Mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.7.14 09:29
@Claire00 píše:
@blecha72 Zakladatelce je 23let. Podnikavá a sebevědomá žena by se sebou nenechala takto zacházet.

To by ses kolikrat divila. Bohu zel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
28.7.14 09:29
@Claire00 píše:
@blecha72 Zakladatelce je 23let. Podnikavá a sebevědomá žena by se sebou nenechala takto zacházet.

Zakladatelka je s partnerem od sedmnacti let a vyse pise, ze nemusela chodit do prace, protoze ji partner zaopatril.

• Citovat
  • Upravit
1655
28.7.14 09:30
@MilijonDolarBejby píše:
Vypada to tak. Hned bych se od te firmy odpoutala a od nej taky. Zajdi za pravnikem a porad se. Tohle neni prdel, ani tady ti neporadime

Záleží jestli je jen jednatel, což může mít kriminální následky, pokud podepisovala věci, kterým nerozumí. Nebo majitelka, ale i tam to nebude jednoduché prokázat jak přišla k penězům, když je ve firmě velký majetek. Každopádně tímto ji může ten grázl pěkně vydírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 09:33
@Claire00 píše:
Záleží jestli je jen jednatel, což může mít kriminální následky, pokud podepisovala věci, kterým nerozumí. Nebo majitelka, ale i tam to nebude jednoduché prokázat jak přišla k penězům, když je ve firmě velký majetek. Každopádně tímto ji může ten grázl pěkně vydírat.

Prave. Tady to chce fakt pravnika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.14 09:35

Maturitu mam, nikde jsem nepracovala. Slibil mi alimenty. A tvrdi ze i tak se o nas postara.

• Citovat
  • Upravit
1655
28.7.14 09:37
@Anonymní píše:
Maturitu mam, nikde jsem nepracovala. Slibil mi alimenty. A tvrdi ze i tak se o nas postara.

Nevěř mu ani slovo. Jak radí @MilijonDolarBejby zajdi za právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 09:41
@Anonymní píše:

jo., to rikaji vsichni. Realita je v 99procentech jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
28.7.14 09:44

Co azylák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
28.7.14 09:50

No tak to je po ránu celkem silný kafe 8o. Určitě bych být tebou odešla a jak našetřit peníze? Když si o ně říkáš nemůžeš si říct o víc než potřebuješ a odložit si stranou? nebo dodáváš lístky? A co ta firma? to bych bejt tebou řešila protože dluhy by Tě jednou mohli položit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.14 10:02
@Anonymní píše:
Dobry den holky, najde se tu prosim nekdo, kdo poradi a nebude kritizovat? S partnerem jsme spolu 6 let, mame 2 leteho syna a je mezi nami 13 let vekovy rozdil. Ted je mi 23 let. Od zacatku to bylo takove tezke, pritel je velky bavic, neustale chodival po akcich, kde dost pil i bral drogy, mezi nami to bylo jak na horske draze, byly chvile kdy byl uzasny, jezdili jsme po dovolenych, uzivali si a chvile kdy mu ruplo v hlave a choval se jak kreten. Sproste mi nadaval, vyhrozoval, nrkolikrat i zkopal. Kdyz jsme byli pohadani delal mi naschvaly. Po case se to trochu zklidnilo, vzdy se omluvil. Nemusela jsme chodit do prace, zaopatril me. Pak jsem otehotnela, nakupovani vybavicky a nabytku se nezucastnil, vzdy rekl ze mi to nekdo nalozi do auta. Aby udelal podlahu v pokojicku ksem ho musela nutit. tak jaks s veskerou praci doma. U porodu byl skvely. Jak byl maly doma tak ho neprebalil, neprevlikl, nevzal ven. Nevenoval se mu. Uplne rezignoval, nesnazil se. Musela sem ho nutit aby si malehi vubec vsiml a bral na neho ohledy, pak zas prisli lepsi dny, jezdili jsme po dovolenych a byl jak vymeneny.. Posledni rok, je to vic horsi nez lepsi. Dvakrat me uhodil pred malym, sproste mi nadava, urazi, vyhrozuje.ted uz spolu sme jen kvuli malemu. Vi ze chci odejit a je mu to jedno.. Akorat si z toho dela srandu. Ja sem si vaznr myslela, ze se zmeni, ze je ten pravy. Asi sem uplne blba, ze? Ale co ted mam jen materskou 3800, nic vic ani nemam kam jit. Do toho se mi ozval byvaly pritel, na ktereho sem po celou tu dobu nezapomnela. Je skvely, ma vsechno co ma chlap mit. Ma rad i meho syna. Poradte co ted, doufam ze to je troxhu pochopitelne. Nechtela jsem aby maly vyrustal z rozvracene rodiny.;(

Nečetla jsem co ti kdo odpověděl, ale to si děláš srandu, né? Jasně je lepší, když dítě vyrůstá v rodině, kde „tatínek“ maminku bije, nadává jí a ponižuje… :roll:. Pokud nechceš odejít kvůli sobě, udělej to pro své dítě! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.7.14 10:11

Nějak mi to hlava nebere. Chápu, že vztah nemáte dobrý, chápu i to, že nemáš kam odejít. Ale mluvíš o špatné finanční situaci, přitom máš drahé auto a firmu. Během pročítání diskuze mě napadlo, že bys mohla požádat tvého bývalého přítele, jestli bys u něj s malým nemohla nějakou chvíli zůstat, než se postavíš na nohy. Máš rodičák, k tomu budeš mít alimenty, z toho se už nějak vyžít dá. Pokud ti to hrdost dovolí, doporučuji prodat auto a příp. si koupit levnější, abys aspoň nějak byla v plusu. A co se zaměřit na tu tvoji firmu? Proč nevydělává, co je potřeba,… Věřím, že to pro tebe není lehké, ale z mého - cizího pohledu se mi to nezdá jako bezvýchodná situace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 10:17
@Petule030 píše:
Nějak mi to hlava nebere. Chápu, že vztah nemáte dobrý, chápu i to, že nemáš kam odejít. Ale mluvíš o špatné finanční situaci, přitom máš drahé auto a firmu. Během pročítání diskuze mě napadlo, že bys mohla požádat tvého bývalého přítele, jestli bys u něj s malým nemohla nějakou chvíli zůstat, než se postavíš na nohy. Máš rodičák, k tomu budeš mít alimenty, z toho se už nějak vyžít dá. Pokud ti to hrdost dovolí, doporučuji prodat auto a příp. si koupit levnější, abys aspoň nějak byla v plusu. A co se zaměřit na tu tvoji firmu? Proč nevydělává, co je potřeba,… Věřím, že to pro tebe není lehké, ale z mého - cizího pohledu se mi to nezdá jako bezvýchodná situace ;)

Podle me auto nema napsany na sebe. Jinak kazdopadne ho prodat. Co je to za auto? A jak to je s tou firmou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 10:20

@Petule030 Ono záleží jak je to s tou firmou. Pokud je jen jednatelka a podepisuje, co jí přítel předloží, aniž by si domyslela následky může mít v budoucnu problém. Majitel ji může kdykoliv obvinit ze zpronevěry či špatného hospodaření. Pokud je firma psaná na ní a přítel jí dal pár milionů, aby je vložila jako základní jmění musí mít smlouvy o půjčkách, jak to bude splácet, úroky atd. Většinou drahá auta jsou psaná právě na firmy kuli danovým odpočtům. Pokud auto vezme, prodá a peníze si nechá je to opět zpronevěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 10:23

Jasne odejít! prodat auto a koupit levnejší, pokud jsi dostala i šperky prodat k cemu ti budou? pak začít nový život..nechci bejt hnusná, ale tvoje chyba, že si neulejváš už od začátku a nepřemýšlíš do budoucnosti, když víš co máš vedle sebe za typa…já třeba žiju ve spokojeneém manželství, ale mám ulité svoje peníze..co kdyby náhodou a takto by mela přemýšlet každá žena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.7.14 10:26

@Claire00 Tohle mě nenapadlo. O tom, že jí koupil drahé auto píše na str.2, o firmě později, tak mě nenapadlo to dávat do souvislosti :think: Vlastně ani nikde není napsané, jak k firmě přišla, může ji mít díky příteli, mohla ji podědit,… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí