Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ver-Ab píše:
Tak to mě fakt pobavilochodíte i do parku třeba?
neee proboha
![]()
@weyky píše:
Tak to po mě naštěstí zatím nechceAle povely sedni, lehni a dej pac odměňuje piškotem
to je uzasne ![]()
Přesně tak jsem si jako malá hrála s mámou, brzo mě to přešlo a vyrostl ze mě myslím normální člověk ![]()
@weyky píše:
neee proboha![]()
Já jako řehtající kůň běhám naštěstí taky jen po kuchyni ![]()
@Ver-Ab píše:
Já jako řehtající kůň běhám naštěstí taky jen po kuchyni
Jo, když na to dojde, jsem taky kůň
A to chce vozit po zádech sem a tam.
Jo a holka už je o level výš…imaginární zvířátka. Tuhle jsem se musela starat o její zebru. Vešla se mi do dlaně. Zrovna jsem zadělávala těsto, tak jsem jí „honila“ po kuchyňské lince a holka se mohla potrhat smíchy. Dneska mi zase přivedla neviditelného psa. Tak jsem na oko nadávala, že jestli z něj budou padat chlupy, tak si vezme vysavač a bude luxovat ![]()
@weyky píše:
Co bych za to dalaMám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit
@weyky píše:
Co bych za to dalaMám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit
sem četla vyvencit ![]()
U nás děláme dinosaura nebo krokodýla a musím jako volat policajty o pomoc
. Pak frčí hra na doktora, výroba hambáčů-Spongebob, ježdění mi na zádech-tygr atd. Takže mně to přijde normální.
U nas frci hra na pejska a kocicku. Maminko, ty jsi pejsem a ja jsem kocicka. A pejsku, ty mas dnes narozeniny. Avpsk peceme dort. Nebo myjeme podlahu. Zna ty pohadky a nuti nas odrikat dialogy a hrat danou postavu.
Taky rada hraje na doktora. Vse co me boli, to maze kremem.
@Svistice píše:
U nas ted frci hrani na doktora (vcetne operaci typu uriznout nohu) a chce vozit na slonovi. A dneska chodil po byte s kosikem, hazel tam vlacky, ze sbira houby.
u nás se sbírají do košíků kostky z lega jako houby
ať žije fantazie
Za mych detskych let, byla velmi popularni Pipi dlouha puncocha a ma o sest let mladsi sestra tim zila. Stali jsme na zastavce autobusu, tata asi petiletou segru na „koni“,cetl plakaty.Plna zastavka lidi. A ma sestra nahle zavelela „delej Alfrede, hijeee, uz jede autobus“ ![]()
U nás teď frčí Pohádky o mašinkách, takže manžel je kouzelník Zababa, dcera je mašinka a občas mašinka víla, ptž v jednom příběhu tancují víly mašinky
pak ze mě dělá zvířátka, ze sebe miminko Ondru (syn) atd atd. Hrajeme s ní všechny tyhle hry. Je to normální, začíná pracovat s fantazií a je úžasný, co dokáží děti vymyslet.
Tak na pejska musíme hrát celá rodina. Lezeme po čtyřech a štěkáme a vrčíme. I moje 76. letá babička a to dobrovolně
chudák
Potom na doktora, to nám dává injekce a strká „jako“ teploměr do zadku
Je to super, když už jsou ty dětičky hravé ![]()