Mám se s ním sejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
15.5.11 11:20
lucineeccka píše:
Hanka1 píše:
lucineeccka píše:
Peníze posílat nemůže. Z Tuniska je zákaz posílání peněz. Ale pošta funguje, takže kdyby chtěl aspoň nějaký oblečení nebo hračku poslat mohl…
Hanka1 píše:
byron píše:
Osobně bych to nedělala, bála bych se kvůli dítěti
tak tak souhlasim, nechci syckovat, ale abys neodjela bez kluka. Osobne co je mu do obrizky, kdyz na dite od mala neposle ani korunu? To neni otec, ale biologicky darce a je snad lepsi, aby v tomto pripade o ditku vubec nevedel… :zed:
presne to neni jen o penezich, ale kdyby chtel tak zajem muze projevit i jinak nez starosti o obrezaneho pindika :roll:

On dělá hodně. Hledá " evropskou kurvu" se, kterou se ožení získá trvalý pobyt a pak se s ní rozvede a bude s náma :mrgreen: :mrgreen: Akorát mu ještě nedošlo, že o něj nestojíme :roll:

Příspěvek upraven 15.05.11 v 11:19

Co má tohle znamenat? Prosím tě jak můžeš vůbec přemýšlet nad tím, že bys mu dítě ukázala?

• Citovat
  • Upravit
29436
15.5.11 11:21

Já souhlasím s holkama, bála bych se, že mu rupne v bedně, bude doma, ty v cizím prostředí a dítě ti sebere nebo se zkrátka něco semele. I když třeba to tak být nemusí, já bych si to zkrátka asi nelajzla. Dovolenou bych si užila, proč ne, ale určitě bych ho nekontaktovala. Kór když ho zajímá jen to, aby měl kluk obřízku a nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.5.11 11:22
byron píše:
lucineeccka píše:
Hanka1 píše:
lucineeccka píše:
Peníze posílat nemůže. Z Tuniska je zákaz posílání peněz. Ale pošta funguje, takže kdyby chtěl aspoň nějaký oblečení nebo hračku poslat mohl…
Hanka1 píše:
byron píše:
Osobně bych to nedělala, bála bych se kvůli dítěti
tak tak souhlasim, nechci syckovat, ale abys neodjela bez kluka. Osobne co je mu do obrizky, kdyz na dite od mala neposle ani korunu? To neni otec, ale biologicky darce a je snad lepsi, aby v tomto pripade o ditku vubec nevedel… :zed:
presne to neni jen o penezich, ale kdyby chtel tak zajem muze projevit i jinak nez starosti o obrezaneho pindika :roll:

On dělá hodně. Hledá " evropskou kurvu" se, kterou se ožení získá trvalý pobyt a pak se s ní rozvede a bude s náma :mrgreen: :mrgreen: Akorát mu ještě nedošlo, že o něj nestojíme :roll:

Příspěvek upraven 15.05.11 v 11:19
Co má tohle znamenat? Prosím tě jak můžeš vůbec přemýšlet nad tím, že bys mu dítě ukázala?

Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně :wink:

• Citovat
  • Upravit
36544
15.5.11 11:24

Luci, děláš správně, jak jsem napsala, vyprdni se na něj a udělej si hezkou dovču… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Ano, děláš! :kytka:

Fakt je to správné rozhodnutí

• Citovat
  • Upravit
8911
lucineeccka píše: …Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně :wink:

A nemohla bys jet na tu dovolenou jinam, než zrovna do Tunisu? :think: Je tolik krásných destinací. :wink: Proč „dráždit hada bosou nohou“? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.5.11 11:25

Já bych se bála mu syna ukázat v jeho zemi :nevim: . Vůbec bych mu neřekla, že tam jedu.
Když bude mít zájem, může se za ním podívat do Evropy… či ho projevit víc než jenom zájmem o obřízku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.5.11 11:26
lucineeccka píše:
Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně :wink:

Děláš správně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.5.11 11:26

Já vím, ale Tunisko je moje srdeční záležitost :srdce: Ale asi by to chtělo změnu, proto jsem do úvodního příspěvku napsala, že je to " kdybych jela"

Wiolla píše:
lucineeccka píše: …Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně :wink:
A nemohla bys jet na tu dovolenou jinam, než zrovna do Tunisu? :think: Je tolik krásných destinací. :wink: Proč „dráždit hada bosou nohou“? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.5.11 11:31
lucineeccka píše:
Já vím, ale Tunisko je moje srdeční záležitost :srdce: Ale asi by to chtělo změnu, proto jsem do úvodního příspěvku napsala, že je to " kdybych jela"
Wiolla píše:
A nemohla bys jet na tu dovolenou jinam, než zrovna do Tunisu? :think: Je tolik krásných destinací. :wink: Proč „dráždit hada bosou nohou“? :nevim:

tak v tomhle pripade bych teda radeji jela na Mallorcu a udelala si hezkou dovcu bez vycitek a starosti o kluka tam 8-o

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
15.5.11 11:32

Myslíte, že seženu třeba Řecko,v září na last minute na 10 dní, do 17 tisíc na osobu?

• Citovat
  • Upravit
8911
15.5.11 11:34
lucineeccka píše:
Wiolla píše:

Děvče, děvče, srdeční záležitost nesrdeční záležitost, aby ti nezbyly jen oči pro pláč… :think: Já bych otázku vůbec nestavěla tak ukázat-neukázat, ale jet-nejet. Pokud si budeš skálopevně jistá, že o tvém pobytu tam ON nebude mít ani potuchy (a ani to nebude mít šanci od nikoho zjistit), tak možná (a pokud si budeš jistá, že tě tam nepřepadnou romantické pocity a nerupne v bedně tobě mu zavolat a dítko ukázat). Ale jinak (pokud o tvém plánu ví) bych tam tedy rozhodně nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.5.11 11:37
lucineeccka píše:
Myslíte, že seženu třeba Řecko,v září na last minute na 10 dní, do 17 tisíc na osobu?

Rozhodně. Při letmém googlování:
http://www.blue-style.cz/…11%7Cz=recko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
lucineeccka píše:
Myslíte, že seženu třeba Řecko,v září na last minute na 10 dní, do 17 tisíc na osobu?

to si myslím že určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
lucineeccka píše:

Úplně s přehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová