Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko holky,
Lili, neblbni, to je fakt nidacni spineni kocko. ja spinila dva dny. sice jen takovy hnedy hlenik, ale jo. mame po estrofemu extra sliznice. hle, neboj, i kdyz ja z toho byla spatna taky. co rika test?
@lilia81 no tak aspoň že to neni nic vážného… já tam jedu zítra na ten ultrazvuk, tak asi dneska nedospim
napis pak jake mas vysledky z krve ![]()
Ahoj, taky mě dnes bolí celý den podbříšek, jak kdybych to měla dostat. V pátek budu 6tt, což je pro mě rozhodující okamžik, protože jsem uz 3× v 6tt potratila.Taky jsem objednaná až 30.7 na kontrolu a zdá se mi to dlouho vzhledem k potratům, celiakii, štítný žláze a hlavně diabetu I.typu.Myslite, že budu za hysterku, když se objednam uz na příští pátek?
To urco nebudes. proc az na 30.7.?a jeste s tvoji anamnezou?
. udelala bych totez sonatko! jinak me brisko bolelo zas vcera
@Térouš - tys taky špinila? no už to ustává, hnědej hleník, teď je to takový hnědý smíchaný s utroušem bílým, tka mám mramorování ![]()
@hondicka - písnu, hned jak budu vědět
@sonata001 - nebudeš! co bych měla říkat já!!! já dneska šílela, že špiním a sestry se jen smály, že mám bejt v klidu, ale že jsem normální, že to tam maj každou chvíli takový pacienty
takže nebudeš, jsou zvyklí
Térouš- 2.7. //, po 3. pokusu umělka (KET 26.6.),PM 7.6.,9.7. HCG 1637, UZ 19.7.
Lilia81 – 8.7. //, 1.IVF (KET 2.7.), dnes 3+6, 11.7. krev, 16.7. krev
KaataH- dnes 5+2, přirozené těhu, ko a krev 13.7.
sonata001– 2.7. //, po 2,5 letech prirozene, dnes 5+5,1.UZ 9.7.dutinka, ko 30.7.
dari74– 2.7. //,na první pokus přirozeně, PM 8.6.,dnes 5+0,kontrola 2.8.
Birma- PM 28.5., // 2.7. přirozeně, dnes 6+2, čtrvrté dítko, kontrola a UTZ 12.7.
zuzka90– // 8.7. Prirozene tehu. na prvni pokus. Kontrola pristi tyden
TynaCut- // 4.7., přirozené těhu(mám ročního synka)dnes 6+2, PM28.5. ko a UTZ příští týden
Lili, tyk. malicko dva dny. uz si byla na krvi? tak brzo?
holky kdo nejste v tabulce, dopiste mi info
Doktor ma od 23.7 tyden dovolenou a zdalo se nam se sestrou brzo ten pátek 20.7, ale doma se mě to samozdřejmě rozleželo v hlavě a chytám paniku ![]()
@Térouš - jsem dostala hysterickou panickou hrůzu, tka sjem se vřítila z asestrama, že špiním a chci na krev, protože mám narozeniny
no prostě komedie ![]()
Tak jsem objednana přesně za týden a svedla jsem to na chudáka doktorku z diabetologie, ze potřebuje čerstvy výsledky:)) Tak snad už něco bude vidět, budu 6+5
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 125 jednoteeeeeeeeeeeeek
![]()
já jsem ten nejšťastnější člověk na světě!!!
@Térouš heleť já nevim
já měla naposledy ms 6.5. ale mám to strašně nepravidelný, proto taky navštěvuju Iscare protože se přes rok snažíme a nic a tak mi 21.6. píchly Agolutin a bylo 14 dní pryč a já to pořád nedostala tak jsem si udělala test a nááááhle se zjevila dálnice
zítra mi snad mudr. řekne víc, ty výsledky z krve mi řekla sesřička po telefonu, ja stejne tomu moc nerozumim takže jsem se jí musela zeptat co to znamena když mám 24 tisíc jednotek ![]()