Poradna duly
Jana Čurdová
Hondicka, tak to jo, to uz si mnohem dal holka, nez my vsechny tady!
sonatko, super, napis mi datum, napisu do tabulky. ja jdu 19.7. a to budu teprv 5+6
Lili- no parada! je to tam a vse nej k narozeninam! ![]()
@Térouš myslíš jo
já fakt netušim jak jsem daleko
kdybych si neudělala ten test tak ani nepoznám že jsem těhotná ![]()
Térouš-já jdu 18.7. a 30.7.Tak to máme přesně týden rozdíl ![]()
Lili gratuluju
Hondicko urco, myslim, ze podle hodnoty jsi tak 7-8tt. podivej, ja mela v 4+3 hodnoti 1637 a rekli, ze mozna budou dve.
sonatko, tak ale ty uz si dyl tehu.
@Térouš hmmmmm a 4+3 to jsi jako ve 4tt + 3 dny nebo jak to holky počítáte? ![]()
@Térouš - díky, ale metřík až po srdíčku, já jsem nějak pověrčivá, zatím si nechám KET metřík… ![]()
Térouš- 2.7. //, po 3. pokusu umělka (KET 26.6.),PM 7.6.,9.7. HCG 1637, UZ 19.7.
Lilia81 – 8.7. //, 1.IVF (KET 2.7.), dnes 3+6, 11.7. krev, 16.7. krev
KaataH- dnes 5+2, přirozené těhu, ko a krev 13.7.
sonata001– 2.7. //, po 2,5 letech prirozene, dnes 5+5,1.UZ 9.7.dutinka, ko 30.7.
dari74– 2.7. //,na první pokus přirozeně, PM 8.6.,dnes 5+0,kontrola 2.8.
Birma- PM 28.5., // 2.7. přirozeně, dnes 6+2, čtrvrté dítko, kontrola a UTZ 12.7.
zuzka90– // 8.7. Prirozene tehu. na prvni pokus. Kontrola pristi tyden
TynaCut- // 4.7., přirozené těhu(mám ročního synka)dnes 6+2, PM28.5. ko a UTZ příští týden
Lili- ja jsem taky poverciva, ale za prve jim verim a za druhe se raduju z toho, co je
sonatko, ja vim, ja to aktualizuju denne.
hondicko, no to je podle terminu porodu, podle posledni menstruace a tak. ale to si musis spocitat sama. na netu mas vsude kalkulacky
Bre rano tehulky, tak jak se kdo citi? Lili, uz si objednana na UZ?
@Térouš - jo, právě před minutkou, moje dr. tam 31.7. není, tak jsem na 27.7., tak snad už budou srdíčka, uvidíme, jinak budu muset ještě jednou hned ten další tejden!
Ja jdu 19.7. pristi ct, ale srdicka jeste nevim. budu 5+6. uz se moc tesim. manza si vzal volno, tak jde se mnou
@Térouš - jeee, to je super, no jedna známám ěmla už 5+6 srdíčko, jinak většinou 6+2, 6+3, já to ještě jednou počítala prosím tě, a jsem dneska 4+0 nebo 4+1, tak když tak to oprav do tabulky ![]()