Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já si myslím, že ne. Taky jsem měla rizikovku, kdyby měl nějak ublížit, tak by to asi dokror řekl, ne?
někdo říká, že neškodí, někdo že může uškodit. Já jsem byla taky na rizikovém a po orgasmu jsme vždycky začala špinit a samozřejmě mi tvrdlo břicho. Takže nedopřávala jsem si až od cca 38.týdne velmi intenzivně spolu se sexem ![]()
no doktor mi zakázal pohlavní styk, ale nevím, jestli tím myslel i vše okolo ![]()
ahoj, ublizit diteti to asi uplne ne, ale bala bych se, aby stahy delohy pri orgasmu nevyvolaly predcasny porod.. ja mam riziko prave predcasneho, takze sex i orgasmus jsou u nas ted tabu.. jinak me po orgasmu taky vzdy pobolivalo bricho, asi reakce delohy na ty stahy.. ![]()
Anonymní píše:
no doktor mi zakázal pohlavní styk, ale nevím, jestli tím myslel i vše okolo
Tak to asi myslel,když to takhle řekl,po orgasmu právě trochu tvrdne břicho ![]()
Anonymní píše:
tak se na to bud zeptej na rovinu doktora a nebo se rovnou pokus udelat vse proto, aby ses toho vyvarovala, predcasny porod by za tu chvilku dobreho pocitu nestal.. jinak se sexem je to jasny, vzhledem k tomu, ze ke konci tehu to byva jeden ze zpusobu, jak porod vyvolat/urychlit ![]()
Příspěvek upraven 17.02.12 v 11:48
Já myslím, že ne, styk je zakázaný, ale ne kvůli orgasmu, ale kvůli narážení do čípku, příp. i infekci. Po orgasmu tě bolí břicho, protože se při něm uvolní oxytocin, který způsobuje lehké stahy dělohy. Já bych se nebála. A když je to ve spánku, tak s tím nic neuděláš, tak se z toho ještě nenervuj
Anonymní píše:
tak to se ho opravdu zeptej na rovinu
ve spánku tomu nezabráníš, takže se nenervuj a cíleně bych ho nevyhledávala
.
Tak záměrně bych ho určitě nevyhledávala (ono ale záleží, z jakého důvodu je vlastně těhotenství rizikové), na druhou stranu pokud to přijde ve spaní, nic moc s tím nenaděláš. Taky to znám, když byl několik týdnů zákaz sexu, tělo se ve spánku ozvalo samo.
holky mě byl styk zakázán kvůli cystám, aby nepraskly, a teď nevím, jestli zákaz stále platí. vím, zeptat se musím doktora ![]()
Holka neboj,po po porodu toho sexu bude rapidně mín
,tak se aspon ted dobře připravíš
Pokud ho máš tak,že tomu nijak nedopomáháš
tak to stejně není jak vyřešit,ale záměrně bych si ho nevyvolávala
taky jsem měla zákaz a ani mi to nevadilo
.člověk se pak nemusí vymlouvat na bolehlavy
![]()
Katka86 píše:
Holka neboj,po po porodu toho sexu bude rapidně mín,tak se aspon ted dobře připravíš
![]()
![]()
Pokud ho máš tak,že tomu nijak nedopomáháš
tak to stejně není jak vyřešit,ale záměrně bych si ho nevyvolávala
taky jsem měla zákaz a ani mi to nevadilo
![]()
![]()
![]()
.člověk se pak nemusí vymlouvat na bolehlavy
![]()
![]()
ahoj holky, stydím se, proto anonymně
myslíte si, že orgasmus může nějak ublížit dítěti? jsem ve 2. trimestru a bohužel na rizikovém. ptám se vyloženě na orgamsmus nikoliv pohalvní styk
měla jsem párkrát orgasmus ve spaní a trochu mě pak bolelo břicho.
děkuji!