Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak ja vam zavidim kdyz tu ctu co vsechno jste snedly. Driv byl muj konicek chodit koukat do lednicky a ted se tam nemuzu ani podivat. Lizatka mi zabiraji jen kdyz je cucam, takze bych ho musela mit v puse 24 hodin denne. Kamoska mi prinesla nejaky emesin, tak jsem ted 1 tabletku slupla tak uvidim co to se mnou udela. Ja dneska snedla 1 rohlik, 2 svestky a 1 broskev - vse skoncilo v zapomneni na dne zachodovy misy. Jsem cela otekla, protoze kdyz zvracim tak brecim, no dneska vypadam jak prisera.
@KaataH Jejda promiň, já už se vůbec v těch měsících neorientuju ![]()
Musim rict ze emesin asi zabira, snedla jsem jeden bananek v cokolade, asi jsem potrebovala energii, mela jsem chut na sladky a porad ho mam v sobe. Hlavne se modlim abych vzdycky aspon udrzela nejakou dobu ten duphaston co beru
Kaci, tak si kdyztak rekni o utrogestan. to je to same a da se zavadet do pochvy
@Térouš Ok dekuju za tip, uvidim jak to bude zitra a dalsi dny, uz jsem z toho ale vycerpana
Ahoj kocky, Lili, jeste spinis? ja mela dva dny klid a opet to zacalo ![]()
Ahoj holky, mě zas dneska bolí v kříži. doufám že to nebude nic hroznýho, mám docela bobky trochu, ale snad to nic neznamená
jinak koncem srpna jdu na prvotrim. screening tak jsem na to docela zvědavá a hlavně nedočkavá…
Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly, jsem 7+6,
bylo a hlavně je tam jen jedno
Na odběry krve jdu 20.8. a 30.8 na kontrolu.
@dari74 tak to moc gratuluju, koukám, že jdeme na krev stejně. Já to mám teda rovnou spojený s utz.
@sonata001 Oni u nás nejdřív nabírají krev a utz se dělá za 14dní a potom ty výsledky dohromady vyhodnotí.
Ahoj, tak jak vám je? U nás je asi dneska nějaké divné klima. Až do teď jsem proležela, nic se mě nechce a ještě ke všemu mám špatnou náladu. A venku přitom je tak pěkně ![]()
Ahoj holky, ja ted dva dny brala ten emesin a bylo mi celkem fajn. Dneska jsem si rekla ze si ho nevezmu, at do sebe porad neco nervu a uz zase zvracim a jsem bez energie. Tak zitra ho asi opet nasadim… Dneska me jeste ke vsemu poboliva bricho, spis jako by bylo namozeny, ale mam ted termin MS tak jestli to neniz toho ![]()