Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky..nechcu aby jste si myslela ze jsu nezodpovedna apod.prave naopak.....protoze se budu stehovat na slovensko tak mi dnes kamaradi udelali mensi „rozlucku“ aby jsme se tak pohromade jeste sesli…je to v jedne hospudce, kde je teplo, pila bych jen caje apod,nebude to zadna disko,party apod, jen bysme sedeli a klabosili…no a jde o to ze jsu nachlazena.vcera a dnes jen lezim-mam rymu, a citim ze nejsu uplne v poradku-ale teploty apod nemam. jen ta ryma a pocit nahlazeni-urcite vite o cem mluvim.....a tak mam dilema jestli tam vecer na 3,4 hodinky jet.? moc bych chtela, protoze kdo vi kdy se tak zase uvidime.....jsem ve 26tt…ale mam spatne svedomi ze to treba poradne nevylezim apod…snad nektera chapete o co mi jde…sli byste? nebo by jste byli doma????(pritel je na skoleni apod-to mi taky nepridava, ptz jsu doma sama)a v tomto vidim konecne prilezitost nekam jit, dlouho jsem nikde nebyla...........a jeste..nachlazeni-neublizuje to nijak miminku, ze ne???? dekuju za odpovedi
určitě bych šla, pokud nemáš teplotu, nic s tím nepokazíš. A navíc, kdyby ti nebylo dobře, tak odejít můžeš kdykoliv ![]()
Šla bych, pila čaj, možná bych loupla i malej svařák
jeden a kdyby se mi přitížilo metelila bych domů
já bych šla určitě ano,nachlazení miminku neublíží,pokud nemáš teplotu.Jen šupej a užij si to ![]()
tak jo
ja potrebovala nejak ujistit, ze neudelam nejakou blbost, ze myslim jen na sebe apod…teplotu jsem si merila-a nic…sice ju na sobe jak kdyby citim, ale podle teplomeru ji nemam…tak snad tim nic nepokazim… ![]()
To budeš mít zřejmě zimnici, mám to taky tak, mám rýmu a je mi zima, cítím se horzně a přitom teplotu nemám a vesele tady sedím na PC
A jakobych bych byla na celém světě nejhůř nemocná
Já bych taky šla a kdyby bylo nejhůř, šla bych domů. Pořádně se navleč a zabal a paralen si vem pro každý případ. Hezkou zábavu přeji a užij si to
![]()
jdi, nachlazení miminko nepocítí, pokud teda nebudeš pořád kýchat ![]()
V tehu jsem mela tridni sraz a moc na nej chtela jit.Take jsem resila,zda jit,protoze jsem byla nachlazena.Nicmene jsem nakonec nesla,ale ne proto,ze bych ublizila mimi
Ale proste mi bylo fakt pod psa.Takze pokud se citis relativne dobre,tak urcite bez. V nejhorsim muzes vzdy odejit dom.
už je mi dokonce i lip,tak mam lepsi pocit, ze nejak neriskuju…
dekuju holky… ![]()