Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to musím zaklepat, že to zvracení mě nezastihlo. Když ti ten emesin pomáhá, tak bych si ho nechala.
Prave ze tam vyslovne psali 1 tabletu denne tak jsem si rikala jestli to neni nejakej sajrajt ze ho budu mit v nejnutnejsich pripadech, ale asi to bez nej nepujde.
A co říkáte na vycházky.. Ikdyž vám je to zrovna asi jedno, když je vám neustále zle, co?:))
No je to na hovnouska. ja az bude lip, tak si snad zazadam o lepsi vychazky
No vycházky - já je moc neřeším, dnes jsme jeli nakoupit dopoledne, ale jinak mám vycházky 13-19, takže se eventuelně s trochou štěstí dá stihnout večeře nebo kino!
Já jsem si taky dala 13-19hod., ale i tak. neomezeny jsou neomezeny. Ještě ke všemu jezdíme na víkend na chatu, takže vážně na prd ![]()
@Térouš já to teda nevím přesně ale zdá se mi že nějaké neomezené nejsou teda možná jen za určitých podmínek přesně nevím
švagrová teda byla na nechopence a nedokázala si zařídit neomezenou ikdyž doktor je její kamarád a dělá na gyndě tak nevím ![]()
@TynaCut - neomezené už nejsou, dá se zařídit „propustka“ max. na 3 dny, to budu muset využít já, protože jako mě nemohou nutit nevidět rodinu 6 měsíců!!! naši bydlí 400 km a alespoň na Vánoce je chci vidět!
@lilia81 no vidiš já jsem si to myslela. No a ty rodiče tak daleko ti čoveče nezávidím
ale zas až budete mít prcka bude jezdit na prázdniny a to bude fajn naše děti mají obě babičky ve stejné vesnici tak žádné prázdniny daleko u babičky
ale tak má to své výhody i nevýhody.
Ja prave cetla vyhlasku o nemocenske, ze jde zaridit neomezene vychazky, ale musi to schvalit revizak nebo socialka a jde to az na tri mesice ![]()