Poradna duly
Jana Čurdová
@Térouš - já bych taky furt něco žvejkala, ale hlídám se!!! přeci jen chci jíst zdravě a menší porce víckrát a nepřežírat se… já nevolnosti jen ráno zatím…
Ja se nehlidam. jim hodne ovoce a zeleniny a mezitim normalni jidlo.
@Térouš - nemám tušení??? já teda chodím ještě do diskuze této a tam je nás hodně a „žije“ to tam:
Ahoj holky ted jsem se vratila od doktorky, protoze jsem zjistila ze mam duphaston na 4 dny uz jen a na kontrolu mam jit az toho 27. Tak jsem doufala ze by mohla rict ze se na to podivame a aspon se jukne jestli uz nemame srdicko, ale bohuzel zustalo jen u receptu a ja si musim pockat jeste tyden ![]()
@KaataH - no zabít málo!!! já taky doufala, jak budu na krvi, že potkám doktorku a řekne, že na to rychle kouknem a prd!!!
No byla jsem z toho zklamana, jen sestra na me vyrukovala s receptem a pritom tam nikdo nebyl
Holt si musim pockat do toho pristiho patku. Mam porad takove zvlastni tlaky v podbrisku, ale spis na prave strane jako u trisla, doufam, ze je to v poradku. Hlavne mam pocuchany zaludek, vcera jsem uvarila me oblibene jidl a dnes kdyz jdu do lednice, tak musim sahat po slepu, protoze ze vzheldu toho jidla se mi dela zle… Takze jim jen rohliky se syrem ![]()
Kaci ahoj, to je skoda, ja uz se taky tesim na srdicka. to je takovej dulezitej zlom.
Lili, premejslim, ze zalozim diskuzi o dvojkach na 2013.
@Térouš - to by bylo super!! já právě hledala, jeslti někde není, i když teda zatím nevím, jestli to dvojky budou!!! ale určo založ!!! když tak se hned příětí pátek přidám!!!
Ja prave taky mam porad panickou hruzu ze zamlklyho tehotenstvi, uz jednou jsme o mimi prisli i kdyz to bylo uplne na zacatku a ted mam proste velky strach. Porad resim jestli ten duphaston muze tomu zabranit. Clovek se na to tehotenstvi tak tesi a pak je z toho s nervama v kybli, protoze porad na neco ceka…
Ahoj, tak to jsme na tom podobně. Já si pro změnu uvařím jídlo na který mám chuť a druhý den už na něj němužu ani pomyslet, protože se mě z něj navaluje.
Me se teda dela blbe, kdyz se nenajim. tudiz jsem ted jako krava, prezvykuju furt. ![]()
Kaci, Duphaston urco pomuze s hladinou gestagenu, nicmene co ma byt, to bude. ja toho zeru tuny a taky se bojim.
Sonatko ![]()
Lili, ja pockam na tebe ![]()
Teda holky, vy co se můžete cpát - to vám teda závidim
já mam žaludek na vodě od rána a normálně se najim až tak v pět odpoledne… a jinak jim třeba kousek koláče celý dopoledne, pak do sebe max. nacpu suchej rohlik. a nejhorší je že každý den musim v práci čuchat ty smrady z jídelny a to mám co dělat abych to udržela
už abysme to měly za sebou tohle co ![]()
@hondicka - tak to já se ráno nadlábnu a pak už mi zle není, bývá mi zle při čištění zubů a večer, jinak ne… mám hrozný chutě, tka se spíš hodně hlídám, co jím… a mám furt žízeň
@hondicka Tak nevím, jestli ti nemám závidět, že budeš ořád jak laňka. Já momentálně spořádala snad kybl zeleninovyho salatu a pytel brambůrek ![]()