Mám nárok na příspěvek s tímto příjmem?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Záleží na nákladech na bydlení. Hoď si to někde na netu do kalkulačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ty deti mas urcite alimenty a pridavky na dite. To je take vas prijem. Predpokladam, ze mate pres dvacet tisic. Tzn. museli byste zs bydleni platit pres sedm a pul tisice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
Na ty deti mas urcite alimenty a pridavky na dite. To je take vas prijem. Predpokladam, ze mate pres dvacet tisic. Tzn. museli byste zs bydleni platit pres sedm a pul tisice.
Ani alimenty ani přídavky nemám
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ani alimenty ani přídavky nemám
To je ale tvoje chyba. Pridavky ti bez alimentu neschvali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě mít nárok nebudeš, já vím že známá měla příjem okolo 10tisíc a nedali jí ani korunu, ale ona měla jen jedno dítě do 6let a výdaje na byt 5200
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přídavky tě schválí v případě že podáš žalobu na dlužné výživné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
To je ale tvoje chyba. Pridavky ti bez alimentu neschvali.
To po mě vůbec nechtěla ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím Vás…pridavky.. Dcery otec nebyl v RL a zapsal se tampo 2,5r. Přídavky na dítě jsem normálně brala a na otce ani na alimenty se neptali když sním neziju ani není v RL!. Ted je otec zapsany a vyskrli ze spolecne pos.osob a normálně příspěvek pobiram!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
@novakova.t Tak kdyz nebyl v RL, tak co tady resis?
zakl. nepsala zda je otec v RL nebo ne. Jen netvrdit ze přídavky bez alimentu neschvali…takova blbost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t Pokud ma na ne dite narok a nejsou urcene, tak na pridavky matka nedosahne. Zcela logicky pokud neexistuje otec, nema dite na kom svuj narok vymahat, potom ani socialka vysi alimentu nebude chtit znat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otec je zapsaný. Má jinou trvalou adresu ale jsme spolu.Na jednom výpočtu mi vyšlo nárok na 2400 kč
zdá se mi to nějak moc. Jinak naše měsíční výdaje: 1200 elektřina, voda cca 400,100 odpady, plyn-máme bombu tak to nic a topíme tuhými palivy to nevim jak počítají
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Otec je zapsaný. Má jinou trvalou adresu ale jsme spolu.Na jednom výpočtu mi vyšlo nárok na 2400 kčzdá se mi to nějak moc. Jinak naše měsíční výdaje: 1200 elektřina, voda cca 400,100 odpady, plyn-máme bombu tak to nic a topíme tuhými palivy to nevim jak počítají
Kdyz mas chlapa, tak snad mate penez dost, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Bydlim s mamkou ( důchod 10 300) a já rodičak 6200 a dvě děti do 6 let.Chci žadat příspěvek na bydlení. Ma to cenu? s našim příjmem. Bydlíme v našem rodinném domě.