Ten kdo rozumí invalidnímu důchodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Je pravděpodobný, že zaměstnavatel bere na maminku, která je v invalidním důchodu peníze od ÚP. Nebo pracovní místo, je určeno výhradně pro invalidu a proto zaměstnavatel jednoduše nemůže zaměstnat někoho kdo pobírá starobní důchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z hlediska zamestnavatele mne napada, jestli mu nahodou nejde o pracovni misto pro invalidu jako takove - splni si povinny pocet osob se ZPS a nemusi platit specialni poplatek statu… nebo nejaka uleva na danich… ptz ohledne obycejnych starobnich duchodcu zamestnancu to neplati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
poptejte se také v Poradně rodinných financí na eMiminu, kde Vám poradí přímo odbornice na danou tématiku.
Držím palce ![]()
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Safija @Online děkuju, nakonec to maminka podepíše, ale nevím, maminka si nešla ještě drobný přivýdělek a smlouva ji říká, že nesmí být druhou smlouvu na pracovní poměr, tak jak to je, může mít normálně smlouvu a nebo ne?? Díky holky
přijde mi ta smlouva opravdu přitažená za vlasy ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, moje maminka nyní bere třetí stupeň invalidního důchodu, za dva měsíce má jít do plného důchodu, a paní vedoucí ji řekla, že pokud chce smlouvu na 5 let musí zůstat na třetím invalidním důchodu a na klasický důchod nastoupit nesmí
, pokud chce setrvat v práci na klasickou smlouvu, má paní vedoucí pravdu, a nebo ji jenom sprostě vydírá? Chápu, pokud neučiní její kroky, že ji vyrazí, ale nevím, proč když je s ní spokojená
Že klasický důchod už je pro firmu potupa?? Prosím, poraďte
Jak to je, jaký je rozdíl mezi třetím stupněm důchodu a normálním důchodem?
Prosím anonym, kdyžtak smazat!!!