Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já souhlasím s holkama, bála bych se, že mu rupne v bedně, bude doma, ty v cizím prostředí a dítě ti sebere nebo se zkrátka něco semele. I když třeba to tak být nemusí, já bych si to zkrátka asi nelajzla. Dovolenou bych si užila, proč ne, ale určitě bych ho nekontaktovala. Kór když ho zajímá jen to, aby měl kluk obřízku a nic jiného.
byron píše:lucineeccka píše:Co má tohle znamenat? Prosím tě jak můžeš vůbec přemýšlet nad tím, že bys mu dítě ukázala?Hanka1 píše:lucineeccka píše:presne to neni jen o penezich, ale kdyby chtel tak zajem muze projevit i jinak nez starosti o obrezaneho pindika
Peníze posílat nemůže. Z Tuniska je zákaz posílání peněz. Ale pošta funguje, takže kdyby chtěl aspoň nějaký oblečení nebo hračku poslat mohl…Hanka1 píše:byron píše:tak tak souhlasim, nechci syckovat, ale abys neodjela bez kluka. Osobne co je mu do obrizky, kdyz na dite od mala neposle ani korunu? To neni otec, ale biologicky darce a je snad lepsi, aby v tomto pripade o ditku vubec nevedel…
Osobně bych to nedělala, bála bych se kvůli dítětiOn dělá hodně. Hledá " evropskou kurvu" se, kterou se ožení získá trvalý pobyt a pak se s ní rozvede a bude s náma
Příspěvek upraven 15.05.11 v 11:19![]()
Akorát mu ještě nedošlo, že o něj nestojíme
Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně ![]()
Luci, děláš správně, jak jsem napsala, vyprdni se na něj a udělej si hezkou dovču… ![]()
lucineeccka píše: …Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně
A nemohla bys jet na tu dovolenou jinam, než zrovna do Tunisu?
Je tolik krásných destinací.
Proč „dráždit hada bosou nohou“? ![]()
Já bych se bála mu syna ukázat v jeho zemi
. Vůbec bych mu neřekla, že tam jedu.
Když bude mít zájem, může se za ním podívat do Evropy… či ho projevit víc než jenom zájmem o obřízku ![]()
lucineeccka píše:
Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správně
Děláš správně ![]()
Já vím, ale Tunisko je moje srdeční záležitost
Ale asi by to chtělo změnu, proto jsem do úvodního příspěvku napsala, že je to " kdybych jela"
Wiolla píše:lucineeccka píše: …Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správněA nemohla bys jet na tu dovolenou jinam, než zrovna do Tunisu?Je tolik krásných destinací.
Proč „dráždit hada bosou nohou“?
lucineeccka píše:
Já vím, ale Tunisko je moje srdeční záležitostAle asi by to chtělo změnu, proto jsem do úvodního příspěvku napsala, že je to " kdybych jela"
Wiolla píše:lucineeccka píše: …Já jsem na 99,9% rozhodnutá, že mu dítě neukážu. Jen jsem potřebovala slyšet,respektive číst, že dělám správněA nemohla bys jet na tu dovolenou jinam, než zrovna do Tunisu?Je tolik krásných destinací.
tak v tomhle pripade bych teda radeji jela na Mallorcu a udelala si hezkou dovcu bez vycitek a starosti o kluka tam ![]()
Myslíte, že seženu třeba Řecko,v září na last minute na 10 dní, do 17 tisíc na osobu?
lucineeccka píše:
Já vím, ale Tunisko je moje srdeční záležitostAle asi by to chtělo změnu, proto jsem do úvodního příspěvku napsala, že je to " kdybych jela"
Děvče, děvče, srdeční záležitost nesrdeční záležitost, aby ti nezbyly jen oči pro pláč…
Já bych otázku vůbec nestavěla tak ukázat-neukázat, ale jet-nejet. Pokud si budeš skálopevně jistá, že o tvém pobytu tam ON nebude mít ani potuchy (a ani to nebude mít šanci od nikoho zjistit), tak možná (a pokud si budeš jistá, že tě tam nepřepadnou romantické pocity a nerupne v bedně tobě mu zavolat a dítko ukázat). Ale jinak (pokud o tvém plánu ví) bych tam tedy rozhodně nejela.
lucineeccka píše:
Myslíte, že seženu třeba Řecko,v září na last minute na 10 dní, do 17 tisíc na osobu?
Rozhodně. Při letmém googlování:
http://www.blue-style.cz/…11%7Cz=recko
lucineeccka píše:
to si myslím že určitě ![]()
lucineeccka píše:
Úplně s přehledem.
Co má tohle znamenat? Prosím tě jak můžeš vůbec přemýšlet nad tím, že bys mu dítě ukázala?