Mám vlasy do pasu a nevím, co s nimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
16.3.14 21:07
@maminka189 píše:
Barvu svoji hnědou a delka? Na zadek

mas to hezky, ale ja jsem fanda kratších. teda myslím kratších než Ty. ale teD jak to tu čtu, tak jste mě navnadily, mám je pod lopatky a asi si je necham trosku narůst. nosis je často roz¨pusteny? mě to desne leze na nervy, jak se mi všude motaji, proto se ptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
16.3.14 21:14

Ahojky. narazila jsem na vaši diskuzi a nakoukla. teda ty fotky dlouhých vlasů mě vrátily zpět do dětství. taky jsem je nosila dlouhé až nad zadek do svých 16 let. ted se divím jak jsem to mohla vydržet tak dlouho. :nevim:
kolegyně z práce je má dlouhé do půlky stehen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
16.3.14 21:17

@tasa Nosim je spise v culiku nebo drdolu. @hankamisa do pulky stehen??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.3.14 21:18
@hankamisa píše:
Ahojky. narazila jsem na vaši diskuzi a nakoukla. teda ty fotky dlouhých vlasů mě vrátily zpět do dětství. taky jsem je nosila dlouhé až nad zadek do svých 16 let. ted se divím jak jsem to mohla vydržet tak dlouho. :nevim:
kolegyně z práce je má dlouhé do půlky stehen.

no, to si je občas musí přisednout, to musí být neskutečně nepraktický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
16.3.14 21:24

@maminka189 @tasa - ona je v práci nosí v drdolu, vyčesané nebo zapletený do copu. říkala, že nejhorší to je když si musí odskočit na wc a má je rozpuštěný. prý u sebe pořád nosí gumičku aby je mohla stáhnout. ale má je fakt pěkný. škoda, že je na rizikovým doma, bych ji zítra vyfotila.

já jsem je chtěla taky pod zadek, jenže když jsem zjistila jaká je to hrůza na wc nbo při sezení tak jsem je nad zadkem nechávala stříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
16.3.14 21:27

@hankamisa nejhorsi je pece. Zabere to fakt dost casu. Vecer je ǔeju a jeste druhy den vecer je mam misty mokre…a toho samponu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
16.3.14 21:32

@maminka189 - přes léto jsem je myla ráno a nechala přes den uschnout, v zimě jsem je fénovala tak to bylo za chvilku.ani mi to nepřišlo tak dlouhý. no já to učesala a bud rozpustila nebo dala do culíku. nějak jsem si s nimi nevyhrála. spíš mi vadila ta tíha. měla jsem je hustý a těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
16.3.14 21:39

@hankamisa To ja mam taky a vyfenovat to nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
16.3.14 21:42

@maminka189 - :nevim: mě to problém nedělalo i sami my usychaly celkem rychle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
16.3.14 22:03

Já používám Elséve a nepotřebuju žádný kvanta šamponu ani kondicionér. Na zimu mám fén, dělo a mám to suchý do 10 minut. Takže v pohodě. Jo na wc si taky musím dávat pozor, ale to je o zvyk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
23.11.14 13:00

Ahoj holky, tak co vlásky - rostou, rostou??

Tuto diskuzi jsem přečetla tak nějak „masochisticky“ a VŠEM vám ty dlouhý vlasy neskutečně závidím!! Snad i já se dočkám…momentálně si je nechávám růst po 13 letech krátkého sestřihu - už mám za sebou 4 měsíce a už dosahují krku - HURA!!! Byla jsem blázen, že jsem šla nakrátko :zed:…měla jsem délku lehce „pod podprsenku“ a bylo to ideální - na culík, na francouzák…- ten jsem úplně milovala a všichni to obdivovali, jak se to plete…fakt jsem byla blbá, no nic, hlavně, že jsem se pro dlouhý rozhodla teď!!

S krátkýma vlasama je hrozně práce - aby to „nějak vypadalo“. Dlouhý mají jednu obrovskou výhodu, že když na to jednoduše „není čas“, tak se to stočí do culíku a hotovo. Nemusí se to furt umývat, foukat atd..- klidně se může umytí prodloužit o den, o dva…Já když to neumyla obden, vypadala jsem jak strašidlo.

Nesnáším ty efilační nůžky a už je NIKDY nechci vidět v rukou kadeřnice, která mě někdy bude stříhat!!!

Jak tu píše někdo o věku…že okolo 35 let hechat nad lopatky atd…- tak to si dovolím nesouhlasit, že dlouhý vlasy jsou o věku…Mně bude 42 a jdu do dlouhých a pokud narostou pod tu podprdu, tak budu šťastná!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
23.11.14 13:05

@Gerberka nesouhlasit muzes, ale je to fakt..kolik zenskych nad ctyricet znas a maji opravdu dlouhe vlasy? Moc jich k videni neni ze jo?

Nicmene, to je na kazdem, jak a na co se citi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
23.11.14 13:17

Ahoj holky, chtela bych se vas zeptat, mozna z jineho soudku, ale s vlasky to ma souvislost. :) Mam take dlouhe vlasy a chtela bych je strihnout a prodat. Jenze problem je, ze vetsina vykupu je v Praze.Ja bydlim od Prahy dost daleko. Nevite nektera, kde by se vlasky mohly vykupovat v severomoravskem kraji??Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
23.11.14 20:03

@Eemii

ahoj!
Právě že já je znám - mě navnadily dvě kolegyně z práce, kterým je přes 50 a dělají si culík + to smotají do drdolu…

Fakt si myslím, že to není o věku…spíš bych se tě zeptala - proč si myslíš, že přes 40 se už „mají“ nosit kratší účesy a kratší vlasy?? :nevim: :nevim: To jako z něčeho vyplývá nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.11.14 20:09

@Gerberka tak jednak si myslím, že aby vlasy vypadaly dobře, tak se musíš starat o krátké i o dlouhé (mám je téměř do pasu, takže vlastní zkušenost)
Souhlasím, že culík je pohodlný a krásný drdol umí se vzhledem zázraky…
Kratší sestřihy působí mladistvějším dojmem…
Dost často se stává, že maminky po porodu chtějí rychlou změnu k lepšímu a nejrychlejšía nejnápadnější bývá změna účesu (ze svého okolí bych řekla, že je téměř vždy k horšímu… působí to na mě, že kratší účesy nějak zvýrazňjí poporodní kila… :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí