Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
8.7.13 17:34
@araw píše:
Nevim:To není pravda, pokud chlap nechce, nedostaneš ho. jsou tací, je jich jen hrozně málo, ale jsou :pankac: Měla jsem v 15 kamarádku, tataky ojela co potkala a dostala košem od dvou ženatých chlapů. A to třebas mě dokazuje, že jsou i věrní a slušní chlapi. A byla hezká, líbila se jim a stejně ji řekli ne! proto, že měli rodinu na který jim záleželo :pankac:

Přesně! Ale stejnak moc nechápu to chlapský uvažování, že i když jim na rodině záleží, tak ji podvedou. Prostě divočina..
Jinak jsem taky ten typ, co by dělal spíš peklo ze života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.7.13 17:37
@Anonymní píše:
To jsi špatně pochopila. Já psala, že ty, které souložily s mým chlapem jsou děvky. Ale jen z toho důvodu, že ho neznají osobně, v životě s ním nemluvily, nikdy ho neviděly, ale přesto mu hodily cenu a šly s ním, aniž by se jim třeba líbil. A podle způsobu komunikace si myslím, že můj nebyl zdaleka první ani poslední…
Kdežto zakladatelka dotyčného zná, líbí se jí, přitahuje jí… Podle stylu psaní bych řekla, že jí ta odměna sice pomůže, ale spíše ji láká ten chlap…
A v těchto případech vidím rozdíl…

1. já v tom teda rozdíl nevidím.. děv. ka jako děv. ka, když na to přijde.
2. já teda pochopila, že zakladatelka viděla toho tatínka poprvé v životě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 19:56
@Anonymní píše:
To jsi špatně pochopila. Já psala, že ty, které souložily s mým chlapem jsou děvky. Ale jen z toho důvodu, že ho neznají osobně, v životě s ním nemluvily, nikdy ho neviděly, ale přesto mu hodily cenu a šly s ním, aniž by se jim třeba líbil. A podle způsobu komunikace si myslím, že můj nebyl zdaleka první ani poslední…
Kdežto zakladatelka dotyčného zná, líbí se jí, přitahuje jí… Podle stylu psaní bych řekla, že jí ta odměna sice pomůže, ale spíše ji láká ten chlap…
A v těchto případech vidím rozdíl…

Tady není rozdíl, bo je ženaty a měla bys vědět ze své zkušenosti, že to manželku zraňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 19:57
@Lejaa píše:
1. já v tom teda rozdíl nevidím.. děv. ka jako děv. ka, když na to přijde.
2. já teda pochopila, že zakladatelka viděla toho tatínka poprvé v životě..

přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 19:58

@Lejaa jak to tak vypadá, tak to schvalují opravdu asi ty, které sou těmi milenkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.7.13 20:04
@Lejaa píše:
Přesně! Ale stejnak moc nechápu to chlapský uvažování, že i když jim na rodině záleží, tak ji podvedou. Prostě divočina..
Jinak jsem taky ten typ, co by dělal spíš peklo ze života :mrgreen:

Myslím, že to dělí. Děti milují, manželku nikoli nebo jen výběrově. Milenka nenahrazuje děti, ale kus manželky ( v sexu, vzhledu, rozhledu…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
8.7.13 20:17
@LUCIPERKA-ddub píše:
@Lejaa jak to tak vypadá, tak to schvalují opravdu asi ty, které sou těmi milenkami.

Tak jasně, ještě aby to neschvalovali, když to sami dělají…nebo dělali. :)

• Citovat
  • Upravit
8959
8.7.13 21:20

@smoulinka71 @LUCIPERKA-ddub
Máte recht holky. Co už s nima:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.7.13 21:22
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že to dělí. Děti milují, manželku nikoli nebo jen výběrově. Milenka nenahrazuje děti, ale kus manželky ( v sexu, vzhledu, rozhledu…).

To asi jo… Ale přitom je tolik chlapů, že když jim na to manželka přijde, tak milenku odhodí, protože je pro ně manželka ta „důležitější“. Pak nechápu, proč jí to udělali.
Pak jsou samozřejmě ti, kteří si našli milenku, protože jim manželka nestačila, nebo, jak říkáš, ji přestali milovat. V tom případě se ale to manželství většinou úplně rozpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.7.13 21:42
@Lejaa píše:
To asi jo… Ale přitom je tolik chlapů, že když jim na to manželka přijde, tak milenku odhodí, protože je pro ně manželka ta „důležitější“. Pak nechápu, proč jí to udělali.
Pak jsou samozřejmě ti, kteří si našli milenku, protože jim manželka nestačila, nebo, jak říkáš, ji přestali milovat. V tom případě se ale to manželství většinou úplně rozpadne.

No právě si myslím, že vždy nemusí. Pokud jim hodně záleží na dětech a manželka nic netuší, co by odcházeli? Mají vše, co potřebují, doma i venku.Ne každá milenka taky stojí o to, uvázat si rozvedeného s alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.7.13 21:50
@Burj Chalifa píše:
No právě si myslím, že vždy nemusí. Pokud jim hodně záleží na dětech a manželka nic netuší, co by odcházeli? Mají vše, co potřebují, doma i venku.Ne každá milenka taky stojí o to, uvázat si rozvedeného s alimenty.

Asi jo. Ale je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.7.13 22:05
@Lejaa píše:
Asi jo. Ale je to smutný.

Je. Každý chlap netouží z domova zdrhnout. Některé ženské, pokud je mimomanželský vztah dobře utajen a konspirován, roky nic netuší. Ale na druhou stranu, kdo nic neví, netrpí. To je lepší varianta, než kvůli milence bořit mosty a udělat okolí nešťastné. Milenecké vztahy jsou realita, ale i nevěra by měla probíhat vkusně a viditelně neubližovat. Když už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 22:10
@Burj Chalifa píše:
Je. Každý chlap netouží z domova zdrhnout. Některé ženské, pokud je mimomanželský vztah dobře utajen a konspirován, roky nic netuší. Ale na druhou stranu, kdo nic neví, netrpí. To je lepší varianta, než kvůli milence bořit mosty a udělat okolí nešťastné. Milenecké vztahy jsou realita, ale i nevěra by měla probíhat vkusně a viditelně neubližovat. Když už.

Jenže, když už jednou sou manželé mají si být věrni, nejednou se stalo, že záletník donesl domů nějakou chorobu a nakazil i toho nic netušícího partnera. Jak k tomu příjde?
Proto bych nevěru nepřekousla, už i z principu, že mě dokázal takto ohrozit.
Možná bych zavřela obě oči a dokázala se smířit s jednorázovým úletem, ovšem nikdy bych nezapomněla. Ale dlouhodobější zálety bych netrpěla. Jakmile bych se o tom dověděla, měl by miláček sbalené tašky přede dveřma. A věřím, že bych to poznala na změně chování. Poznala jsem to i u bývalého. Žena to vždy tak nějak vycítí, že je něco jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.7.13 22:15
@LUCIPERKA-ddub píše:
Jenže, když už jednou sou manželé mají si být věrni, nejednou se stalo, že záletník donesl domů nějakou chorobu a nakazil i toho nic netušícího partnera. Jak k tomu příjde?
Proto bych nevěru nepřekousla, už i z principu, že mě dokázal takto ohrozit.
Možná bych zavřela obě oči a dokázala se smířit s jednorázovým úletem, ovšem nikdy bych nezapomněla. Ale dlouhodobější zálety bych netrpěla. Jakmile bych se o tom dověděla, měl by miláček sbalené tašky přede dveřma. A věřím, že bych to poznala na změně chování. Poznala jsem to i u bývalého. Žena to vždy tak nějak vycítí, že je něco jinak.

Já to neobhajuji, jen konstatuji :nevim: Jak jsi to vlastně poznala u bývalého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 22:23

@Burj Chalifa choval se jinak, prostě už to nebylo jako dřív. Dřív byl milý a něžný a najednou se tak nějak změnil. Dříve jsme spolu jezdili na výlety a tak a pak mu to začlo vadit, obtěžovalo ho někam jet. Chtěl jezdit sám a že prý si musí odpočinout, že sme furt spolu a takový ty kecy. No a pak už klasika, neodhlásil se na síti a já si o sobě přečetla pár pikantností jaká su hrozná atd. Psal si s nějakou pětačtyřicítkou s dvouma velkejma děckama. Ta ho hrozně utěšovala a psala mu, aby přijel, že ona mu nabídne co já ne. :roll: A on jel a ne jednou…
Byl to pro mě docela šok no. Ale co, oklepala jsem se. Nyní jsem šťastně vdaná a mám krásnou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí