Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LUCIPERKA-ddub píše:Šel za štěstím. Kdo ví, jestli s ní ještě je.
@Burj Chalifa choval se jinak, prostě už to nebylo jako dřív. Dřív byl milý a něžný a najednou se tak nějak změnil. Dříve jsme spolu jezdili na výlety a tak a pak mu to začlo vadit, obtěžovalo ho někam jet. Chtěl jezdit sám a že prý si musí odpočinout, že sme furt spolu a takový ty kecy. No a pak už klasika, neodhlásil se na síti a já si o sobě přečetla pár pikantností jaká su hrozná atd. Psal si s nějakou pětačtyřicítkou s dvouma velkejma děckama. Ta ho hrozně utěšovala a psala mu, aby přijel, že ona mu nabídne co já ne.A on jel a ne jednou…
Byl to pro mě docela šok no. Ale co, oklepala jsem se. Nyní jsem šťastně vdaná a mám krásnou holčičku.
@Burj Chalifa píše:
No právě si myslím, že vždy nemusí. Pokud jim hodně záleží na dětech a manželka nic netuší, co by odcházeli? Mají vše, co potřebují, doma i venku.Ne každá milenka taky stojí o to, uvázat si rozvedeného s alimenty.
Jasně, proč by odcházeli od servisu, dohadovali se kvůli bydlení, řešili rozvod a prachy. A milenci jsou od toho, aby s nima byla zábava, dobrodružství, sex, romantika- doplňte si každá co chcete a určitě ne na to, aby si je člověk kvartýroval domů
![]()
@nepř. G12 píše:
Jasně, proč by odcházeli od servisu, dohadovali se kvůli bydlení, řešili rozvod a prachy. A milenci jsou od toho, aby s nima byla zábava, dobrodružství, sex, romantika- doplňte si každá co chcete a určitě ne na to, aby si je člověk kvartýroval domů![]()
Chudak chlap, manzelka ho vyhodi a milenka onho nema zaujem
Ale dobre vediet, uz som informovala manzela, ze az si najde ten „rotoped“, pojde na ubytovnu
No jo no, chlapi by si jen chtěli užívat:-) Z manželky dělají domácí pipku a milenku si vydržují. Kéž by to jednou pochopili.. Však, kdyby odešli k té milence, alespoň by po čase viděli, že najednou je z ní taky ta domácí „pipka“ v teplákách u sporáku:-) Oblíct, načančat se, vyvonět a vyrazit do ulic umí každá.. ![]()
@Lejaa píše:
No jo no, chlapi by si jen chtěli užívat:-) Z manželky dělají domácí pipku a milenku si vydržují. Kéž by to jednou pochopili.. Však, kdyby odešli k té milence, alespoň by po čase viděli, že najednou je z ní taky ta domácí „pipka“ v teplákách u sporáku:-) Oblíct, načančat se, vyvonět a vyrazit do ulic umí každá..
třeba to není v teplácích u sporáku…já třeba na sebe tepláky nenavlíknu ani kdyby mě zavřeli
voním se i doma
a rozcuchaná také nejsem.
@S.Ivanka to ja taky. Teplaky nemam a doma nosim saty. Navonena jsem i u sporaku ![]()
@bubijak @S.Ivanka
tak já zrovna taky nejsem ten případ.. ale spoustu žen nemají čas na to, aby se upravily i doma. Tím samozřejmě nemyslím, že celý den běhají tak, jak vylezly ráno z postele. Ale prostě na sebe nemají tolik času, jako dřív.
Nevím, jestli jsem to vyjádřila dobře a přesně, co jsem tím chtěla říct.
Prostě pak přijde upravená, ničím nezatížená „milenka“ která mu děsně rozumí a je vymalováno.
U sporáku jsem navoněná tak akorát tím jídlem, co zrovna vařím.
@LUCIPERKA-ddub ..nechci rejpat.. ale sobáš sám o sobě a vlastní věrnost tě před pohlavní chorobou neochrání, že.. ![]()
@erinv tak tady se předpokládá věrnost obou partnerů. Jinak to nemá smysl.
Nešla bych do toho už právě s toho důvodu, že i já klidně můžu být tou maželkou toho milence. Kdyby takhle odmítla každá co má trochu rozumu, tak by těm předupníkům taky zklaplo. A to že chlap není doma nějak moc spokojený, tak to je taky jeho vizitkou. Nikdy to není jen na jedné straně, ale vždy na dvou.
Vážně to je hnus ti ženatí chlapi!! myslí jen na sex že by třeba si uvědomil, že tím ublíží své ženě?
to je hnus!!!