Mám naději normálně kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
29.6.14 22:07

:palec: taky jsem starsi kojila do 2,5 let. A to mi okoli rikalo, ze tehotna kojit nemam, po porodu dve kojit nemam atd :mrgreen:

@Lenka 5dětí píše:
teď už 4 roky, kojila jsem ho 2,5 roku a to mi doktoři říkali, že když jsem ostatní kojila málo, že nemám dispozice a povedlo se takhle dlouho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
@Lenka 5dětí píše:
Jenom aby to nebyli nějaké mladé holky, které dítě viděli jen v kočárku u kamarádky :lol:
:mrgreen: :mrgreen: No i to je možný. Dneska za poradkyni může považovat i taková sex koučka. Ta z laktací ale asi poslečného má pramálo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
@arcinka píše: :palec: taky jsem starsi kojila do 2,5 let. A to mi okoli rikalo, ze tehotna kojit nemam, po porodu dve kojit nemam atd :mrgreen:
:mrgreen: ne ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 22:13

@DeTer :mrgreen: bude lip, cim dal lip ;) ja tuhle byla u jedny maminky na LP a jak jsem mela to mimusko v ruce, nalily se mi prsa jak blazen :mrgreen: mladsi to hned zblejsk a sapal se mi do vystrihu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:15

@arcinka Co je LP?
Jako já mla prsa taky nalitý jak blázen. Takový kdyby byly :srdce: :mrgreen: :zed: Ale pak se někde stala chyba :nevim: Je to fuk, však já se jednou tak rozkojím, že to poteče proudem. Snad to bude dřív než u 10.dítěte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 22:16

Jojooo :mrgreen: sklaplo jim az po tom, co se opet narodilo 4kilovy mrne :pankac:

@DeTer píše: :mrgreen: ne ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:17
@DeTer píše:
@arcinka Co je LP?
Jako já mla prsa taky nalitý jak blázen. Takový kdyby byly :srdce: :mrgreen: :zed: Ale pak se někde stala chyba :nevim: Je to fuk, však já se jednou tak rozkojím, že to poteče proudem. Snad to bude dřív než u 10.dítěte :mrgreen:

Já jsem měla zase u holek ten problém, že mléko bylo, ale ony to nechtěli. Pak jsem byla ráda, ze jsem to zastavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 22:17

LP je laktacni poradenstvi.
Ze se prsa do par tydnu po porodu prestanou nalejvat, je normalni.

@DeTer píše:
@arcinka Co je LP?
Jako já mla prsa taky nalitý jak blázen. Takový kdyby byly :srdce: :mrgreen: :zed: Ale pak se někde stala chyba :nevim: Je to fuk, však já se jednou tak rozkojím, že to poteče proudem. Snad to bude dřív než u 10.dítěte :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 22:18
@arcinka píše:
LP je laktacni poradenstvi.
Ze se prsa do par tydnu po porodu prestanou nalejvat, je normalni.

ono se to mléko tvoří podle potřeb dítěte. kolik vypije, tolik se vytvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:19
@arcinka píše:
Jojooo :mrgreen: sklaplo jim az po tom, co se opet narodilo 4kilovy mrne :pankac:

Ty si masakroidní. Omlouvám se. Jako proč ne, že. Jestli se člověk cítí dobře a dítě taky tak proč bránit… Jen si to nějak nedovedu představit :mrgreen: Já jsem už od možná 6měsíce musela jíst všechny možný vitamíny, protože mi chybělo kde co a to teda, ne že bch jedla nevyváženě. To já jedla - všechno. Pak se narodilo taky 4kilový mrně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:20

@Lenka 5dětí tak jasné. Já jsem pak už ani neměla co, že jsem ani prášky na zastavení nepotřebovala. Prsa nebolela. Jak se to zasatvilo samo. Asi to tak mělo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 22:20

Presne tak :-) tvori se normalne jen behem kojeni (kdyz nepocitam prsa nalita na zatku). Odsavani jde pak malokomu, prso potrebuje telesny stimul od miminka.

@Lenka 5dětí píše:
ono se to mléko tvoří podle potřeb dítěte. kolik vypije, tolik se vytvoří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 22:22

:mrgreen: ja nejedla, ja zrala :D a stejne diky koju zadny kilo nidke.

@DeTer píše:
Ty si masakroidní. Omlouvám se. Jako proč ne, že. Jestli se člověk cítí dobře a dítě taky tak proč bránit… Jen si to nějak nedovedu představit :mrgreen: Já jsem už od možná 6měsíce musela jíst všechny možný vitamíny, protože mi chybělo kde co a to teda, ne že bch jedla nevyváženě. To já jedla - všechno. Pak se narodilo taky 4kilový mrně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.6.14 22:24

@arcinka Já jsem teda ujížděla hlavně na sladkém, ale taky jsem byla jak rpokonutý vrata. Přibrala jsem jen 10 kilo. Ty jsem nechala v porodce, takže pohoda. Ani o kilo na víc mi nezůstalo. Jö, tak aby to bylo i u holčičky. Až jí porodím, až jí budu čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.6.14 22:26

@DeTer :palec: bude, kdyz se nezprasis :lol: u druhyho jsem pribrala podobne, jako u orvniho a u obou to zustalo taky v porodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová