Mám se s ním sejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
15.5.11 11:39

Díky, tak nabírám jiný směr.
Tunisko až pár let a bez dítěte. :-)
I když tohle byla super nabídka, 15 dní za necelých 16 tisíc. Ale máte pravdu.Radši pojedu někam v klidu…

• Citovat
  • Upravit
8911
15.5.11 12:04
lucineeccka píše: …Tunisko až za pár let a bez dítěte. :-)

To ti schvaluji! :palec:
(Přesně na to jsem myslela, že tak by to bylo nejrozumnější… :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.5.11 12:32
lucineeccka píše:
Radši pojedu někam v klidu…

Také ti to schvaluji, hezky si to užij :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.11 12:50

Nemužeš nic získat ale hodně ztratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
15.5.11 13:14

Neřekla bych mu že tam jedu a tu obřízku bych mu napsala at si strčí někam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.11 13:27
lucineeccka píše:
I když tohle byla super nabídka, 15 dní za necelých 16 tisíc. Ale máte pravdu.Radši pojedu někam v klidu…

ahoj, podle mě děláš dobře že tam nepojedeš a když ti na něm nezáleží tak s ukazováním dítěte ani není co řešit, já bych mu nevěřila ani náhodou tak, jak píšou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.5.11 13:31
Naprosto souhlasím.ani náhodou bych mu ho neukázala.
Wiolla píše:
Tééda, já bych měla strach, že mu rupne v kouli a děcko mi sebere. To by bylo tak jednoduché, když bys mu ho naservírovala až pod nos. :think: (Žádné trmácení do ČR, rodinu pěkně za zadkem, na „domácí půdě“, v jejich právním prostředí atd.)Fakt bych se bála. Nejen, že bych mu ho neukázala, já bych tam s dítětem ani nejela. :nevim:
(Ale možná mám jen předsudky a neopodstatněný strach z něčeho, co neznám…)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.5.11 13:31

Já bych mu ani nikdy neřekla,že má syna.Bála bych se,co se jednou v životě může stát.A ke všemu ještě když chce do Evropy.
Na dovolenou do Tunisu byhc jela-chápu srdeční záležitost,tu mám s Egyptem,přirostl k srdci-ale v příadě,že bych s ním dlouhodobě nekomunikovala a on netušil,že tam letím.
Jinak Řecko je naše druhá srdeční záležitost,za tu cenu pobyt v září seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.5.11 13:38
lucineeccka píše:

Myslím,že tohle je nejlepší rozhodnutí :wink: :palec:

Souhlas s tím,co psali holky přede mnou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.5.11 13:48

Já jsem mu to řekla, protože jsem měla černý svědomí.A moc mě to tížilo.Hlavně vím, že nezmůže nic. Navíc on sám řekl, že neví co by s ním dělal. ALe hlavně ať má tu obřízku.- jako správný muslim :roll:
A než se dostane do Evropy ( jestli se vůbec dostane)
to se může stát takových věcí…třeba se můžu vdát.. :mrgreen:

j, '');
lasička1 píše:
Já bych mu ani nikdy neřekla,že má syna.Bála bych se,co se jednou v životě může stát.A ke všemu ještě když chce do Evropy.
Na dovolenou do Tunisu byhc jela-chápu srdeční záležitost,tu mám s Egyptem,přirostl k srdci-ale v příadě,že bych s ním dlouhodobě nekomunikovala a on netušil,že tam letím.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.11 14:18

v rodném listě je napsán otec dítěte? já myslím, že i kdyby měl zálusk na dítě, tak přeci by to byl trestný čin ukrást dítě..když on jako otec nikde nefiguruje. já vím, že lásce se poručit nedá, ale nikdy bych nešla do svazku s chlapem takového „kmenu“. Nic ve zlém, jen jsem měla nutkání říct názor.
A rozhodně bych se mu nesvěřovala, kam zrovna jedu na dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
15.5.11 14:21

Není zapsanej v rodném listě. A myslím, že nezáleží na národnosti, ale na povaze.

Anonymní píše:
v rodném listě je napsán otec dítěte? já myslím, že i kdyby měl zálusk na dítě, tak přeci by to byl trestný čin ukrást dítě..když on jako otec nikde nefiguruje. já vím, že lásce se poručit nedá, ale nikdy bych nešla do svazku s chlapem takového „kmenu“. Nic ve zlém, jen jsem měla nutkání říct názor.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.11 14:25
lucineeccka píše:
Není zapsanej v rodném listě. A myslím, že nezáleží na národnosti, ale na povaze.
Anonymní píše:

To ano, ale tyhle lidi s kulturou…nevíš. Ale jinak si dovolenou užij, TY a SYN :wink:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
15.5.11 14:32
Anonymní píše:
lucineeccka píše:
Anonymní píše:
To ano, ale tyhle lidi s kulturou…nevíš. Ale jinak si dovolenou užij, TY a SYN :wink:

Jasně, to s Tebou souhlasím. Já bych si asi araba nevzala.Jedině nějakého bohatého. Zní to asi vypočítavě, ale u nich je menší pravděpodobnost, že se žení kuli penězům.Samozřejmě, že existují vyjímky. Mám dokonce dva takové příklady ve svém okolí + na emiminu. Ale to je asi to jedno procento¨:)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
15.5.11 14:33

A Egypt mám taky moc ráda, ale tam se chci vypravit, až bude Matík trošku větší, ještě mi na Egypt připadá moc malej :)

lasička1 píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová