Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
7.7.13 18:35
@Burj Chalifa píše:
Ale může to i být pravda.

nekdy jo a nekdy jsou to jen kecy. Urcite nesbali milenku na to, jak bude vypravet, ze manzelka je uzasna a dela mu, co mu na ocich vidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 18:35

@LUCIPERKA-ddub A proc by mi to melo vadit, kdyz ja si potrebuju jen taky uvolnit pretlak…?

• Citovat
  • Upravit
23847
7.7.13 18:36

@careynka hele, tak vadilo by mi, kdyby se zamiloval a trávil s jinou tolik času, že by nezbývalo na mne a na děti. Jenže to by stejně asi znamenalo konec vztahu, že by časem stejně asi odešel, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.7.13 18:37
@Burj Chalifa píše:
Někdy má chlap z manželky i přetlak psychický :nevim:

Zato manželka nemá z manžela psychický přetlak nikdy:-) a ještě z dětí… že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 18:37
@careynka píše:
nekdy jo a nekdy jsou to jen kecy. Urcite nesbali milenku na to, jak bude vypravet, ze manzelka je uzasna a dela mu, co mu na ocich vidi :-)

Japonci to prej dělaj - tam je údajně zvykem, že chlap chválí manželku před milenkou :nevim: :mrgreen:
Jinak pochybuju, že milenky jsou nějak zvědavý na manželky svých milenců, takže tipuju, že se o manželce stejně nebavěj :nevim:

Příspěvek upraven 07.07.13 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 18:38
@Gina108 píše:
@careynka hele, tak vadilo by mi, kdyby se zamiloval a trávil s jinou tolik času, že by nezbývalo na mne a na děti. Jenže to by stejně asi znamenalo konec vztahu, že by časem stejně asi odešel, no. :nevim:

no jasnacka, ale ono staci, ze se nezamiluje a svuj cas venuje cizi…nepreju ti to zazit, ale pochopila bys to z ty druhy strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@Lejaa Tak si nekoho najdi, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
19494
@Gina108 píše:
Japonci to prej dělaj - tam je údajně zvykem, že chlap chválí manželku před milenkou :nevim: :mrgreen:

my nejsme japonci a co je jinde, me nezajima. U nas to bude fungovat tak, jak si to zaridime, nebo nebude a bude se to resit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 18:39
@Gina108 píše:
No zatím si asi děláme jen srandičky neboť o ničem nevím, což ale nic neznamená. Tak i kdyby šel, tak se z toho nepos… :nevim: zas když ho miluju, tak mu přeji i ten vrz jinde, pokud ho to eventuelně učiní šťastnějším :nevim: Je to jeho péro, tak mu přece nebudu diktovat, kam ho má strkat :mrgreen:

Tak to si teda trochu blázen. :) Můj kdyby strkal jinam, tak ho taky jinam pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.7.13 18:40
@chatwenna píše:
@Lejaa Tak si nekoho najdi, ne? :)

Nejsem ty:-) my se s vzájemným přetlakem umíme s manželem vyrovnat sami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 18:40
@careynka píše:
no jasnacka, ale ono staci, ze se nezamiluje a svuj cas venuje cizi…nepreju ti to zazit, ale pochopila bys to z ty druhy strany

No záleží, kolik toho času je. Tak hoby jako hoby - někdo chodí na fotbal, někdo má milenku :mrgreen: :nevim: Mmch kdyby chlap věnoval nějak hodně času svému koníčku, s.ralo by mne to též. Třeba aby byl víkend co víkend v haj.zlu, tak takový koníček bych mu teda zatrhla, resp. takovou náročnou krá. vu taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.07.13 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 18:42
@Gina108 píše:
No záleží, kolik toho času je. Tak hoby jako hoby - někdo chodí na fotbal, někdo má milenku :mrgreen: :nevim:

opravdu se nerouhej, tak jak to beres v pohode, bys mohla skoncit uplne na dne. Ja vedela, ze je na zensky a ze mel milenky, tak jsem s tim furt tak nejak v koutku duse pocitala a neresila to, ale kdyz se to stalo aktualni, tak jsem se proste a jednoduse sesypala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.7.13 18:43
@Gina108 píše:
Jinak pochybuju, že milenky jsou nějak zvědavý na manželky svých milenců, takže tipuju, že se o manželce stejně nebavěj :nevim:Příspěvek upraven 07.07.13 v 18:39

Je to sice taky divný, ale tady je alespoň poznat to, že těm milenkám dávají najevo to, že jsou ty druhé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 18:44

@Lejaa No, tak si pak na ten pretlak nestezuj…

Psala jsi, ze chudak manzelka apod.. :)

• Citovat
  • Upravit
8959
7.7.13 18:47
@chatwenna píše:
@Lejaa No, tak si pak na ten pretlak nestezuj…Psala jsi, ze chudak manzelka apod.. :)

Bože, už na moje komentáře prosím nereaguj, když nečteš ty předchozí, pak tomu nerozumíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí