Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Ale může to i být pravda.
nekdy jo a nekdy jsou to jen kecy. Urcite nesbali milenku na to, jak bude vypravet, ze manzelka je uzasna a dela mu, co mu na ocich vidi ![]()
@LUCIPERKA-ddub A proc by mi to melo vadit, kdyz ja si potrebuju jen taky uvolnit pretlak…?
@careynka hele, tak vadilo by mi, kdyby se zamiloval a trávil s jinou tolik času, že by nezbývalo na mne a na děti. Jenže to by stejně asi znamenalo konec vztahu, že by časem stejně asi odešel, no. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Někdy má chlap z manželky i přetlak psychický
Zato manželka nemá z manžela psychický přetlak nikdy:-) a ještě z dětí… že?
@careynka píše:
nekdy jo a nekdy jsou to jen kecy. Urcite nesbali milenku na to, jak bude vypravet, ze manzelka je uzasna a dela mu, co mu na ocich vidi
Japonci to prej dělaj - tam je údajně zvykem, že chlap chválí manželku před milenkou
![]()
Jinak pochybuju, že milenky jsou nějak zvědavý na manželky svých milenců, takže tipuju, že se o manželce stejně nebavěj ![]()
Příspěvek upraven 07.07.13 v 18:39
@Gina108 píše:
@careynka hele, tak vadilo by mi, kdyby se zamiloval a trávil s jinou tolik času, že by nezbývalo na mne a na děti. Jenže to by stejně asi znamenalo konec vztahu, že by časem stejně asi odešel, no.
no jasnacka, ale ono staci, ze se nezamiluje a svuj cas venuje cizi…nepreju ti to zazit, ale pochopila bys to z ty druhy strany
@Gina108 píše:
Japonci to prej dělaj - tam je údajně zvykem, že chlap chválí manželku před milenkou![]()
my nejsme japonci a co je jinde, me nezajima. U nas to bude fungovat tak, jak si to zaridime, nebo nebude a bude se to resit jinak
@Gina108 píše:
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos…zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším
Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat
Tak to si teda trochu blázen.
Můj kdyby strkal jinam, tak ho taky jinam pošlu.
@chatwenna píše:
@Lejaa Tak si nekoho najdi, ne?
Nejsem ty:-) my se s vzájemným přetlakem umíme s manželem vyrovnat sami ![]()
@careynka píše:
no jasnacka, ale ono staci, ze se nezamiluje a svuj cas venuje cizi…nepreju ti to zazit, ale pochopila bys to z ty druhy strany
No záleží, kolik toho času je. Tak hoby jako hoby - někdo chodí na fotbal, někdo má milenku
Mmch kdyby chlap věnoval nějak hodně času svému koníčku, s.ralo by mne to též. Třeba aby byl víkend co víkend v haj.zlu, tak takový koníček bych mu teda zatrhla, resp. takovou náročnou krá. vu taky
![]()
Příspěvek upraven 07.07.13 v 18:43
@Gina108 píše:
No záleží, kolik toho času je. Tak hoby jako hoby - někdo chodí na fotbal, někdo má milenku![]()
opravdu se nerouhej, tak jak to beres v pohode, bys mohla skoncit uplne na dne. Ja vedela, ze je na zensky a ze mel milenky, tak jsem s tim furt tak nejak v koutku duse pocitala a neresila to, ale kdyz se to stalo aktualni, tak jsem se proste a jednoduse sesypala
@Gina108 píše:
Japonci to prej dělaj - tam je údajně zvykem, že chlap chválí manželku před milenkou![]()
Jinak pochybuju, že milenky jsou nějak zvědavý na manželky svých milenců, takže tipuju, že se o manželce stejně nebavějPříspěvek upraven 07.07.13 v 18:39
Je to sice taky divný, ale tady je alespoň poznat to, že těm milenkám dávají najevo to, že jsou ty druhé:-)
@Lejaa No, tak si pak na ten pretlak nestezuj…
Psala jsi, ze chudak manzelka apod.. ![]()
@chatwenna píše:
@Lejaa No, tak si pak na ten pretlak nestezuj…Psala jsi, ze chudak manzelka apod..
Bože, už na moje komentáře prosím nereaguj, když nečteš ty předchozí, pak tomu nerozumíš:-)