vlastně ani nevím, zda se zde svěřit. jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí. při vyzvedávání dcery jsem natrefila na tatínka, který vyzvedával kamaráda dcerky. poznal, jak jsem ustaraná. šli jsme společně na zmrzlinu. je ženatý, úspěšný, ale doma prý nic moc. je hezký, upravený, charizmatický. a teď k tomu hlavnímu.. je to krásný chlap, inteligentní, dobře situovaný. ale.. nabídl mi milenekcý vztah za výhody… máte někdo s tímto zkušenosti. je fajn, ale cítím se divně..
@verulenka píše:
@Venetia Mně přijdou mnohem ubožejší ty, které dají každému - z lásky a ještě z toho nic nemaj
Dát každému a nic z toho nemít = žena je nymfomanka, která sex potřebuje.
Dát jen někomu a za peníze = žena je prodejná děva, nechá si za sex platit.
Dát každému za peníze = žena je prostitutka.
Dát jen tomu koho miluji a on miluje mně… Není to přeci jen lepší?
Proč se ponižovat, shazovat, ubližovat si. Užívat si života není pro mě rozhodně to, co tady schvalujete a stavíte vdanou ženu na stejnou úroveň prodejné běhny. S tím prostě nemůžu souhlasit. Manželé nebo partneři, kteří spolu žijí a milují se, sou si ve vztahu rovni.
@LUCIPERKA-ddub píše:
Dát každému a nic z toho nemít = žena je nymfomanka, která sex potřebuje.
Dát jen někomu a za peníze = žena je prodejná děva, nechá si za sex platit.
Dát každému za peníze = žena je prostitutka.Dát jen tomu koho miluji a on miluje mně… Není to přeci jen lepší?
Proč se ponižovat, shazovat, ubližovat si. Užívat si života není pro mě rozhodně to, co tady schvalujete a stavíte vdanou ženu na stejnou úroveň prodejné běhny. S tím prostě nemůžu souhlasit. Manželé nebo partneři, kteří spolu žijí a milují se, sou si ve vztahu rovni.
Mne totiz přijde ze závidí a nechtějí si to přiznat, protože ke komu se ten chlap vrací? K manzelce kterou miluje…tyhle jen použije, využije…zahodí, je to opotrebeny zboží a tak se k tomu i chovaji. A jejich jedovatý příspěvky o tom svědčí
@careynka píše:
Mne totiz přijde ze závidí a nechtějí si to přiznat, protože ke komu se ten chlap vrací? K manzelce kterou miluje…tyhle jen použije, využije…zahodí, je to opotrebeny zboží a tak se k tomu i chovaji. A jejich jedovatý příspěvky o tom svědčí
Hele a proč se teda pak ty manželky tak vztekají, když jim chlap zahne? Miluje přece manželku a milenka je opotřebený zboží ![]()
@careynka Ale ty vychazis z toho, ze kazde zena prahne po neutuchajici lasce… ![]()
A to neni pravda!
Mne je uplne jedno, koho ten chlap miluje, kdyz umi dobre oral… A pokud mi jeste jako bonus zaplati dovolenou, budu se tetelit blahem ![]()
@nepř. G12 píše:
Hele a proč se teda pak ty manželky tak vztekají, když jim chlap zahne? Miluje přece manželku a milenka je opotřebený zboží
Protože manzelkam není jedno, ze si užívá jinde
@nepř. G12 píše:
Hele a proč se teda pak ty manželky tak vztekají, když jim chlap zahne? Miluje přece manželku a milenka je opotřebený zboží
Hehe, přesně, taky mě to zaráží, jak se ty „manželky“ vztekaj vpodstatě jen kvůli nějakejm „kur. vám“
![]()
@careynka píše:
Protože manzelkam není jedno, ze si užívá jinde
Ale to je potom žárlivost. ![]()
@LUCIPERKA-ddub
Já už to vzdávám. Mě přijde, že zdejší dámy nechtějí slyšet nic jiného, než že sex za výhody je v pořádku.
@Lejaa píše:
@LUCIPERKA-ddub
Já už to vzdávám. Mě přijde, že zdejší dámy nechtějí slyšet nic jiného, než že sex za výhody je v pořádku.
Njn, vaše mise snažící se o osvětu a prosazení morálních hodnot na emiminu jaksi ztroskotala. To holt nase.re
![]()
@chatwenna píše:
@careynka Ale ty vychazis z toho, ze kazde zena prahne po neutuchajici lasce…
A to neni pravda!Mne je uplne jedno, koho ten chlap miluje, kdyz umi dobre oral… A pokud mi jeste jako bonus zaplati dovolenou, budu se tetelit blahem
Jasně, proc ne…ale nezadanyho. maloktera manzelka tohle přejde jakoby nic a novosti tim pak ten vztah. Chlap je proste jenom zvířátko a myslí pindourem a ženský toho sproste využívají