Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
taky jsem starsi kojila do 2,5 let. A to mi okoli rikalo, ze tehotna kojit nemam, po porodu dve kojit nemam atd ![]()
@Lenka 5dětí píše:
teď už 4 roky, kojila jsem ho 2,5 roku a to mi doktoři říkali, že když jsem ostatní kojila málo, že nemám dispozice a povedlo se takhle dlouho.
@Lenka 5dětí píše:
Jenom aby to nebyli nějaké mladé holky, které dítě viděli jen v kočárku u kamarádky
@arcinka píše:taky jsem starsi kojila do 2,5 let. A to mi okoli rikalo, ze tehotna kojit nemam, po porodu dve kojit nemam atd
@DeTer
bude lip, cim dal lip
ja tuhle byla u jedny maminky na LP a jak jsem mela to mimusko v ruce, nalily se mi prsa jak blazen
mladsi to hned zblejsk a sapal se mi do vystrihu ![]()
@arcinka Co je LP?
Jako já mla prsa taky nalitý jak blázen. Takový kdyby byly
Ale pak se někde stala chyba
Je to fuk, však já se jednou tak rozkojím, že to poteče proudem. Snad to bude dřív než u 10.dítěte ![]()
Jojooo
sklaplo jim az po tom, co se opet narodilo 4kilovy mrne ![]()
@DeTer píše:ne ne
@DeTer píše:
@arcinka Co je LP?
Jako já mla prsa taky nalitý jak blázen. Takový kdyby byly![]()
![]()
Je to fuk, však já se jednou tak rozkojím, že to poteče proudem. Snad to bude dřív než u 10.dítěte
Já jsem měla zase u holek ten problém, že mléko bylo, ale ony to nechtěli. Pak jsem byla ráda, ze jsem to zastavila
LP je laktacni poradenstvi.
Ze se prsa do par tydnu po porodu prestanou nalejvat, je normalni.
@DeTer píše:
@arcinka Co je LP?
Jako já mla prsa taky nalitý jak blázen. Takový kdyby byly![]()
![]()
Je to fuk, však já se jednou tak rozkojím, že to poteče proudem. Snad to bude dřív než u 10.dítěte
@arcinka píše:
LP je laktacni poradenstvi.
Ze se prsa do par tydnu po porodu prestanou nalejvat, je normalni.
ono se to mléko tvoří podle potřeb dítěte. kolik vypije, tolik se vytvoří.
@arcinka píše:
Jojooosklaplo jim az po tom, co se opet narodilo 4kilovy mrne
Ty si masakroidní. Omlouvám se. Jako proč ne, že. Jestli se člověk cítí dobře a dítě taky tak proč bránit… Jen si to nějak nedovedu představit
Já jsem už od možná 6měsíce musela jíst všechny možný vitamíny, protože mi chybělo kde co a to teda, ne že bch jedla nevyváženě. To já jedla - všechno. Pak se narodilo taky 4kilový mrně ![]()
@Lenka 5dětí tak jasné. Já jsem pak už ani neměla co, že jsem ani prášky na zastavení nepotřebovala. Prsa nebolela. Jak se to zasatvilo samo. Asi to tak mělo být
Presne tak
tvori se normalne jen behem kojeni (kdyz nepocitam prsa nalita na zatku). Odsavani jde pak malokomu, prso potrebuje telesny stimul od miminka.
@Lenka 5dětí píše:
ono se to mléko tvoří podle potřeb dítěte. kolik vypije, tolik se vytvoří.
ja nejedla, ja zrala
a stejne diky koju zadny kilo nidke.
@DeTer píše:
Ty si masakroidní. Omlouvám se. Jako proč ne, že. Jestli se člověk cítí dobře a dítě taky tak proč bránit… Jen si to nějak nedovedu představitJá jsem už od možná 6měsíce musela jíst všechny možný vitamíny, protože mi chybělo kde co a to teda, ne že bch jedla nevyváženě. To já jedla - všechno. Pak se narodilo taky 4kilový mrně
@arcinka Já jsem teda ujížděla hlavně na sladkém, ale taky jsem byla jak rpokonutý vrata. Přibrala jsem jen 10 kilo. Ty jsem nechala v porodce, takže pohoda. Ani o kilo na víc mi nezůstalo. Jö, tak aby to bylo i u holčičky. Až jí porodím, až jí budu čekat ![]()
@DeTer
bude, kdyz se nezprasis
u druhyho jsem pribrala podobne, jako u orvniho a u obou to zustalo taky v porodce.