Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
8.7.13 22:28
@LUCIPERKA-ddub píše:
@Burj Chalifa choval se jinak, prostě už to nebylo jako dřív. Dřív byl milý a něžný a najednou se tak nějak změnil. Dříve jsme spolu jezdili na výlety a tak a pak mu to začlo vadit, obtěžovalo ho někam jet. Chtěl jezdit sám a že prý si musí odpočinout, že sme furt spolu a takový ty kecy. No a pak už klasika, neodhlásil se na síti a já si o sobě přečetla pár pikantností jaká su hrozná atd. Psal si s nějakou pětačtyřicítkou s dvouma velkejma děckama. Ta ho hrozně utěšovala a psala mu, aby přijel, že ona mu nabídne co já ne. :roll: A on jel a ne jednou…
Byl to pro mě docela šok no. Ale co, oklepala jsem se. Nyní jsem šťastně vdaná a mám krásnou holčičku.
Šel za štěstím. Kdo ví, jestli s ní ještě je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 22:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.13 00:03

super obrázek, do diskuze se hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
9.7.13 07:29
@Burj Chalifa píše:
No právě si myslím, že vždy nemusí. Pokud jim hodně záleží na dětech a manželka nic netuší, co by odcházeli? Mají vše, co potřebují, doma i venku.Ne každá milenka taky stojí o to, uvázat si rozvedeného s alimenty.

Jasně, proč by odcházeli od servisu, dohadovali se kvůli bydlení, řešili rozvod a prachy. A milenci jsou od toho, aby s nima byla zábava, dobrodružství, sex, romantika- doplňte si každá co chcete a určitě ne na to, aby si je člověk kvartýroval domů :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9.7.13 09:11
@nepř. G12 píše:
Jasně, proč by odcházeli od servisu, dohadovali se kvůli bydlení, řešili rozvod a prachy. A milenci jsou od toho, aby s nima byla zábava, dobrodružství, sex, romantika- doplňte si každá co chcete a určitě ne na to, aby si je člověk kvartýroval domů :mrgreen: :mrgreen:

Chudak chlap, manzelka ho vyhodi a milenka onho nema zaujem :mrgreen: Ale dobre vediet, uz som informovala manzela, ze az si najde ten „rotoped“, pojde na ubytovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.7.13 10:13

No jo no, chlapi by si jen chtěli užívat:-) Z manželky dělají domácí pipku a milenku si vydržují. Kéž by to jednou pochopili.. Však, kdyby odešli k té milence, alespoň by po čase viděli, že najednou je z ní taky ta domácí „pipka“ v teplákách u sporáku:-) Oblíct, načančat se, vyvonět a vyrazit do ulic umí každá.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
10.7.13 23:43
@Lejaa píše:
No jo no, chlapi by si jen chtěli užívat:-) Z manželky dělají domácí pipku a milenku si vydržují. Kéž by to jednou pochopili.. Však, kdyby odešli k té milence, alespoň by po čase viděli, že najednou je z ní taky ta domácí „pipka“ v teplákách u sporáku:-) Oblíct, načančat se, vyvonět a vyrazit do ulic umí každá.. :-)

třeba to není v teplácích u sporáku…já třeba na sebe tepláky nenavlíknu ani kdyby mě zavřeli :think: voním se i doma :think: a rozcuchaná také nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
10.7.13 23:52

@S.Ivanka to ja taky. Teplaky nemam a doma nosim saty. Navonena jsem i u sporaku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.7.13 05:55

@bubijak @S.Ivanka
tak já zrovna taky nejsem ten případ.. ale spoustu žen nemají čas na to, aby se upravily i doma. Tím samozřejmě nemyslím, že celý den běhají tak, jak vylezly ráno z postele. Ale prostě na sebe nemají tolik času, jako dřív.
Nevím, jestli jsem to vyjádřila dobře a přesně, co jsem tím chtěla říct.
Prostě pak přijde upravená, ničím nezatížená „milenka“ která mu děsně rozumí a je vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.7.13 10:21

U sporáku jsem navoněná tak akorát tím jídlem, co zrovna vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
11.7.13 11:39

@LUCIPERKA-ddub ..nechci rejpat.. ale sobáš sám o sobě a vlastní věrnost tě před pohlavní chorobou neochrání, že.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 11:44

@erinv tak tady se předpokládá věrnost obou partnerů. Jinak to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.13 11:45

Nešla bych do toho už právě s toho důvodu, že i já klidně můžu být tou maželkou toho milence. Kdyby takhle odmítla každá co má trochu rozumu, tak by těm předupníkům taky zklaplo. A to že chlap není doma nějak moc spokojený, tak to je taky jeho vizitkou. Nikdy to není jen na jedné straně, ale vždy na dvou.

• Citovat
  • Upravit
2251
11.7.13 15:03

Vážně to je hnus ti ženatí chlapi!! myslí jen na sex že by třeba si uvědomil, že tím ublíží své ženě?
to je hnus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
11.7.13 15:06

Fakt hnus velebnosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie