Mám nevychované dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
15.1.16 15:34

Neblbni, za prve je malej, za druhe jsi tam byla ty - jeho maminka, takze o to to pro nej bylo horsi. A kecy uklizecky (nebo kucharky) vypust z hlavy, holt si chtela ulevit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.1.16 15:35

Plně souhlasím s @Taciras, nejen věk, ale i to, že tam měl maminku hrálo roli. Nás se často rodiče ptají - „Jak je možné, že je ve školce tak a hodná a spolupracuje a doma tak zlobí..“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.1.16 15:47

2 letý s maminkou v práci je sakra rozdíl oproti minimálně 3 letým ve školce s cizí paní učitelkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 16:12

Děkuji všem, mně to právě jako dost odrovnalo, když jsem ty její kecy zaslechla. Prostě jsem z něj padala na hubu v kombinaci s tím, že je tam prostě hromada jiných dětí, které potřebují asistenci učitelky u spousty činností.

• Citovat
  • Upravit
6160
15.1.16 17:12
@Anonymní píše:
Dobrý den,
ráda bych toto téma založila anonymně, prosím, respektujte to.
Abych vyjasnila situaci: mám syna 2r a 2m a momentálně pracuji jako zástup v MŠ za nemocnou paní učitelku. Dnes tam byl můj syn poprvé se mnou (výjimečná situace, jinak je doma s prababičkou, půjde ještě max 4×), protože jsem neměla hlídání. A uviděla jsem syna v kontrastu těch ostatních dětí a mám z toho smíšené pocity, tak bych chtěla poprosit vás ostatní maminky o vaše názory.
Ostatní děti (tříleté) rozumí tomu, když jim řeknu, ať se nehoní, přestanou a jdeme si třeba hrát spolu ke stolečku. Syn stále běhal, nespolupracoval, u nějaké aktivity vydržel, ale nemohla jsem se věnovat jen jemu, když jsem mela na starosti ostatní děti, tak byl hned vzteklý záchvat. Dokonce bouchl jednu holčičku do hlavy hračkou - na to jsem ho přiměla, aby se omluvil a poslala jsem ho do kouta. Na vycházce nechtěl chodit za ruku s nikým, jen se mnou a ještě s řevem, prostě šel štrúdl dětí, kolegyně vepředu a my vzadu s řevem.
Jediné, co můžu pochválit je to, že jedl pěkně u stolu, najedl se sám, uklidil si po sobě a některé věci si svlékl. (oblékání nic)
Doteď jsem si myslela, že mám doma relativně normální dítě, ale teď v kontrastu těch ostatních se cítím jako neschopná vychovat vlastní a navíc jsem slyšela uklízečku jak říká kuchařce, že mám pěkně nevychovaneho spratka. Prostě mám chuť celé školství pověsit na hřebík a jít někam do kanclu, protože si i před ostatními pripadam prostě neschopná…

Já si myslím, že je to tím, že ty jsi prostě jeho máma.
Kdybys tam nebyla, tak by se tak „nevychovaně“ nechoval - podle mě.

On se tak choval, protože jsi prostě jeho máma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.1.16 17:14

Je to asi i trochu vekem, ale hlavne je to o jine autorite. Moje dite tetu ve skolce taky posloucha jinak nez doma me. Teta ve skolce umi me dite udrzet u malovani, u pohadky, jde krasne ve strudlu na prochazku a bez problemu sni cele jablicko na svacinu. Ja do ni doma jabko nedostanu ani omylem, lita tu jak podes… I kdyz je jinak moc hodna, teta ve skolce zmuze vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.1.16 17:51

Je malej a žárlil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.1.16 18:15

Myslím, že blbneš. My byli v podobném věku u zápisu, protože u nás nabírají i podzimní tříleté a většina dětí předváděla to samé. Učitelky naprosto v klidu a říkaly, že v září už budou jiní. Plus na ně pak bude působit ten kolektiv. Plus to, že tam jsou bez matek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.1.16 18:15

Koukám, vzácná shoda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.16 19:05

Nečetla jsem diskuzi, takže se možná budu opakovat, ale… Tvůj syn je naprosto normální! Na 2 roky je šikovný, moje se kolikrát nenají ještě dnes a to jí budou 4 :lol: Rozhodně se ve 2 letech neoblékla, atd. atd. A že ostatní děti byly hodné? Samozřejmě že byly hodné, protože je nehlídaly jejich maminky. Moje je ve školce velmi hodná a šikovná, ovšem přála bych ti jí vidět když je se mnou :mrgreen: Ve školce jsou děti hodné, učitelky si s nimi umí poradit, ale nesmí ta učitelka být jejich vlastní matka víš. Na uklízečku se vybodni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
15.1.16 19:24
@Anonymní píše:
Dobrý den,
ráda bych toto téma založila anonymně, prosím, respektujte to.
Abych vyjasnila situaci: mám syna 2r a 2m a momentálně pracuji jako zástup v MŠ za nemocnou paní učitelku. Dnes tam byl můj syn poprvé se mnou (výjimečná situace, jinak je doma s prababičkou, půjde ještě max 4×), protože jsem neměla hlídání. A uviděla jsem syna v kontrastu těch ostatních dětí a mám z toho smíšené pocity, tak bych chtěla poprosit vás ostatní maminky o vaše názory.
Ostatní děti (tříleté) rozumí tomu, když jim řeknu, ať se nehoní, přestanou a jdeme si třeba hrát spolu ke stolečku. Syn stále běhal, nespolupracoval, u nějaké aktivity vydržel, ale nemohla jsem se věnovat jen jemu, když jsem mela na starosti ostatní děti, tak byl hned vzteklý záchvat. Dokonce bouchl jednu holčičku do hlavy hračkou - na to jsem ho přiměla, aby se omluvil a poslala jsem ho do kouta. Na vycházce nechtěl chodit za ruku s nikým, jen se mnou a ještě s řevem, prostě šel štrúdl dětí, kolegyně vepředu a my vzadu s řevem.
Jediné, co můžu pochválit je to, že jedl pěkně u stolu, najedl se sám, uklidil si po sobě a některé věci si svlékl. (oblékání nic)
Doteď jsem si myslela, že mám doma relativně normální dítě, ale teď v kontrastu těch ostatních se cítím jako neschopná vychovat vlastní a navíc jsem slyšela uklízečku jak říká kuchařce, že mám pěkně nevychovaneho spratka. Prostě mám chuť celé školství pověsit na hřebík a jít někam do kanclu, protože si i před ostatními pripadam prostě neschopná…

Jeee neblazni, malej podle me zarlil. Musel se o tebe delit se spoustou cizich deti. Nezapominej, ze 2lete a 3lete dite je taky, co se tyce chapani a spoluprace celkem rozdil. Navic neni asi na fungovani v takovemhle kolektivu zvykly, narozdil od tech skolkacku. Ja bych to tak dramaticky nevidela. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
15.1.16 19:31

Srovnavas nesrovnatelne. Mezi detmi ve skolce je rok rozdil a to v tomto veku dela hodne. A pak asi i zarlil. Musel se prece jen to tebe delit s dalsimi 28detmi..
Dalsi vec je ze byl s maminkou v praci a ne ve skolce.
Mas videt jak se chova syn pred ucitelkou v satne nebo ve skolce kdyz je a jak se chova se mnou nebo doma. Proste ucitelka ma vetsi autoritu a deti se ve skolce zpravidla chovaji jinak. Kdybych byla na tvem miste a vzala bych do skolky sveho syna (3.5r) vsadim se ze bych mela stejne myslenky.. protoze by se syn ke me choval jako k mamince a ne k pani ucitelce :mrgreen: :mrgreen:

A to si myslim ze syn neni uplne nevychovane decko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
15.1.16 20:22

Já souhlasím s holkama s tím, že je prostě maličkej. 2,5 leté a 3 leté se chovají úplně jiank. Ale hodně podle mě taky dělalo to, že je to tvoje dítě. Že pro něj nejsi ta cizí autorita. U našich dětí by to fungovalo podle mě stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
15.1.16 20:31

Tak můj syn by ve 2 letech u stolečku v klidu neposeděl, nechtělo by se mu moc uklízet, neuměl se oblíkat, vztekal se…takže máš ještě šikovnýho kluka :D

on se pak v 5 letech přerodil ve slušňáka, takže nic nemusí být ztraceno :lol:
přece nebudeš porovnávat dvouleté a tříleté děti, určitě jste se na peďáku nějakou vývojovou psychologii učili. a roli hraje i to, že ty jsi tam byla s ním.

nevychovaná drbna je uklízečka :mrgreen: když takhle nevybíravě soudí cizí dítě po pár hodinách, měla by se nad sebou zamyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 20:45

Já vám moc děkuji všem za podporu, jste moc hodné, že mě uklidnujete :kytka: samozřejmě jsme měli vývojovku, vim, co které dítě by mělo v určitém věku ovládat, ale nečekala jsem, že syn takhle zareaguje a nejvíc mě právě dostala ta babizna uklízečka. Normálně mám obavy tam v pondělí jít, co tam s kým nadrbala, já tam jsem druhý týden teprve a už mě tam drbou :roll: nejradši bych se na to vyprdla, koneckonců oni potřebují záskok, já můžu být v klidu doma, kdyby me ředitelka tak neprosila, tak se na to vykváknu :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML