Mám pocit, jako by mi mělo prasknout břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.13 11:09

Děkuji moc všem za zkušenosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.2.13 16:43
@indiánka13 píše:
Děkuji moc všem za zkušenosti :hug:

Ahoj,
jsem v 21.týdnu a mám to úplně stejně, přesně jak popisuješ :D takže to bude asi normální.. ale určitě to taky řeknu v poradně doktorce, jdu příští týden.. mám to hlavně po jídle, sním půlku normální porce, protože mám prostě pocit, že by mi to břicho prasklo pak a přesně jak říkáš, pod prsama, v bocích.. všude se to strašně pne.. taky jsem prvorodička, ale jak tu čtu, tak je to fakt asi normální.. a přesně jak tu někdo psal, nejhorší jsem to měla večer, tak jsem přestala večer tolik jíst, už jím jen míň a ne těžký jídla a je to mnohem lepší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.5.14 09:54

Ahojky děvčata)
Já mohu jen potvrdit, jsem na začátku 15 týdne a tento nepříjemný pocit plnosti a pnutí pocituji už týden a mám také pocit, jako bych měla prasknout, je to hodně
nepříjemný a nejhorší tento pocit, je k večeru, nevím jak si sednout a když si jdu lehnout, tak nevím jak už se převalovat v posteli. Ráno je to lepší, ale mám pocit, že žádné jídlo se do mě už nevejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 20:41

Ahoj, dnes jsem 31.tt plus 4 dny a mám skoro celý den tvrdý břicho. S tvdrnutím mám potíže už tak od 27.tt, kdy jsem musela začít brát hořčík 6tbl. denně a měla jsem zánět, čípek 4cm a miminko nenaléhalo hlavičkou, nicméně mi hrozila nemocnice. O týden později zánět v pohodě, tvrdnutí stále velmi často, nařízen klid režim a 8tbl magnsia denně. V pátek vše v pohodě a dnes mám tyhle potíže a bolesti v zádech. K dr budu volat.

Máte zkušenosti? Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 20:42

Jo a v 28.tt se mi čípek zkrátil na 3cm

• Citovat
  • Upravit
492
22.6.14 20:47
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem 31.tt plus 4 dny a mám skoro celý den tvrdý břicho. S tvdrnutím mám potíže už tak od 27.tt, kdy jsem musela začít brát hořčík 6tbl. denně a měla jsem zánět, čípek 4cm a miminko nenaléhalo hlavičkou, nicméně mi hrozila nemocnice. O týden později zánět v pohodě, tvrdnutí stále velmi často, nařízen klid režim a 8tbl magnsia denně. V pátek vše v pohodě a dnes mám tyhle potíže a bolesti v zádech. K dr budu volat.Máte zkušenosti? Díky

Ahoj, já jsem 31. tt a tvrdnutí mám od 17. tt, někdy je opravdu celý den tvrdé jako šutr a dost to bolí, u prvního jsem měla ve 31. tt čípek 15 mm, ležela jsem 3 týdny v nemocnici a porod na termín, teď jdu na kontrolu tento týden, tak jsem zvědavá, jak je čípek dlouhý, ale chodím k jinému dr a ten to neřeší, že prý je to normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.6.14 20:48
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem 31.tt plus 4 dny a mám skoro celý den tvrdý břicho. S tvdrnutím mám potíže už tak od 27.tt, kdy jsem musela začít brát hořčík 6tbl. denně a měla jsem zánět, čípek 4cm a miminko nenaléhalo hlavičkou, nicméně mi hrozila nemocnice. O týden později zánět v pohodě, tvrdnutí stále velmi často, nařízen klid režim a 8tbl magnsia denně. V pátek vše v pohodě a dnes mám tyhle potíže a bolesti v zádech. K dr budu volat.Máte zkušenosti? Díky

Jo a u prvního jsem brala 6-8 tbl magnesia denně a teď neberu žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
22.6.14 20:50

V 32tt jsem měla čípek 1,5cm, dr. to nijak neřeší :think: vše ostatní ok, tuhost, tvar.. sama pro sebe dodržuji klidovější režim, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
22.6.14 21:34

Magnesium uz se nedava, nema ucinek. A 4 i 3 cm na tohle stari tehotenstvi je super. Mne tvrdlo bricho i 40× za den a no problema. V nemocnici vysilovali, ale gyndarka i u Apolinare Koucky mi rekli shodne, ze resit zanet a vic ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.14 07:31

Me teda to magnesko pomohlo. Ted jsem volala k dr a mam dojit. Bolesti zad mam drsny. V okoli prave ledviny a jde to az do hyzde. Sem tam me bolestive rypne pod zebrama nebo v podbrisku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.14 07:34
@evcaB píše:
Ahoj, já jsem 31. tt a tvrdnutí mám od 17. tt, někdy je opravdu celý den tvrdé jako šutr a dost to bolí, u prvního jsem měla ve 31. tt čípek 15 mm, ležela jsem 3 týdny v nemocnici a porod na termín, teď jdu na kontrolu tento týden, tak jsem zvědavá, jak je čípek dlouhý, ale chodím k jinému dr a ten to neřeší, že prý je to normální :nevim:

Me rekla, ze kdyz neni cipek pod 2cm, tak v pohode. S prvnim jsem taky lezela v nemocnici. Myslim, ze to bude ok, ale jistota je jistota

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.14 07:38
@arcinka píše:
Magnesium uz se nedava, nema ucinek. A 4 i 3 cm na tohle stari tehotenstvi je super. Mne tvrdlo bricho i 40× za den a no problema. V nemocnici vysilovali, ale gyndarka i u Apolinare Koucky mi rekli shodne, ze resit zanet a vic ne.

No to me taky tvrdne tolik a to mam po tom horciku mnohem lepsi, akorat ted me to bolh a je to divny a k tomu ty zada, no kazdej pohyb drsne boli. A to mam dvouletyho syna, takze skacu dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
655
23.6.14 09:34

Jj, taly jsem mela s brichem mrne :mrgreen:

@Anonymní píše:
No to me taky tvrdne tolik a to mam po tom horciku mnohem lepsi, akorat ted me to bolh a je to divny a k tomu ty zada, no kazdej pohyb drsne boli. A to mam dvouletyho syna, takze skacu dost :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.14 10:14
@arcinka píše:
Jj, taly jsem mela s brichem mrne :mrgreen:

Ono se to vzdycky nejak zvladne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.14 13:21

Tak jsem v nemocnici na kapackach a uz nemam zadny bolesti a zadny tvrdnuti, takze horcik zabira. Zabiral mi v prvnim tehotenstvi, zabira i ted, takze ok :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky