Mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
28.7.14 10:27

@gina76 Firemní auto bude těžko prodávat, aby měla peníze na obživu. Také nechápu, proč si ve zlaté kleci neulévala peníze bokem. To přece nemůže být tak těžké, ulít pár tisíc každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.14 10:29

@gina76, ti nevím, já bych tak žít nemohla :nevim:. To jako žiješ pořád ve lži 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 10:31

@Petule030 Koupit auto ješte neznamená, že je moje. Drahé auto je spíš koupené na firmu a dané k užívání. Odpočet DPH, veškerý benzín, servis a opravy jdou do nákladů. Zakladatelka je mladá, z toho co píše nemá moc zkušeností s byznysem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.7.14 10:33

Když ti řekl, ať si řekneš kolik chceš alimenty, tak si řekni, nechej si to notářsky ověřit, abys v tomhle byla aspoň zajištěná. Máš určitě lidi kolem sebe, kteří ti pomůžou a postaví se za tebe. Odejdi. Vím, je to těžké. Já taky nemám vztah ideální-i když ne tak, jak ty-to je úplná hrůza a pořád řeším, jestli to nekompromisně ukončit nebo ne. A 2 děti. Co pro ty bude nejlepší?…to si říkám pořád. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 10:34

@Claire00 nevedela jsem, že je firemní..vetšinou diskuse nečtu celé :roll:..takže to auto není vlastne její…no tyhle chlapy mám nejradší :D prý koupím ti auto, taky jsem takového mela, řekla jsem ano, ale nebude na frmu, pekne se kroutil ale nakonec koupil na me. Sice levnejší, ale moje..za dva roky si našel milenku (mladší) Mě zustalo auto :mrgreen: a skoro 200 litru na mém učtu :mrgreen:..ted jsem vdaná mám dve deti a super manžela ovšem peníze mám opet bokem a jedno auto moje…nikdy nevíme kam ho srdce či jiný orgán povolá že?:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 10:35
@Anonymní píše:
Dobry den holky, najde se tu prosim nekdo, kdo poradi a nebude kritizovat? S partnerem jsme spolu 6 let, mame 2 leteho syna a je mezi nami 13 let vekovy rozdil. Ted je mi 23 let. Od zacatku to bylo takove tezke, pritel je velky bavic, neustale chodival po akcich, kde dost pil i bral drogy, mezi nami to bylo jak na horske draze, byly chvile kdy byl uzasny, jezdili jsme po dovolenych, uzivali si a chvile kdy mu ruplo v hlave a choval se jak kreten. Sproste mi nadaval, vyhrozoval, nrkolikrat i zkopal. Kdyz jsme byli pohadani delal mi naschvaly. Po case se to trochu zklidnilo, vzdy se omluvil. Nemusela jsme chodit do prace, zaopatril me. Pak jsem otehotnela, nakupovani vybavicky a nabytku se nezucastnil, vzdy rekl ze mi to nekdo nalozi do auta. Aby udelal podlahu v pokojicku ksem ho musela nutit. tak jaks s veskerou praci doma. U porodu byl skvely. Jak byl maly doma tak ho neprebalil, neprevlikl, nevzal ven. Nevenoval se mu. Uplne rezignoval, nesnazil se. Musela sem ho nutit aby si malehi vubec vsiml a bral na neho ohledy, pak zas prisli lepsi dny, jezdili jsme po dovolenych a byl jak vymeneny.. Posledni rok, je to vic horsi nez lepsi. Dvakrat me uhodil pred malym, sproste mi nadava, urazi, vyhrozuje.ted uz spolu sme jen kvuli malemu. Vi ze chci odejit a je mu to jedno.. Akorat si z toho dela srandu. Ja sem si vaznr myslela, ze se zmeni, ze je ten pravy. Asi sem uplne blba, ze? Ale co ted mam jen materskou 3800, nic vic ani nemam kam jit. Do toho se mi ozval byvaly pritel, na ktereho sem po celou tu dobu nezapomnela. Je skvely, ma vsechno co ma chlap mit. Ma rad i meho syna. Poradte co ted, doufam ze to je troxhu pochopitelne. Nechtela jsem aby maly vyrustal z rozvracene rodiny.;(

co jsi na něm viděla už dřív, to nepochopím. Ale k věci. Odejdi, máš nárok na alimenty, takže to něco málo pokryje. A pak začít chodit do práce.. nebo si tajně sysli prachy a odejdi třeba za rok.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 10:37

@MarieP proč ve lži? manžel o tech penezích ví chtel abych je dala na jeho učet, tak jsem řekla…a moc dobře zná i ten duvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.14 10:41

@gina76, tak to jo, já to pochopila, že si je ulíváš. :nevim: My máme peníze dokupy - na mém účtu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 10:42

@gina76 Zatím nevíme, jestli je auto firemní, je to jen má doměnka. Luxusní auta se nevyplácí kupovat na fyzickou osobu. Máš pravdu určitě je lepší „si nechat koupit“ levnější, ale moje. Zakladatelka vlastně jen poslouchá psychopatického přítele, který na ní nebere ohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 10:47

@martina.se Co když je jednatelkou firmy, která má základní majetek pár milionů a velké podvodné úvěry v řádu desítek milionů? Zakladatelka bude za to trestně odpovědná. Ten grázl se k ní chová opravdu hnusně, myslíš že mu na ní bude záležet kdyby šla do vězení za jeho podvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 10:49
@Claire00 píše:
@martina.se Co když je jednatelkou firmy, která má základní majetek pár milionů a velké podvodné úvěry v řádu desítek milionů? Zakladatelka bude za to trestně odpovědná. Ten grázl se k ní chová opravdu hnusně, myslíš že mu na ní bude záležet kdyby šla do vězení za jeho podvody.

teď jsem úplně v lese.. jaká firma, jaký majetek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 10:51

@MarieP jo to máme taky, ale učet je muže a ten druhý muj beru jakože, to jednou bude detí na studia nebo na cokoliv a pokud to nebudu potřebovat já(což doufám že neeee :roll: ))ale bývalý to nevedel..jen já žiju vždy s nejakou předtuchou a taky vím jak odpálkoval svou bývalooou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.14 10:54

@Claire00 mám ted kamarádku v podobné situaci, ale ta byla o neco chytřejší a šetřila celou dobu a zustalo jí i malé autíčko ww polo(on garazi porsche, ferari a tuareg :mrgreen:,,,ona je krásná, ale už 30 letá :zed:,byly spolu 10 let a on jí ted vymenil za 20 letou :roll: jemu je 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.7.14 10:54
@martina.se píše:
teď jsem úplně v lese.. jaká firma, jaký majetek 8o

Taky bych k tomu vyžadovala víc informací, pokud bych k tomu měla poradit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
28.7.14 10:55

@gina76 Určitě je lepší předvídat než litovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie