Mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
28.7.14 11:26
@MarieP píše:
A já proč ta firma nevydělává :think:. Je logické se postarat ať je to jinak, nebo firmu zrušit, prodat…přece nebudu dotovat něco, co nevydělává :nevim:

To by mě taky zajímalo, proč firma s velkým majetkem nevydělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.7.14 11:30
@Claire00 píše:
To by mě taky zajímalo, proč firma s velkým majetkem nevydělává.

A jak ví zakladatelka, že je to pravda? Od svého partnera? Rozumí ona výkazům a vidí je vůbec? Viděla někdy daňové přiznání? Podle toho, že nikdy nepracovala, určitě nemá v účetnictví praxi a nepozná nic. Nehledě k tomu, že všechno se dá zfalšovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.14 11:36

Firmu bych vubec neresila, prodat nejde.

• Citovat
  • Upravit
1655
28.7.14 11:40
@Kobliha51 píše:
A jak ví zakladatelka, že je to pravda? Od svého partnera? Rozumí ona výkazům a vidí je vůbec? Viděla někdy daňové přiznání? Podle toho, že nikdy nepracovala, určitě nemá v účetnictví praxi a nepozná nic. Nehledě k tomu, že všechno se dá zfalšovat.

Přesně tak. On může falšovat cokoliv, když za to není zodpovědný a ona se nevyzná. Problém bych viděla i ve velkém vkladu. Byl to dar od přítele? Zaplatila zakladatelka darovací dan? Pokud půjčka na podnikání, jsou řádně sepsány smlouvy, jak se bude splácet, jak vysoké jsou úroky? Má vůbec přehled, co se ve firmě děje? I třeba „maličkost“ jako datová schránka, má přístup, aby se dozvěděla jestli něco nehrozí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 11:42
@Anonymní píše:

Firma se vždy dá prodat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.14 11:42
@Anonymní píše:

Ale firmu řešit musíš - co když máš jako majitelka a jednatelka nějaké závazky :nevim:. Vidím to na právníka, daňového poradce, odkládání peněz a pak nohy na ramena :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 12:03
@MarieP píše:
Ale firmu řešit musíš - co když máš jako majitelka a jednatelka nějaké závazky :nevim:. Vidím to na právníka, daňového poradce, odkládání peněz a pak nohy na ramena :nevim:.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 12:08

@MarieP @Kobliha51 proste bílej koník no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...