Kojenecká voda od narození

Anonymní
28.6.14 12:01

Kojenecká voda od narození

Dobrý den maminky. mám otázku, může se dávat převařená kojencká voda hned od narození mimča na pití místo čaje a nebo na kombinaci obojího?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
28.6.14 12:01

Jojo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.14 12:03

@Leniczka23 Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.14 12:04

@Leniczka23 a ještě něco, je to taky omezený nebo tak už je jedno kolik toho prcek vypije?

• Citovat
  • Upravit
1746
28.6.14 12:06

A proč chceš dávat takhle malýmu prckovi pít něco jiného než mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.6.14 12:06
@Anonymní píše:
@Leniczka23 a ještě něco, je to taky omezený nebo tak už je jedno kolik toho prcek vypije?

Jedno to neni, kdyby toho vypil/a moc zatěžuje jim to ledviny..dávala bych jen pokud je vedro..Stačí jim na pitný režim mlíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.14 12:13

@Verunka.T protože mě zajímá jaké jsou možnosti. @Leniczka23 budeme v létě, takže nějaké to teplo se nám naskytne, díky

• Citovat
  • Upravit
21848
28.6.14 12:45
@Verunka.T píše:
A proč chceš dávat takhle malýmu prckovi pít něco jiného než mléko

A proc by nemohla? :roll:

Zakladatelko neni problem. Ja davala taky, redila jsem tim fenykl.caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
28.6.14 13:10

A proč by musela, pokud kojí, stačí nakojit ve vedrech častěji a nechápu ty očí v sloup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.6.14 13:16

Tak ono plne kojenemu miminu i ve vedrech stačí kojeni, řekne si častěji samo, na druhou stranu koj.voda,slabý fenyklový nebo heřmánkový caj mezi kojenimi taky ničemu neublizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.14 14:06

Myslím, že každá mamka si to udělá tak jak to vyhovuje jí a já bych byla ráda aby mimčo nemuselo pít jen mléko a čaj. Třeba nebudu mít tak husté mléko aby to prckovi stačilo a navíc chci předejít roztažení žaludku. Což jsem slyšela, že je také možné, když dostává mimčo moc jídla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.14 14:07

Myslím, že každá mamka si to udělá tak jak to vyhovuje jí a já bych byla ráda aby mimčo nemuselo pít jen mléko a čaj. Třeba nebudu mít tak husté mléko aby to prckovi stačilo a navíc chci předejít roztažení žaludku. Což jsem slyšela, že je také možné, když dostává mimčo moc jídla.

• Citovat
  • Upravit
999
28.6.14 14:14

Tak jak píšeš je to jen tvé rozhodnuti, mimo neohrozí ani jedna varianta, spis na žízeň je teda přední mléko, bohate na laktosu, zadní mléko bohate na tuky je jako zdroj výživy…priroda to umela zařídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.14 14:22

@radulaur Děkuju vám za odpověď. Věřím, že příroda to má dobře zařízený, ale né každé mamče se to s tím kojením podaří. A já si zjišťuju i variantu toho, že mě by se nezadařilo.

• Citovat
  • Upravit
12262
28.6.14 14:29

Takže naše generace má zničené ledviny do jednoho:-)) naše matky dávaly čaj ať už kojily nebo nekojily!! já jsem kojení odmítla, v porodnici jsem rovnou najela na pitní režim a neřeším kolik holka vypije a pije dost v teplu. pediatr to ví a naopak u první holky mi řekl že mám přidat tekutiny protože malá trpěla na zácpy. dávej podle sebe, jak se tvrdí že při kojení se tekutiny nemusí tak je to pěkná hovadina, jo děcko nebude dehydratované ale to neznamená že nebude mít pocit žízně. neteř kojená švagrová jí nechtěla dávat čaj a ona pořád řvala jak tur. já se tehdy naštvala, půjčila jsem si jí na kočárkování a dala jsem jí napít čaje, právě nakojená a vyžahla celou flašku a spala celý odpoledne, jasně nepotřebuje tekutiny jj:-)) neteř má 13 let a švagrová dodnes vykládá jak nechápe že jí malá spala max 30 minut a když jsem jí hlídala já tak vždycky spala jak dudek. dodnes švagrová neví že jsem dávala neteři čajík, kojení jim to nezničilo a neteř aspoň někdy spala klidně a spokojeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová