Mám naději normálně kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2715
29.6.14 23:06
@Tiger-lily píše:
Nebylo to tím odsáváním? Mně teda bradavky ničilo tohle: těsně po porodu - vždycky jsem měla pár dní bradavky zničené. To se spravilo samo. Odsávačka :cert: :cert: fujtajbl už nikdy, bradavky kaput a mlíko pryč. A u většího miminka bakterie z pusy, krvavé praskliny, na ty zabíral pevaryl a genciána.

nejlepší je naučit se odstříkavat ručo fučo, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 23:10
@arcinka píše:
@Lenka 5dětí 12 neprelezes :pankac: ja prvni minus tusim 15, druhe + 5, teh. + 7, ctvrte preruseni ze zdr. duvodu nedavno.

no to doufám, vážím teď skoro 71. moje váha byla necelých 67, to bych vážila přes 80 a to mě děsí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.6.14 23:12

Tak ja na elektrickou odsavacku nedam dopustit, odsavala jsem cca o 2 mes do 13 mes, na bradavkach ani prsou neni nic moc znat. Diky odsavacce mela mala mliko tak dlouho, sice castecny dokrm, ale lepsi nez nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.6.14 23:13
@Lenka 5dětí píše:
nejlepší je naučit se odstříkavat ručo fučo, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: to aspoň neničí prsa. A tobě se ručně podaří odstříkat všechno? Nebo jen úplně plná prsa?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 23:14

To jo :palec: tim jsem jako jedinym byla schopna odsosnout vecerni davku, kdyz jsem vyjimecne sla ma sklenicku :-) ale me to faaaak nebavilooo :mrgreen: nastesti jsem si udelala zasobu do mrazaku z doby po porodu, kdy byla orsa nalita. Zamrazila jsem v saccich na led, abych pri rozmrazovani neplejtvala
:lol:

@Lenka 5dětí píše:
nejlepší je naučit se odstříkavat ručo fučo, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 23:14
@Prcíček píše:
Tak ja na elektrickou odsavacku nedam dopustit, odsavala jsem cca o 2 mes do 13 mes, na bradavkach ani prsou neni nic moc znat. Diky odsavacce mela mala mliko tak dlouho, sice castecny dokrm, ale lepsi nez nic…

tak el. jsem nikdy nezkoušela, ale tenkrat mě půjčili tu ruční a to jsem měla pocit, že mě to vycucne i mozek :mrgreen: bylo to hrozně nepříjemný. Ručně to jde ale taky, jen se to musí člověk na sobě :P naučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 23:15
@arcinka píše:
To jo :palec: tim jsem jako jedinym byla schopna odsosnout vecerni davku, kdyz jsem vyjimecne sla ma sklenicku :-) ale me to faaaak nebavilooo :mrgreen: nastesti jsem si udelala zasobu do mrazaku z doby po porodu, kdy byla orsa nalita. Zamrazila jsem v saccich na led, abych pri rozmrazovani neplejtvala :lol:

a bylo to dobrý? já to taky zkusila a to mlíko bylo pak takový divný, tak jsem to vyhodila. Má to nějaký podmínky zamrazování mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.6.14 23:16

Ja prave rucne ani tou rucni nic nedala. Diky elektricky se mi to docela spustilo, sice pak mala prso odmitala, ale na druhou stranu jsme nemely problem s tim, ze ma hlad, ptz jsem vedela kolik toho vypije. Obe v klidu a presto na mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 23:17

Hlavne pravak i levou a opacne :lol: pac ta jedna ruka, kdyz ma makat na celou davku, tak pekelne boli :cert:

@Lenka 5dětí píše:
tak el. jsem nikdy nezkoušela, ale tenkrat mě půjčili tu ruční a to jsem měla pocit, že mě to vycucne i mozek :mrgreen: bylo to hrozně nepříjemný. Ručně to jde ale taky, jen se to musí člověk na sobě :P naučit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 23:18
@Prcíček píše:
Ja prave rucne ani tou rucni nic nedala. Diky elektricky se mi to docela spustilo, sice pak mala prso odmitala, ale na druhou stranu jsme nemely problem s tim, ze ma hlad, ptz jsem vedela kolik toho vypije. Obe v klidu a presto na mm.

a hlavně měla tvoje mlíko, to je pravda. taky doufám, že mi kojení dlouho vydrží, až se to narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.6.14 23:19

Fakt radeji elektrickou odsavacku nez stres! Sice stoji dost penez, ale urco to za to stoji:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 23:20
@arcinka píše:
Hlavne pravak i levou a opacne :lol: pac ta jedna ruka, kdyz ma makat na celou davku, tak pekelne boli :cert:

to je pravda. když jsem měla malou v 6 týdnech v nemocnici se zápalem plic, a já byla na atb, tak jsem tam s ní pár dní nebyla, tak manžel vozil mléko tam. Já odstříkávala jak zběsilá a ruce namožený jako hovado :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 23:21

@Lenka 5dětí jo bylo, jen se clovek nesmi nechat odradit tim skraloupem nahore :-D a obcas je citit po rybine. Maly mimco smi mrazene max 3 mes stare, vetsi mimino i 6 mes zamrazene. Odstrikat, zchladit v lednici a sup do mrazaku. Rozmrazeni - nechat povolit v pokojove teplote nebo v lednici, je-li vic casu a ohrejt v teple lazni, ohrivacce atd. Ne mikrovlnka. A idealne bez lahvicky, treba babycupem nebo strikackou.), na lzicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.6.14 23:24

Medela ma spesl lahev u ktere musi dite sat jako kdyz pije z prsu. Ja ji koupila pozde, ale pila z ni dlouho ( k prsu jsme se ale nevratily)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
29.6.14 23:24

@Lenka 5dětí Já měla nejlvnější od medely elektrickou a používalal 12 krát denně během 4 měsícu a super. Mohla jsem od dítěte odejít, jednoduchý. Během 10 minut odsáto z obou prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová