Dcera chce, abych hrála, že jsem miminko

Anonymní
13.1.16 20:21

Chce, abych si hrála na miminko

Maminky, dcera skoro 2,5 roku teď má takovou hru, že se mě zeptá jestli jsem miminko a když náhodou řeknu, že ne, tak je šílenej histerák, tak si s ní tak prostě hraju. Jde o to, že když začnu být to miminko, tak na mě začne úplně jinak koukat, jak kdyby uvěřila, že jsem opravdu někdo jiný a udělá cokoliv ji řeknu. Normálně mi strašně vzdoruje, ale jakmile dělám miminko, tak by se rozkrájela. Teď když to tak popisuju, tak to vypadá normálně, asi to neumím tak dobře popsat, ale moje otázka zní, jestli si tak s ní mám stále hrát nebo ne. Jde mi o to, abych ji nějak nezblbla, když hned začne věřit, že to nejsem já.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
13.1.16 20:27

Ahoj, dle mého je to naprosto okej, děti poznávají a rády si hrají na to, co vidí ve svém okolí. Ty pro ni taky děláš to, co si řekne, tak si to chce vyměnit a hrát si na maminku, nevidím na tom nic divného:-) Jinak my si teď hrajem se synem (2r3m) na kapitána a námořníka, super hra třeba při oblíkání, řeknu jen: „Kapitán říká póóóózor!“ A malý stojí jak přibitý, jindy je to hrozné šídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.1.16 20:28

Ježíši, vždyt je to 2,5 leté dítě! Jasně, že si s ní máš hrát. Já bych si to užila, odpočívala, říkala mamince, že ten binec v pokoji se mi nelíbí, ona by ho uklidila. No to by byla paráda.
Bohužel u nás je na miminko fronta, všichni chtějí být miminko nebo pacient, nikdo maminka ani doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
13.1.16 20:36

Co bych za to dala :D Mám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
13.1.16 20:44

Dcera se při úklidu nepředře, ale když si hrajeme na Popelku, tak já jsem macecha nebo zlá sestra a máte vidět, jak kmitá. Je to moje oblíbená hra :mrgreen:
Buď ráda, že má fantazii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.1.16 20:52

To je normalni, se 3letou si musim hrat na dinosaura. Nejradsi ma kdyz ji muzu sezrat a nebo rvat jako dinosaurus. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
13.1.16 20:57
@weyky píše:
Co bych za to dala :D Mám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit :mrgreen:

Dcera to na mě taky zkoušela, ale já odmítám celé odpoledne aportovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
13.1.16 21:06
@Ignácie píše:
Dcera to na mě taky zkoušela, ale já odmítám celé odpoledne aportovat :mrgreen:

Tak to po mě naštěstí zatím nechce :lol: Ale povely sedni, lehni a dej pac odměňuje piškotem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
13.1.16 21:10
@weyky píše:
Co bych za to dala :D Mám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit :mrgreen:

Tak to mě fakt pobavilo :palec: chodíte i do parku třeba? :D

• Citovat
  • Upravit
6538
13.1.16 21:11

Můj 3,5 letý si občas hraje na kočičku, mňouká, leze po čtyřech a olizuje mě. Nedá si to vymluvit. Přijde mi to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.1.16 21:14

U nas ted frci hrani na doktora (vcetne operaci typu uriznout nohu) a chce vozit na slonovi. A dneska chodil po byte s kosikem, hazel tam vlacky, ze sbira houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.1.16 21:19

To ti závidím. Naše dcera pořád chce, abych hrála mámu. :mrgreen: Vždy jí říkám, že máma jsem, tak chci hrát dítě, ale kdepak, to ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.16 21:21

Jééé, hry na jako…

Moje nejmilejší role byla, když jsem měla hrát mrtvolu :lol:
Holka nejraději hraje na kočku a na myš, kluk na války a vojáky.

Zrovna nedávno jsem je po očku pozorovala, jak si hráli na pacienta a doktora. Šestiletý prováděl oživování čtyřleté…dokonce s dýcháním z úst do úst… 8o

Jo a taky musím hrát dítě…ale bohužel školou a úklidem povinné. To mi asi dávají sežrat to, že po nich chci tolik věcí. Naoplátku já jim mám možnost ukázat, jak jsou občas protivní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.1.16 21:26

Uplne normalka ;) u nas je zase syn (2 a ctvrt) porad pejsek, leze tu po ctyrech a ja mu musim házet ‚kost‘. pak je zase dinosaurus a kouse me. pak pritahne lekarsky kufrik a ja musim byt doktorka, vyšetřovat ho a operovat. anebo jsem tatinek a posila me do prace :nevim: deti si ruzne hraji a vymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
13.1.16 21:27
@Ver-Ab píše:
Tak to mě fakt pobavilo :palec: chodíte i do parku třeba? :D

neee proboha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek