Poradna duly
Jana Čurdová
@Térouš určitě to bude v dobrý, tak si užívej leháro a odpočívej
a kolik dneska seš?
Holky můžu taky k vám? // jsem objevila 1.7.:-). Na KO jsem ještě nebyla, jsem objednaná na příští týden.
@evi.an.x píše:
Holky můžu taky k vám? // jsem objevila 1.7.:-). Na KO jsem ještě nebyla, jsem objednaná na příští týden.
Moc gratuluju.
@sonata001 - jeeee, gratuluju!!! supeeer!!
holky, takový dotaz, našla jsem nové fitko a mají lekci v akci za 45 kč!!! myslíte, že bych na cvíčo na balonech mohla??
Sonatko super devce! gratuluju k srdinku.
llili- u prirozenyho tehu bych rekla jo ve druhym trimestru. jeste nevis kolik bobku tam mas. u vicecetnyho se to nedoporucuje moc. uvidis jak ti bude. v prvnim bych hopsani moc nepokousela, kdyz to neni primo pro tehule
@Térouš - jj, už mi psali z car, ať počkám do utz a že mm jít na prochajdu nebo plavat… tak je poslechnu… když budou 2, tak asi ani žádný těhu cvičení, uvidíme… poslechnu dr.
Na prochazky chodim, plavani je u nas v car zakazane. jen v soukromem bazenu. kvuli infekci
@Térouš - já zatím sedím doma!!! neznám tu okolí a musím o víkendu přesvědčit drahého, ať se djem projít, ať vím, kde co je… znám to jen domů autem a do obchodu…
@Térouš - Říčany! já byla zvyklá od nás z prahy jít k hostivařský přehradě, ale tady jsem vždycky zmatená, říčany jsou divně postavené!!! ale azs mám zahradu no!
Aha, jste se cerstve nastehovali ju? to je dobrodruzo v novym meste. jsem zvedava, jestli budes mit dva taky. jak ti je?
@Térouš - no už v září, ale to se stavělo a makalo, v zimě procházky moc nešly, no a od jara lítáme o víkendu po golfech a zase barák a zahrada, takže nebylo čas poznat okolí… nebyli jsme snad jediný víkend doma a pokud jo, tak sjme pořádali akci! ach jo!!! tento víkend!!!
sice máme akci, ale já na ty toulky a poznávání sama nejsem, když pak vím, kudy kam, tka to jo, ale mám strach, že bych se tu ztratila!
no mi je dobře, kromě teda ranního čištění zubů - na mně žačal drahej mluvit a začla jsem
(holt ztráta pozornosti) a in na mně, co to dělám za zvuky!!!
jinak pobolívá podbřišek, trochu prsa, trochu žaludek an vodě a taky furt lítám na záchod!!! i v noci!!! a co ty?
Me teda boli bricho fakt dost. v narazech, ale dost. ty dva bobci tam rejdej poradne. nevolnosti jen trochu, nic dramatickyho a hlavne hodne jim