Máte zkušenosti s Mama svět?

17
17.1.19 18:33

Mamasvet.cz recenze

Holky, nakupovala jste některá na stránce mamasvet.cz? Chtějí platbu předem a měla bych větší objednávku, tak mám strach peníze poslat předem. Děkuji za názory :) :) :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

19.1.19 11:10

Nekupovať !!!!

Najhorší obchod!!! Dodanie 40 dní ale platbu si vyžiadajú dopredu, majú teda celý ten čas vaše peniaze zadarmo! Zbozi objednávajú za vás na aliexpres a prihodia si k tomu prirážku! Na aliexpres si kludne môžte objednať sami zbozi pride cez nemecko! Vrchol bol že po 40 dnoch čakania mi zbozi nedorazilo a teda milostivo mi vrátili peniaze. To už som ale musela vyhrážať políciou. Nemajú telefón takže ešte musíte vyčkávať kým odpovedia na email. Je to strašná levarna!

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
8439
19.1.19 11:14

Zkušenost mám, objednávala jsem asi 2× díky nabídce na Instagramu. Zboží přišlo pěkné, asi je to všechno Čína, ale pro dítě přišla fakt pěkná bunda a brala jsem si takový zásobník na dětské propriety a pro sebe na laky na nehty atd. a jsem moc spokojená. Co je blbý, tak doba dodání celá věčnost a chodí to po jednom, takže rozděleno na více zásilek. Chce to když na něco nespěcháš. Jinak se mi to nejeví jako podvodný obchod, to rozhodně ne.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.3.19 19:54

Mamasvet.cz

Jaké máte prosím zkušenosti s nákupem
na Mamasvet.cz?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.19 12:24

Zkušenosti nemám, ale vše můžete koupit na Ali a mnohem levněji.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.19 20:03

Za me nic moc

@Kadvik
Moje zkusenost nic moc :-( Zbozi vypada mnohem lepe na fotce, nez ve skutecnosti.. vsechno z Číny, chodi to pak jednotlive zmackane v baliccich primo z Ciny a pusobi to hodne lacine :-(

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.3.19 05:16

@TerkaRak Děkuji, je to opravdu jen předprodej z Ali, kde si to za stejných podmínek můžete koupit sama, akorát mnohem levněji. Kdyby měli alespoň zboží skladem, tak si člověk ušetří čekání, za ty peníze, co dá oproti Ali navíc, ale bohužel ani to ne. Zkrátka jen někdo přišel na to, jak si chytře přivydělat. No měla jsem číst nejdřív recenze. :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.19 18:17

Jo, jo… taky jsem se nachytala..

@Kadvik píše:
@TerkaRak Děkuji, je to opravdu jen předprodej z Ali, kde si to za stejných podmínek můžete koupit sama, akorát mnohem levněji. Kdyby měli alespoň zboží skladem, tak si člověk ušetří čekání, za ty peníze, co dá oproti Ali navíc, ale bohužel ani to ne. Zkrátka jen někdo přišel na to, jak si chytře přivydělat. No měla jsem číst nejdřív recenze. :nevim:
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
129
2.4.19 18:04

Nekupujte!!! Objednala jsem si a domnivala se, ze mi prijde zbozi v jedne zasilce-ted mi chodi denne nejake baliky z Ciny..Takze oni objednaji napr. z Aliexpresu a ten to pak zasila vam..No a chtela jsem reklamovat zbozi a mela jsem smulu, resp me eshop odkazal na Cinu :zed: Mela jsem so recenze precist drive :pocitac:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.19 21:10

Ahoj tak jsem odeslala objednávku a naštěstí než jsem poslala peníze, tak jsem si přečetla tady komentáře. Moc děkuji

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.7.19 11:05

Zkušenosti z Aliexpresu mám a je to přesně tak, že balíky chodí po jednom a většinou až po měsíci a kvalita jak kdy, takže jestli je to tak i na mamasvět, tak aspoň vím, kde neobjednávat. Děkuji

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.19 18:37

Mamasvet

Ahoj, máte někdo aktuálně zkušenosti se stránkami mamasvet? Ráda bych tam dceři objednala šaty na oslavu narozenin. Šaty jsou skladem, ale platbu chtějí předem a slibují dodání do 3 dnů od připsání peněz na účtu. Máte někdo aktuální zkušenost s termínem dodání? Díky

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
484
30.12.19 18:46

@bobda Ahoj, zkušenost nemám ale jak tak koukám je to Čína. Ty samé věci jsou na ali..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.19 18:51

@Mikea
S tím bohužel počítám. Podcenila jsem to a už nemám moc času na objednání. Nenapadlo mě, že bude takový problém sehnat narozeninove šatičky :roll:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1112
30.12.19 18:57

@bobda Podívej se, jestli náhodou neslibují ODESLÁNÍ do tří dnů. Z Číny chodí balíčky okolo 1-2 měsíců.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama