Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele chrápe s ním, ví že má závazky, tak co? doufám že nikdy nebudeš milenka mého muže, vidím že by jsi se škubala
Ví že má závazky.. Hm… Proč by měla? Když chce s chlapem jen spát. Tak se snad ani nemusí obtěžovat zjišťovat, jestli je zadanej nebo ne.. Však ho má jen na hraní.. Tak co dotoho tahat něco okolo?
@Jasněnkaa píše:
hele chrápe s ním, ví že má závazky, tak co? doufám že nikdy nebudeš milenka mého muže, vidím že by jsi se škubala![]()
![]()
Jak to tu čtu, tak doufám že si chlap najde nějakou rozumnou, tady jde všem jen o to jedno
styďte se ![]()
@Lejaa píše:o
zakladatelka nepsala nic o tom, že by s ní dotyčný chtěl popíjet kávičku a za to jí dávat peníze;)
@kolik píše:
No i devka muze byt svobodna…![]()
Ale obecne teda nestacim zirat, kolik zenskejch by do toho slo, a jak si to dokazou vysvetlit vsemi jinymi duvody, nez ze jsou to devky prodejny.
Hitparada nejlepsich oduvodneni:
1. Je rozdil, jestli necha prachy rano na stole, nebo koupi darek ci dovolenou (vysledek: je zenac, plati si te, mozna ruznou formou, ale plati, si kurv@)
2. To on je zenaty, ja jsem svobodna, nemusim si nic vycitat (vysledek: je zenac, ma manzelku deti, jasne, ze je to peknej hajzl, ale ty si porad kurv@, kdyz do toho jdes)
3. Kdyz toho nevyuziju ja, tak si stejne najde jinou (vysledek: ano, kdyz mu nebudes kurv. u delat ty, urcite si najde jinou kurv. u, to z tebe ale nedela o nic mensi kurv. u)
4. Jeho manzelka je urcite taky kurv@ a pocita s tim (vysledek: pokud do toho pujdes, tak si kurv@ nezavisle na tom, co je nebo neni jeho manzelka)Nezbyva doufat, nez ze vsem, co by do toho sly se to v zivote stane, aby ochutnaly i tu druhou stranu. A pak taky doufam, ze shorej v pekle
Příspěvek upraven 03.07.13 v 15:34
ono je dost dobře možné, že už tu druhou stranu ochutnaly a proto mají na věc jiný názor
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Chrape s tvym chlapem - to je presne - a nic vic nechce.. Takze vztahove problemy a peci o deti si reste mezi sebou…
Co s tim ma milenka spolecneho?![]()
![]()
To ze ona je ten vztahovy problem?
Preco by ona mala chrapat s chlapom a ja prat fusekle a krotit deti? Chce klobasku? Nech si ju zasluzi.
@H1 píše:
Mě nezajímá, že je nechce. Jako chrápe s mojim chlapem, tak ať si ho vezme domů, a každý víkend tam budou mít děti a psa, jako já si chci taky odpočnout a najít novou lásku ne?Milenka je přeci od toho aby s chlapem chrápala.. S dětma psem ani s tebou nemá nic společného.. A proč by ho měla milenka jako chtít domů?? Milenka je to většinou proto, že ho doma ani mít nechce. Nechápu, proč bys měla dávat milence něco co vůbec nechce?
Milenka mi tiez dala nieco, co vobec nechcem, tak v ramci reciprocity. ![]()
@Jasněnkaa píše:
Jak to tu čtu, tak doufám že si chlap najde nějakou rozumnou, tady jde všem jen o to jednostyďte se
Ja rovno hovorim chlapovi nech si hlada „rotoped“ s materskymi pudmi. ![]()
Asi pred rokom mi tu bolo vysvetlene, ze milenka je len konicek, a ze mam vyclenit chlapovi peniaze z rozpoctu na fitko, a ze je to uz jeho vec, ci to minie za rotoped, alebo za zensku. Manzelovi som tu diskusiu precitala, a tak on obcas fnuka ze potrebuje rotoped, lebo s tymi dvoma fizlami za zadkom na ziadne manzelske povinnosti, natoz radovanky nedojde ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
To ze ona je ten vztahovy problem?Preco by ona mala chrapat s chlapom a ja prat fusekle a krotit deti? Chce klobasku? Nech si ju zasluzi.
Spat s chlapem neznamena se o nej automaticky starat. To, ze ty sis to dobrovolne vybrala je tvuj problem.
Problem ve vztahu je neverny manzel, ne milenka.
@chatwenna píše:
Spat s chlapem neznamena se o nej automaticky starat. To, ze ty sis to dobrovolne vybrala je tvuj problem.
Problem ve vztahu je neverny manzel, ne milenka.
Lenze ja som uz zazila tolko zien co ukecali chlapa na to, co povodne nie ze nechcel, ale ani ho to nenapadlo, ze neverim na milenku vyuzivajucu prilezitost, ale iba na milenku vytvarajucu prilezitost. ![]()
@Bábi Zlopočasná To je velmi alibisticke.
Delas z chlapu nesvepavne chudacku a na to ja odmitam pristoupit, proto nema smysl o tom diskutovat.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja rovno hovorim chlapovi nech si hlada „rotoped“ s materskymi pudmi.Asi pred rokom mi tu bolo vysvetlene, ze milenka je len konicek, a ze mam vyclenit chlapovi peniaze z rozpoctu na fitko, a ze je to uz jeho vec, ci to minie za rotoped, alebo za zensku. Manzelovi som tu diskusiu precitala, a tak on obcas fnuka ze potrebuje rotoped, lebo s tymi dvoma fizlami za zadkom na ziadne manzelske povinnosti, natoz radovanky nedojde
no já předpokládám, že si najde takovou, která ho bude milovat i s dětma ![]()
@chatwenna píše:
@Bábi Zlopočasná To je velmi alibisticke.Delas z chlapu nesvepavne chudacku a na to ja odmitam pristoupit, proto nema smysl o tom diskutovat.
Nie nesvojpravnych. Iba slabych, lahko ovplyvnitelnych a lahko vydieratelnych.
Prosím za zachování anonymity, protože jsou věci o kterých vím jen já a můj muž a ráda bych, aby to tak také zůstalo…
Můj muž je děvkař, ano, bylo to dost šílené zjištění, ze začátku to hodně bolelo, ale člověk si „zvykne“
. Částečně to byla jeho chyba, částečně moje. Já byla zaměřená jen na děti a na něj jsem zapomínala, sex mi nic neříkal, on hledal povyražení jinde. Trvalo několik let, než jsem si uvědomila, že chybu dělá nejen on, ale i já… Nyní, o nějakou dobu později jsme oba šťastní, spokojení, milujeme se, sex je u nás téměř na denním pořádku, hádky minimální… Důležité je, že pokud už k nevěře dojde a žena se rozhodne zůstat s mužem dál, tak se v tom nebabrat. Dnes už vím, že manželovi šlo vždycky jen o ten samotný akt. Proto jsem nám oběma odpustila všechny chyby. Zapomenout se nedá, ale hodně mě to poučilo do dalších let. Kdyby došlo opět na sex s jinou, raději bych se to nedozvěděla. Ale pokud to zjistím, a budu vědět, že půjde zase jen o to, smočit si, tak to znova přejdu ( i když to zabolí). Prostě se navzájem milujeme, život bez sebe si neumíme představit a myslím, že jsme si souzení (kdo ví, co bude za 10 let…
). Kvůli sexu ho nevykopnu. Pro mě by bylo mnohem horší, kdyby se zamiloval. To by bylo zlé a vím, že hodně těžké. Takže, já mu milenky sice nedovoluji, ale svým způsobem toleruji (což tedy vědět ale nemusí - vyčiněno dostal vždycky řádně, aby se alespoň chvíli cítil jako idiot, který něco pohnojil
)
On by mě sex s jiným netoleroval. Respektive si je moc dobře vědom toho, že já bez citů do sexu nejdu, tudíž ví, že jakmile já bych se s někým jiným vyspala, šla bych do toho s nějakou dírou v srdci, což by rapidně ohrozilo náš vztah. Jednou jsem to chtěla zkusit, podvést ho, abych věděla, co z toho má… Kam jsem došla? K obyčejnému polibku na pusu a udělalo se mi ze sebe zle… Prostě na intimnosti s cizím člověkem nejsem… Ale ty manželovi nevěry mě probraly, naučily mě spousty věcí a teď už vím, že si můžu vážit sama sebe, že dokážu komunikovat tak, jak chlap potřebuje, a řešit věci v klidu, bez hádek, bez křiku. I sex jsem se naučila milovat a najednou jde všechno lépe…
A teď k těm dotyčným slečnám. Můj muž je (byl) na mladé holky, 17 - 20 let, to je jeho styl. Sedl k některému chatu a divily byste se, kolik takových holek jde s neznámým chlapem za peníze
. To jsou podle mě děvky. Holka, která má hledat brigádu, starat se o školu a místo toho sjíždí chaty a hledá chlapa, který jí zaplatí za to, že mu podrží
. Jestli jednou bude taková má dcera, tak ji asi umlátím…
Ale kdysi po něm toužila slečna, která se do něj zamilovala. Tenkrát jí řekl, že je ženatý, má dítě, druhé na cestě, paradoxně s ní ani nic neměl, byla to mladší sestra nějakého známého
, ale ta se do něj totálně zbláznila. Neustále mu psala, otravovala ho, po nocích prozváněla mobil, dokonce nám i párkrát zvonila na barák… Tenkrát jsem se neudržela a holčičku si podala (slečna, čerstvých 17 let, a ta koza se mi vysmála do obličeje, že prý ji naši parchanti nezajímají a prostě chce mého chlapa
- naopak otravovala ještě více). I manžel jí několikrát říkal, že ho má nechat na pokoji, že o ni nemá zájem, ale naprosto to ignorovala. Takže mi jednou takhle ruply nervy a zašla jsem za její maminkou - břicho před porodem, za ruku vedoucí tříleté dítě. Vysvětlila jsem jí, že její holčička obtěžuje ženatého muže, po nocích budí dítě neustálým prozváněním, psaním nechutných zpráv… Maminka dala holčičce přes držku a od té doby od ní byl klid. Těm dalším, které si manžel cíleně hledal na sex už nikdy neřekl své pravé jméno, neřekl nic o rodině, natož že je ženatý. Ovšem těm, které to dělaly jen pro prachy by to bylo stejně jedno…
Co se týče zakladatelky, tak si nemyslím, že by byla děvka. Dotyčný se jí líbí, zná ho, možná by z toho vylezlo později i něco více… Vadilo by mi na tom to, že je to tatínek ze školky.
Nadrženej chlap, je skoro nesvéprávnej chlap. Některej je nadrženej po 14-ti dnech, některej už po týdnu, některej za 3 dny. Někteří mají problém si to udělat sami, potřebují na to samičku. Když po takovém pase nějaká, která se na něj zaměřila, není až takový problém, najít si skulinku v jejich vztahu a narvat se mu do postele.
Taky se mně to několikrát povedlo. Stačí na to jít chytře. Manželka si po 12-ti letech manželství, v krizi a dohadování se, chtěla dát 3 měsíce odděleného bydlení. Že se věci usadí a pak se uvidí. No, pak už se nevidělo, páč panáček spal několikrát se mnou. Nebo manželka chtěla nějaké úpravy manželových koníčků, které časově velmi přerůstaly rodinu. Přišla jsem já, chápavá a tímto požadavkem nezatížená slečna a manželčina snaha stmelit rodinu byla v kélu. Později jsem si představila, že s ním sama mám dítě a on se bude chovat tak jak se chová a bylo mi vše jasné. ![]()
Přes chytře naservírovaný sex se dá s chlapem ošklivě manipulovat. To už mně nikdo nevyvrátí. Takže za mně, oni jsou svým způsobem fakt nesvéprávní a dokud si nenabijou čumák, tak si to plně neuvědomí.
Mě nezajímá, že je nechce. Jako chrápe s mojim chlapem, tak ať si ho vezme domů, a každý víkend tam budou mít děti a psa, jako já si chci taky odpočnout a najít novou lásku ne?
Milenka je přeci od toho aby s chlapem chrápala.. S dětma psem ani s tebou nemá nic společného.. A proč by ho měla milenka jako chtít domů?? Milenka je to většinou proto, že ho doma ani mít nechce. Nechápu, proč bys měla dávat milence něco co vůbec nechce?