Kadeřnice do domu - mám nějakou šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.11.15 16:21

Já mám taky letáčky ráda a za kadeřnici domů bych byla vděčná. Kdybys byla u nás, hned bys měla tři zákaznice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.11.15 16:25

Super nápad!! Ve větších městech to funguje. Mohlo by se to rozjet i v těch menších…držím ti palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.11.15 16:43

Letáčky bych směřovala tam, kde se pohybují potencionální zákaznice. Takže například ve školkách na nástěnku - matky s malými dětmi nebudou muset řešit hlídání a hlavu si nechají udělat v pohodlí domova. Nebo naopak nějaký klub seniorů, babičky se nebudou muset handrkovat přes půl města ke kadeřnici. A co nějakou akci, že když budou dvě, tak tam bude nějaká sleva - dvě kamarádky se třeba hecnou, že to společně vyzkouší.
Nebo nabídnout v mateřském centru, že by se tam zorganizovala akce hromadného kadeření za nějakou víceméně „nákladovou“ cenu - prostě aby si někdo řekl „Za tu cenu to můžu zkusit“ a když bude spokojený, tak se pak možná stane tvým zákazníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
11.11.15 20:10

Já zrovna nějakou do domu hledám, ale u nás nic nemohu najít. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
11.11.15 20:52

@Blondie66 jé to dobrý, ale na potvoru asi nebudeš z okresku Pelhřimov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
11.11.15 21:11

@Jana.49 okres Louny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.11.15 21:19

Jsme taky vyučená kadeřnice. A kadeřničinu do domu jsem taky dělala. Ale v Praze. A i tady to je spíš přivídělek. Jestli to chceš rozjet i jen jako stříhání do domu. Musíš nejdřív do kadeřnictví, tam si zajet klientelu a stříhání doma nabízet jen tak mimochodem. Hodně přes známe a kamarády. Přes letáčky se nechatneě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.11.15 22:49
@Anonymní píše:
Ahoj žiju v malém městě do 3tis obyvatel. Jsem vyučená kadeřnice a zkouším novou službu kadeřnice do domu.. Reklamu jsem celopošně roznesla do shcránek ve městě a ještě se chystám na okolní vesnice s letáčky do schránky. Zde jsem roznesla letáčky ke dne 3.11. Stále čekám jestli se mi někdo ozve. Zatím bez ozvy. Ve městě máme 2 kadeřnictví. Začínám panikařit a říkám si že jsem se na to měla vykašlat.. Je ještě bzry na nějakou odezvu anebo ne? fakt netuším…

Hodně záleží, jaký to byl letáček. Jak vypadal, jak působil. Zda si napsala pár slov do Wordu a natiskla to nebo řešila něco profesionálnějšího.
Jinak já bych třeba domů kadeřnici nechtěla, ráda si někam zajdu. Další obava může být třeba z ceny (náklady na tvou dopravu a za jejich pohodlí).

Ty ve městě pracuješ někde v kadeřnictví nebo chceš rozjet jen toto? V té první variantě by to asi šlo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
12.11.15 20:36

@zvidavajanca zatím nemám prostory :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie