Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@arcinka nezprasím
Slibuju
![]()
Jsem na to zvědavá, fakt. Musím si najít zase něco konstruktivního, abych neměla čas na vyžírku ![]()
@arcinka píše:
@DeTerbude, kdyz se nezprasis
u druhyho jsem pribrala podobne, jako u orvniho a u obou to zustalo taky v porodce.
Já to měla u prvního 6 kg, u druhého 9kg, pak 12, pak 10 a naposledy 11. Tak jsem zvědava jak to bude teď. jsem v 9 tt a už mám 3kg ![]()
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí čekáš 6dítě?![]()
![]()
tak tak šesté a hrozně se těším
![]()
@Lenka 5dětí Jsi obdivuhodná. Myšleno v dobrém. Mohu-li se zeptat kde bydlíte? Nemyslím adresu ale dům, byt a jak je to pro 8 lidí velké?
Jsi mimo mou fantazii ![]()
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí Jsi obdivuhodná. Myšleno v dobrém. Mohu-li se zeptat kde bydlíte? Nemyslím adresu ale dům, byt a jak je to pro 8 lidí velké?Jsi mimo mou fantazii
Bydlíme v paneláku 3+1. Kluci 16,17 mají svůj pokoj, holky 12 a 8 a syn 4 jsou v největším pokoji, to víš těch krámů mají dost
a my s manzelem a budoucím mimískem jsme v obýváku na rozkládačce a až se to narodí, tak vedle sedačky přibude postýlka. Ale 4leták spí stejně s náma (máme veeelikou sedačku). On je prostě mamánek a mě je ho líto nutit ho. Konečně se přestává v noci počůrávat, tak to nechci podseknout. ![]()
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí Ty bláááho a to zvládátě ještě souoložit?
počkej, on má někdy světlý chvilky, spí ve své posteli, ale to jsou opravdu vzácné chvile ![]()
@Lenka 5dětí píše:
počkej, on má někdy světlý chvilky, spí ve své posteli, ale to jsou opravdu vzácné chvile
@DeTer píše:![]()
Přijde mi že sji taková kldiná a nevím, milá.. Musíte bý ¨t s partnerem dokonalý
Myšlěno dobrém opět
tak to ses teda trefila
U nás jsem temperament já a manžel flegmatik. Takže hlava rodiny - já
a nechám se pěkně vytočit, kvůli blbině. ![]()
teď v srpnu spolu budeme 18 let spolu tak to je možná taky znát nekdy na nás obou ![]()
@Lenka 5dětí Tak na mě ted působíš jako vrba. Jako ta, který bych vyklopila možná i číslo účtu
Ale mám ted možná zkreslený vnímání, možná ne. V každým řpípadě jsu spát ![]()
Přeji krásnou dobrou noc
@DeTer píše:
@Lenka 5dětí Tak na mě ted působíš jako vrba. Jako ta, který bych vyklopila možná i číslo účtuAle mám ted možná zkreslený vnímání, možná ne. V každým řpípadě jsu spát
Přeji krásnou dobrou noc
jo jo taky mažu chrupkat, ráda si povídám tak dobrou
Konstruktivne rotuj kolem starsiho ditka ![]()
@DeTer píše:
@arcinka nezprasím![]()
Slibuju
![]()
Jsem na to zvědavá, fakt. Musím si najít zase něco konstruktivního, abych neměla čas na vyžírku
@DeTer píše:
Můžu se tady taky zeptat?
Kojila jsem, malej byl teda extrémně spavej a tak jsem ho taky musela vyloženě nutit. Když už teda pil, tak jsem měla bradavky jeden oheň a spousty krve.. Četla jsem, že špatná technika… Jak tedy postupovat v tomhle případě? Obě bradavky krvavý v každé poloze
Nebylo to tím odsáváním? Mně teda bradavky ničilo tohle: těsně po porodu - vždycky jsem měla pár dní bradavky zničené. To se spravilo samo. Odsávačka
fujtajbl už nikdy, bradavky kaput a mlíko pryč. A u většího miminka bakterie z pusy, krvavé praskliny, na ty zabíral pevaryl a genciána.
@Lenka 5dětí 12 neprelezes
ja prvni minus tusim 15, druhe + 5, teh. + 7, ctvrte preruseni ze zdr. duvodu nedavno.