Mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
28.7.14 10:59

@Petule030 @martina.se Zakladatelka nedosáhne na žádné dávky, jelikož „má“ firmu s velkým majetkem, která nic nevydělává. Vlastnické struktury nám zatím neobjasnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 11:00

@Claire00 tak tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.14 11:01

Auto je napsane na firmu, nikde zadne penize popujcovane nejsou, to vim. Mela sem sve penize nasetrene, ktere jsem utratila kdyz se narodil maly. Bylo mi blbe mit je nekde schovane a zit z jeho. On je v jadru dobry clovek, na jednu stranu by se rozdal. Jenze pak mu preskoci a je to..kdyz sem si jednou z firemniho z uctu vybrala 5 tisic, abych nakoupila pro malehoo a jidlo. rekla ze jsem. zlodejka. Vim ze sem si mela davat penize bokem, ze sem si nemela porizovat dite.. Bohuzel stalo se. Neni to nic co by se dslo rozumne vysvetlit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.14 11:03
@Claire00 píše:
@Petule030 @martina.se Zakladatelka nedosáhne na žádné dávky, jelikož „má“ firmu s velkým majetkem, která nic nevydělává. Vlastnické struktury nám zatím neobjasnila.

Presne tak,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.14 11:06

Firma je napsana na me, jsem vlastnik i jednatel. Uz bych to tu ale moc nerozebirala.

• Citovat
  • Upravit
1336
28.7.14 11:09
Asi tak v jádru dobrý nebude, pokud te nazve zlodejkou když si bereš peníze na díte. A i kdyby jsi si je brala pro sebe tak je to i tak v pořádku..firma je papírove tvoje a ty jsi za ní zodpovedná…vyplata nebo neco takového by byla celkem přirozená vec ne?
@Anonymní píše:
Auto je napsane na firmu, nikde zadne penize popujcovane nejsou, to vim. Mela sem sve penize nasetrene, ktere jsem utratila kdyz se narodil maly. Bylo mi blbe mit je nekde schovane a zit z jeho. On je v jadru dobry clovek, na jednu stranu by se rozdal. Jenze pak mu preskoci a je to..kdyz sem si jednou z firemniho z uctu vybrala 5 tisic, abych nakoupila pro malehoo a jidlo. rekla ze jsem. zlodejka. Vim ze sem si mela davat penize bokem, ze sem si nemela porizovat dite.. Bohuzel stalo se. Neni to nic co by se dslo rozumne vysvetlit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 11:09
@Claire00 píše:
áha… tak k tomu jsem se nedostala.. já psala jen o alimentech. tak se firmy zbavit, no :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 11:10
Tak co tu řešíš?.pokud v ní jsou nejaké peníze, tak si je proste normálne vem ;)
@Anonymní píše:
Firma je napsana na me, jsem vlastnik i jednatel. Uz bych to tu ale moc nerozebirala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.14 11:11

@gina76, opařená kočka se i studené vody bojí ;). Přeji ti, ať peníze využiješ jen pro děti :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 11:12

Porád ješte nechápu, proč zakladatelka nemuže nic prodat, když je to vlastne všechno její???Něco mi tu tedy uniklo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 11:13

@MarieP pevne už v to doufám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.14 11:18
@gina76 píše:
Porád ješte nechápu, proč zakladatelka nemuže nic prodat, když je to vlastne všechno její???Něco mi tu tedy uniklo? :roll:

A já proč ta firma nevydělává :think:. Je logické se postarat ať je to jinak, nebo firmu zrušit, prodat…přece nebudu dotovat něco, co nevydělává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 11:18
@gina76 píše:
Porád ješte nechápu, proč zakladatelka nemuže nic prodat, když je to vlastne všechno její???Něco mi tu tedy uniklo? :roll:

To taky nechapu. Aspon jak je to s tim autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 11:20
@Anonymní píše:

Pokud jsi 100% vlastník a jednatel proč si okamžitě k rodičáku neuděláš třeba dohodu o pracovní činnosti na 9900Kč měsíčně? Odvod státu by byl 1.485Kč a Tobě by šlo 8.415Kč. Je to sice malá částka, ale nikdo by tě nemohl nazvat zlodějkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.7.14 11:25
@Anonymní píše:

Ty ani nevíš, do čeho tě uvrtal. Věř tomu, že jsi teď uvázaná jak otrok. Jestli on má nějaké výkazy na Obchodním rejstříku, nech si od nějakého daňového poradce vysvětlit svou situaci. Ty jen podepisuješ papíry a víš vůbec co? Proč to asi na tebe napsal? Z lásky určitě ne. Ty se od něj jen tak nedostaneš. Ale musíš něco dělat, protože to bude ještě horší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky