Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@drakulova.stara píše:
Zdravím holky,poradíte kde v Praze sehnat nějaký pěkný plavky ve velikosti 80 D/E?
Přijde mi že je to skoro nemožný. Do Céčka výběr a pak už nic nebo nuda a šeď…
Internetu se bojíš? Zadej svou velikost a napis plavky a vyskočí ti dost odkazů. Já mám větší písmeno a trefila jsem i spodek, co se kupuje v dobrých obchodech zvlášť.
Kdyby jen v Praze..... já tu mám za rohem Litex a i tam šijou pěkný plavky jen v malých velikostech. Velký podprdy jen na starší dámy. Jako kdyby nás kozatý chtěli vyhnat na nudapláže. Taky odcházím z každýho obchodu se slzou v oku… ![]()
@Jasmina81 píše:
Kolegyně v práci objednává v bonprixu a je spokojená
V Bonprixu jsem objednávala babičce ve větším obvodu a taky dobrý!
Caresse a určitě zajděte na braffiting, je docela dobře možné, že nenosíte velikost, která vám sedí nejvíc a dělá nejhezčí prsa.
Le chaton nebo správná podrsenka. Ale asi bude na plavky brzy. Taky Triumph
Mam vybornou zkusenost s kupovanim pres internet na Astratex.cz. jak olavky tak pradlo i obleceni
Tak velikost D/E nepovažuji za větší. Podívej se na Bonprix, Astratex-tam je třeba super rádce, kde si podle měření najdeš svoji opravdovou velikost. Já mám 80J/K a vždycky super sedělo jak spodní prádlo, tak plavky. Jinak vyzkoušet běžné obchody se spodním prádlem,tam mívají také výběr, ale vyšší ceny.
@drakulova.stara píše:
Zdravím holky,poradíte kde v Praze sehnat nějaký pěkný plavky ve velikosti 80 D/E?
Přijde mi že je to skoro nemožný. Do Céčka výběr a pak už nic nebo nuda a šeď…
Do 80D to byla pohoda sehnat už před 6 lety.Poskocila jsem na F/G a jsem v prdeli.V tvoji velikosti jsem si vždy objednávala plavky na Otto.cz nebo na Esprit.cz.Ale už jsem věděla,který typ mi sedí.
80 D je normální velikost ![]()
Mnohem horší je malý objem a velké košíčky.
Caresse, Správná podprsenka, Braexpert, Astratex… Já mám v českém číslování 65I a seženu v pohodě hezké kousky. Jen to holt není za 300 jako z háemka…
No koukám, ale já za to nemůžu. 3× mi to hlásilo, že téma již existuje, tak jsem měnila název, než mi to prošlo…
@drakulova.stara jasne v pohode,oni Ti to admini slouci do jedne diskuze ![]()
Objednala jsem si na internetu v Astratexu a vyzkoušela pak v jejich prodejně.
@admin tri stejne diskuze