Mám naději normálně kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
29.6.14 22:29

@arcinka nezprasím :mrgreen: :mrgreen: Slibuju :mrgreen: :mrgreen:
Jsem na to zvědavá, fakt. Musím si najít zase něco konstruktivního, abych neměla čas na vyžírku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:29
@arcinka píše:
@DeTer :palec: bude, kdyz se nezprasis :lol: u druhyho jsem pribrala podobne, jako u orvniho a u obou to zustalo taky v porodce.

Já to měla u prvního 6 kg, u druhého 9kg, pak 12, pak 10 a naposledy 11. Tak jsem zvědava jak to bude teď. jsem v 9 tt a už mám 3kg :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:30

@Lenka 5dětí čekáš 6dítě? :lol: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:31
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí čekáš 6dítě? :lol: :andel: :kytka:

tak tak šesté a hrozně se těším :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:32

@Lenka 5dětí Jsi obdivuhodná. Myšleno v dobrém. Mohu-li se zeptat kde bydlíte? Nemyslím adresu ale dům, byt a jak je to pro 8 lidí velké? :mrgreen: Jsi mimo mou fantazii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:35
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí Jsi obdivuhodná. Myšleno v dobrém. Mohu-li se zeptat kde bydlíte? Nemyslím adresu ale dům, byt a jak je to pro 8 lidí velké? :mrgreen: Jsi mimo mou fantazii :mrgreen:

Bydlíme v paneláku 3+1. Kluci 16,17 mají svůj pokoj, holky 12 a 8 a syn 4 jsou v největším pokoji, to víš těch krámů mají dost :mrgreen: a my s manzelem a budoucím mimískem jsme v obýváku na rozkládačce a až se to narodí, tak vedle sedačky přibude postýlka. Ale 4leták spí stejně s náma (máme veeelikou sedačku). On je prostě mamánek a mě je ho líto nutit ho. Konečně se přestává v noci počůrávat, tak to nechci podseknout. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:37

@Lenka 5dětí Ty bláááho a to zvládátě ještě souoložit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:40
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí Ty bláááho a to zvládátě ještě souoložit? :mrgreen:

počkej, on má někdy světlý chvilky, spí ve své posteli, ale to jsou opravdu vzácné chvile :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:41
@Lenka 5dětí píše:
počkej, on má někdy světlý chvilky, spí ve své posteli, ale to jsou opravdu vzácné chvile :potlesk:
:mrgreen: :mrgreen: Přijde mi že sji taková kldiná a nevím, milá.. Musíte bý ¨t s partnerem dokonalý
Myšlěno dobrém opět
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:43
@DeTer píše: :mrgreen: :mrgreen: Přijde mi že sji taková kldiná a nevím, milá.. Musíte bý ¨t s partnerem dokonalý
Myšlěno dobrém opět

tak to ses teda trefila :mrgreen: U nás jsem temperament já a manžel flegmatik. Takže hlava rodiny - já :mrgreen: a nechám se pěkně vytočit, kvůli blbině. :P
teď v srpnu spolu budeme 18 let spolu tak to je možná taky znát nekdy na nás obou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:46

@Lenka 5dětí Tak na mě ted působíš jako vrba. Jako ta, který bych vyklopila možná i číslo účtu :mrgreen: Ale mám ted možná zkreslený vnímání, možná ne. V každým řpípadě jsu spát :mrgreen:
Přeji krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:48
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí Tak na mě ted působíš jako vrba. Jako ta, který bych vyklopila možná i číslo účtu :mrgreen: Ale mám ted možná zkreslený vnímání, možná ne. V každým řpípadě jsu spát :mrgreen:
Přeji krásnou dobrou noc

jo jo taky mažu chrupkat, ráda si povídám tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 23:02

Konstruktivne rotuj kolem starsiho ditka :pankac:

@DeTer píše:
@arcinka nezprasím :mrgreen: :mrgreen: Slibuju :mrgreen: :mrgreen:
Jsem na to zvědavá, fakt. Musím si najít zase něco konstruktivního, abych neměla čas na vyžírku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.6.14 23:03
@DeTer píše:
Můžu se tady taky zeptat?
Kojila jsem, malej byl teda extrémně spavej a tak jsem ho taky musela vyloženě nutit. Když už teda pil, tak jsem měla bradavky jeden oheň a spousty krve.. Četla jsem, že špatná technika… Jak tedy postupovat v tomhle případě? Obě bradavky krvavý v každé poloze

Nebylo to tím odsáváním? Mně teda bradavky ničilo tohle: těsně po porodu - vždycky jsem měla pár dní bradavky zničené. To se spravilo samo. Odsávačka :cert: :cert: fujtajbl už nikdy, bradavky kaput a mlíko pryč. A u většího miminka bakterie z pusy, krvavé praskliny, na ty zabíral pevaryl a genciána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 23:06

@Lenka 5dětí 12 neprelezes :pankac: ja prvni minus tusim 15, druhe + 5, teh. + 7, ctvrte preruseni ze zdr. duvodu nedavno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová