Dcera chce, abych hrála, že jsem miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20514
13.1.16 21:27
@Ver-Ab píše:
Tak to mě fakt pobavilo :palec: chodíte i do parku třeba? :D

neee proboha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.1.16 21:27
@weyky píše:
Tak to po mě naštěstí zatím nechce :lol: Ale povely sedni, lehni a dej pac odměňuje piškotem :mrgreen:

to je uzasne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.1.16 21:29

Přesně tak jsem si jako malá hrála s mámou, brzo mě to přešlo a vyrostl ze mě myslím normální člověk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
13.1.16 21:30
@weyky píše:

Já jako řehtající kůň běhám naštěstí taky jen po kuchyni :lol:

• Citovat
  • Upravit
20514
13.1.16 21:31
@Ver-Ab píše:
Já jako řehtající kůň běhám naštěstí taky jen po kuchyni :lol:

Jo, když na to dojde, jsem taky kůň :lol: A to chce vozit po zádech sem a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
13.1.16 21:32

@Ver-Ab A na to venčení doufám ani nedojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.16 21:37

Jo a holka už je o level výš…imaginární zvířátka. Tuhle jsem se musela starat o její zebru. Vešla se mi do dlaně. Zrovna jsem zadělávala těsto, tak jsem jí „honila“ po kuchyňské lince a holka se mohla potrhat smíchy. Dneska mi zase přivedla neviditelného psa. Tak jsem na oko nadávala, že jestli z něj budou padat chlupy, tak si vezme vysavač a bude luxovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
13.1.16 21:39
@weyky píše:
Co bych za to dala :D Mám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit :mrgreen:
@weyky píše:
Co bych za to dala :D Mám taky dcerku 2,5 roku a ta pořád chce, abych byla pejsek a snaží se mě vycvičit :mrgreen:

sem četla vyvencit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.1.16 21:41

U nás děláme dinosaura nebo krokodýla a musím jako volat policajty o pomoc :lol:. Pak frčí hra na doktora, výroba hambáčů-Spongebob, ježdění mi na zádech-tygr atd. Takže mně to přijde normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.1.16 21:43
@weyky píše:

A na cvičák? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
13.1.16 21:45

U nas frci hra na pejska a kocicku. Maminko, ty jsi pejsem a ja jsem kocicka. A pejsku, ty mas dnes narozeniny. Avpsk peceme dort. Nebo myjeme podlahu. Zna ty pohadky a nuti nas odrikat dialogy a hrat danou postavu.
Taky rada hraje na doktora. Vse co me boli, to maze kremem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.16 21:47
@Svistice píše:
U nas ted frci hrani na doktora (vcetne operaci typu uriznout nohu) a chce vozit na slonovi. A dneska chodil po byte s kosikem, hazel tam vlacky, ze sbira houby.

u nás se sbírají do košíků kostky z lega jako houby :-D ať žije fantazie

• Citovat
  • Upravit
21918
13.1.16 21:48

Za mych detskych let, byla velmi popularni Pipi dlouha puncocha a ma o sest let mladsi sestra tim zila. Stali jsme na zastavce autobusu, tata asi petiletou segru na „koni“,cetl plakaty.Plna zastavka lidi. A ma sestra nahle zavelela „delej Alfrede, hijeee, uz jede autobus“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.16 21:49

U nás teď frčí Pohádky o mašinkách, takže manžel je kouzelník Zababa, dcera je mašinka a občas mašinka víla, ptž v jednom příběhu tancují víly mašinky :zed: pak ze mě dělá zvířátka, ze sebe miminko Ondru (syn) atd atd. Hrajeme s ní všechny tyhle hry. Je to normální, začíná pracovat s fantazií a je úžasný, co dokáží děti vymyslet.

• Citovat
  • Upravit
1603
13.1.16 21:57

:mrgreen: Tak na pejska musíme hrát celá rodina. Lezeme po čtyřech a štěkáme a vrčíme. I moje 76. letá babička a to dobrovolně :) chudák :) Potom na doktora, to nám dává injekce a strká „jako“ teploměr do zadku :lol: Je to super, když už jsou ty dětičky hravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí