Mám se s ním sejít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lucineeccka
15.5.11 11:01

Mám se s nim sejit?

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat na váš názor. Budu stručná.
Měla jsem přítele z Tuniska, i jsem tam pracovala.Poté co jsem z TN odjela jsem se s ním rozešla. Pak jsem přišla na to, že jsem těhotná. O dítěti ví, občas zaskypuje, ale že by něco poslal to ne.Jediný co ho zajímá aby měl kluk v 5letech obřízku :roll: .
Teď se mi naskytla příležitost jet do Tuniska,asi 200km od místa, kde jsem pracovala.
Chci se zeptat. Mám mu ukázat dítě, nebo se na něj mám vybodnout a nekontaktovat?
Jo a to, že pojedu ještě není jistý, takže je to jen takový „** kdybych jela…**“ jestli mi rozumíte…
Díky za Vaše názory :kytka:

Příspěvek upraven 15.05.11 v 15:14

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5200
15.5.11 11:04

ahoj,to zalezi na tobe,jak to citis.nechala bych to konovi,pokud pojedes rozhodni se az tam,zda ano ci ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.11 11:06

Osobně bych to nedělala, bála bych se kvůli dítěti

• Citovat
  • Upravit
byron
15.5.11 11:07

Hele a pokud ho zajímá hlavně obřízka v pěti letech a jinak nic- vůbec bych neváhala

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.5.11 11:08
byron píše:

tak tak souhlasim, nechci syckovat, ale abys neodjela bez kluka. Osobne co je mu do obrizky, kdyz na dite od mala neposle ani korunu? To neni otec, ale biologicky darce a je snad lepsi, aby v tomto pripade o ditku vubec nevedel… :zed:

• Citovat
  • Upravit
36544
15.5.11 11:09

Luci :kytka: :mavam:

Tak můj názor asi už znáš… :mrgreen: Ale napíšu to i tak, jeď určitě, udělej si hezkou dovolenou, a na něj se vyprdni… Je to tvoje dovolená, takže bych to nijak extra nehrotila… nic mu neříkej, a ber to tak jako kdyby nebyl… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.5.11 11:10

Peníze posílat nemůže. Z Tuniska je zákaz posílání peněz. Ale pošta funguje, takže kdyby chtěl aspoň nějaký oblečení nebo hračku poslat mohl…

Hanka1 píše:
byron píše:
tak tak souhlasim, nechci syckovat, ale abys neodjela bez kluka. Osobne co je mu do obrizky, kdyz na dite od mala neposle ani korunu? To neni otec, ale biologicky darce a je snad lepsi, aby v tomto pripade o ditku vubec nevedel… :zed:
  • Citovat
  • Upravit
8911
15.5.11 11:11

Tééda, já bych měla strach, že mu rupne v kouli a děcko mi sebere. To by bylo tak jednoduché, když bys mu ho naservírovala až pod nos. :think: (Žádné trmácení do ČR, rodinu pěkně za zadkem, na „domácí půdě“, v jejich právním prostředí atd.)

Fakt bych se bála. Nejen, že bych mu ho neukázala, já bych tam s dítětem ani nejela. :nevim:
(Ale možná mám jen předsudky a neopodstatněný strach z něčeho, co neznám…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
15.5.11 11:13

Ahoj, dělej jak myslíš..
Ale můj osobní názor, jám bych mu syna asi neukázala. Bála bych se, že si bude nebo začně dělat na malého nárok. NIC proti žěnám, které mají za přítele nebo za manžela tunisana, ale měla jsem možnost jich spoustu poznat osobně. Syn je pro ně obvykle víc než-li dcera. Bála bych se, že ti ho bude chtít vzít (i když o něj doposud třeba nejevil velký zájem). Je možné, že by si ho mohl chtít nechat. Nemusel by ho vychovávat sám, dal by ho na výchovu své matce, sestře, tetě nebo tak..
Nechci tě nijak strašit… Ale nečekala bych od něj nic moc dobrého.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.11 11:14

No a co si od toho vlastně slibuješ, kdybys mu dítě ukázala? Já bych řekla, že je opravdu risk.....Fakt to nedělej, aby to nedopadlo blbě

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.5.11 11:15
lucineeccka píše:
Peníze posílat nemůže. Z Tuniska je zákaz posílání peněz. Ale pošta funguje, takže kdyby chtěl aspoň nějaký oblečení nebo hračku poslat mohl…
Hanka1 píše:
byron píše:
tak tak souhlasim, nechci syckovat, ale abys neodjela bez kluka. Osobne co je mu do obrizky, kdyz na dite od mala neposle ani korunu? To neni otec, ale biologicky darce a je snad lepsi, aby v tomto pripade o ditku vubec nevedel… :zed:

presne to neni jen o penezich, ale kdyby chtel tak zajem muze projevit i jinak nez starosti o obrezaneho pindika :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
15.5.11 11:17

No já si myslím, že by si tím moc nepomohl. Chce strašně do Evropy. Navíc je " good muslim" a ty nemají děti bez svatby a navíc je syn zplozen v ramadánu. Takže si myslím, že by ho doma asi hnali.
Ale, jak píšeš může mu rupnout v kouli a neudělám nic…

Wiolla píše:
Tééda, já bych měla strach, že mu rupne v kouli a děcko mi sebere. To by bylo tak jednoduché, když bys mu ho naservírovala až pod nos. :think: (Žádné trmácení do ČR, rodinu pěkně za zadkem, na „domácí půdě“, v jejich právním prostředí atd.)Fakt bych se bála. Nejen, že bych mu ho neukázala, já bych tam s dítětem ani nejela. :nevim:
(Ale možná mám jen předsudky a neopodstatněný strach z něčeho, co neznám…)
  • Citovat
  • Upravit
697
15.5.11 11:17

jak tady už zaznělo, já bych tam s dítětem ani nejela..a mezi námi, kdyby ti chtěl dát nějaký peníze na syna, tak snad může přiletět do Čech, vybrat peníze ze svýho účtu a dát ti je?? A pak ta obřízka..vůbec bych ho nekontaktovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.5.11 11:18
Hanka1 píše:
lucineeccka píše:
Hanka1 píše:
byron píše:
presne to neni jen o penezich, ale kdyby chtel tak zajem muze projevit i jinak nez starosti o obrezaneho pindika :roll:

On dělá hodně. Hledá " evropskou kurvu" se, kterou se ožení získá trvalý pobyt a pak se s ní rozvede a bude s náma :mrgreen: :mrgreen: Akorát mu ještě nedošlo, že o něj nestojíme :roll:

Příspěvek upraven 15.05.11 v 11:19

• Citovat
  • Upravit
byron
15.5.11 11:18
m311 píše:
Ahoj, dělej jak myslíš..
Ale můj osobní názor, jám bych mu syna asi neukázala. Bála bych se, že si bude nebo začně dělat na malého nárok. NIC proti žěnám, které mají za přítele nebo za manžela tunisana, ale měla jsem možnost jich spoustu poznat osobně. Syn je pro ně obvykle víc než-li dcera. Bála bych se, že ti ho bude chtít vzít (i když o něj doposud třeba nejevil velký zájem). Je možné, že by si ho mohl chtít nechat. Nemusel by ho vychovávat sám, dal by ho na výchovu své matce, sestře, tetě nebo tak..
Nechci tě nijak strašit… Ale nečekala bych od něj nic moc dobrého.. :think:

Takhle nějak- o syna by mohl mít zájem a co potom? Já bych tam ani osobně s dítětem nejela- možná je to předsudek, ale známá vypravovala, jak jí vyrvali dítě v golfáku a nacpali do krámu- aby si něco koupila, hrůza…

No já jsem srab......

Ale chtělas radu- takže za mě jednoznačně neukazovat!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová