Máme // červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
19.7.12 12:47

@Térouš - já bych taky furt něco žvejkala, ale hlídám se!!! přeci jen chci jíst zdravě a menší porce víckrát a nepřežírat se… já nevolnosti jen ráno zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
19.7.12 12:51

Ja se nehlidam. jim hodne ovoce a zeleniny a mezitim normalni jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
19.7.12 12:51

Kde jsou vsechny holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 12:53

@Térouš - nemám tušení??? já teda chodím ještě do diskuze této a tam je nás hodně a „žije“ to tam:

https://www.emimino.cz/…2013-114747/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
19.7.12 13:05

Ahoj holky ted jsem se vratila od doktorky, protoze jsem zjistila ze mam duphaston na 4 dny uz jen a na kontrolu mam jit az toho 27. Tak jsem doufala ze by mohla rict ze se na to podivame a aspon se jukne jestli uz nemame srdicko, ale bohuzel zustalo jen u receptu a ja si musim pockat jeste tyden :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 13:22

@KaataH - no zabít málo!!! já taky doufala, jak budu na krvi, že potkám doktorku a řekne, že na to rychle kouknem a prd!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
19.7.12 13:25

No byla jsem z toho zklamana, jen sestra na me vyrukovala s receptem a pritom tam nikdo nebyl :cert: Holt si musim pockat do toho pristiho patku. Mam porad takove zvlastni tlaky v podbrisku, ale spis na prave strane jako u trisla, doufam, ze je to v poradku. Hlavne mam pocuchany zaludek, vcera jsem uvarila me oblibene jidl a dnes kdyz jdu do lednice, tak musim sahat po slepu, protoze ze vzheldu toho jidla se mi dela zle… Takze jim jen rohliky se syrem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
19.7.12 13:33

Kaci ahoj, to je skoda, ja uz se taky tesim na srdicka. to je takovej dulezitej zlom.
Lili, premejslim, ze zalozim diskuzi o dvojkach na 2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 13:35

@Térouš - to by bylo super!! já právě hledala, jeslti někde není, i když teda zatím nevím, jestli to dvojky budou!!! ale určo založ!!! když tak se hned příětí pátek přidám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
19.7.12 13:36

Ja prave taky mam porad panickou hruzu ze zamlklyho tehotenstvi, uz jednou jsme o mimi prisli i kdyz to bylo uplne na zacatku a ted mam proste velky strach. Porad resim jestli ten duphaston muze tomu zabranit. Clovek se na to tehotenstvi tak tesi a pak je z toho s nervama v kybli, protoze porad na neco ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
19.7.12 13:39

Ahoj, tak to jsme na tom podobně. Já si pro změnu uvařím jídlo na který mám chuť a druhý den už na něj němužu ani pomyslet, protože se mě z něj navaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
19.7.12 13:44

Me se teda dela blbe, kdyz se nenajim. tudiz jsem ted jako krava, prezvykuju furt. :lol:
Kaci, Duphaston urco pomuze s hladinou gestagenu, nicmene co ma byt, to bude. ja toho zeru tuny a taky se bojim.
Sonatko :mavam:
Lili, ja pockam na tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
19.7.12 17:30

Teda holky, vy co se můžete cpát - to vám teda závidim 8o já mam žaludek na vodě od rána a normálně se najim až tak v pět odpoledne… a jinak jim třeba kousek koláče celý dopoledne, pak do sebe max. nacpu suchej rohlik. a nejhorší je že každý den musim v práci čuchat ty smrady z jídelny a to mám co dělat abych to udržela :? už abysme to měly za sebou tohle co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.7.12 18:17

@hondicka - tak to já se ráno nadlábnu a pak už mi zle není, bývá mi zle při čištění zubů a večer, jinak ne… mám hrozný chutě, tka se spíš hodně hlídám, co jím… a mám furt žízeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
19.7.12 18:22

@hondicka Tak nevím, jestli ti nemám závidět, že budeš ořád jak laňka. Já momentálně spořádala snad kybl zeleninovyho salatu a pytel brambůrek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí