Orgasmus při rizikovém těhotenství

Anonymní
17.2.12 11:37

Orgasmus při rizikovém těhotenství

ahoj holky, stydím se, proto anonymně :oops: myslíte si, že orgasmus může nějak ublížit dítěti? jsem ve 2. trimestru a bohužel na rizikovém. ptám se vyloženě na orgamsmus nikoliv pohalvní styk :oops: měla jsem párkrát orgasmus ve spaní a trochu mě pak bolelo břicho.
děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2639
17.2.12 11:41

já si myslím, že ne. Taky jsem měla rizikovku, kdyby měl nějak ublížit, tak by to asi dokror řekl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.2.12 11:41

někdo říká, že neškodí, někdo že může uškodit. Já jsem byla taky na rizikovém a po orgasmu jsme vždycky začala špinit a samozřejmě mi tvrdlo břicho. Takže nedopřávala jsem si až od cca 38.týdne velmi intenzivně spolu se sexem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 11:43

no doktor mi zakázal pohlavní styk, ale nevím, jestli tím myslel i vše okolo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
38135
17.2.12 11:44

ahoj, ublizit diteti to asi uplne ne, ale bala bych se, aby stahy delohy pri orgasmu nevyvolaly predcasny porod.. ja mam riziko prave predcasneho, takze sex i orgasmus jsou u nas ted tabu.. jinak me po orgasmu taky vzdy pobolivalo bricho, asi reakce delohy na ty stahy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
17.2.12 11:45
Anonymní píše:
no doktor mi zakázal pohlavní styk, ale nevím, jestli tím myslel i vše okolo :nevim:

Tak to asi myslel,když to takhle řekl,po orgasmu právě trochu tvrdne břicho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.2.12 11:46
Anonymní píše:
no doktor mi zakázal pohlavní styk, ale nevím, jestli tím myslel i vše okolo :nevim:

tak se na to bud zeptej na rovinu doktora a nebo se rovnou pokus udelat vse proto, aby ses toho vyvarovala, predcasny porod by za tu chvilku dobreho pocitu nestal.. jinak se sexem je to jasny, vzhledem k tomu, ze ke konci tehu to byva jeden ze zpusobu, jak porod vyvolat/urychlit ;)

Příspěvek upraven 17.02.12 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 11:47

tak to jste mě nepotěšily :) nevím, jak do konce těhu vydržím :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tini
17.2.12 11:47

Já myslím, že ne, styk je zakázaný, ale ne kvůli orgasmu, ale kvůli narážení do čípku, příp. i infekci. Po orgasmu tě bolí břicho, protože se při něm uvolní oxytocin, který způsobuje lehké stahy dělohy. Já bych se nebála. A když je to ve spánku, tak s tím nic neuděláš, tak se z toho ještě nenervuj

• Citovat
  • Upravit
2639
17.2.12 11:48
Anonymní píše:

tak to se ho opravdu zeptej na rovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.2.12 11:53

ve spánku tomu nezabráníš, takže se nenervuj a cíleně bych ho nevyhledávala :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69014
17.2.12 11:54

Tak záměrně bych ho určitě nevyhledávala (ono ale záleží, z jakého důvodu je vlastně těhotenství rizikové), na druhou stranu pokud to přijde ve spaní, nic moc s tím nenaděláš. Taky to znám, když byl několik týdnů zákaz sexu, tělo se ve spánku ozvalo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 11:57

holky mě byl styk zakázán kvůli cystám, aby nepraskly, a teď nevím, jestli zákaz stále platí. vím, zeptat se musím doktora :think:

• Citovat
  • Upravit
20662
17.2.12 11:57

Holka neboj,po po porodu toho sexu bude rapidně mín :lol: ,tak se aspon ted dobře připravíš :lol: :lol: :lol: Pokud ho máš tak,že tomu nijak nedopomáháš :P tak to stejně není jak vyřešit,ale záměrně bych si ho nevyvolávala :mrgreen: taky jsem měla zákaz a ani mi to nevadilo :P :P :P :lol: .člověk se pak nemusí vymlouvat na bolehlavy :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 11:58
:mrgreen:
Katka86 píše:
Holka neboj,po po porodu toho sexu bude rapidně mín :lol: ,tak se aspon ted dobře připravíš :lol: :lol: :lol: Pokud ho máš tak,že tomu nijak nedopomáháš :P tak to stejně není jak vyřešit,ale záměrně bych si ho nevyvolávala :mrgreen: taky jsem měla zákaz a ani mi to nevadilo :P :P :P :lol: .člověk se pak nemusí vymlouvat na bolehlavy :P :P :P
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky