Poradna duly
Jana Čurdová
@TynaCut gratuluju
já byla také na ultrazvuku, ve čtvrtek a také jsme už viděli srdíčko
podle utz jsem 6+3, dr. mi nasadila duphason a kyselinu listovou tak snad vše bude ok ![]()
@hondicka gratuluju k ultrazvuku.
Já hlásím svůj aktuální stav: prsa polevily, břicho klidné a žaludek v pořádku. Tak to nevidím moc dobře.
Térouš- 2.7. //, po 3. pokusu umělka (KET 26.6.),PM 7.6.,9.7. HCG 1637, UZ 19.7.
Lilia81 – 8.7. //, 1.IVF (KET 2.7.), dnes 4+1, 11.7. HCG 125, 16.7. krev
KaataH- dnes 5+4, přirozené těhu, ko a krev 13.7.
sonata001– 2.7. //, po 2,5 letech prirozene, dnes 6+0,1.UZ 9.7.dutinka, ko 30.7.
dari74– 2.7. //,na první pokus přirozeně, PM 8.6.,dnes 5+1,kontrola 2.8.
Birma- PM 28.5., // 2.7. přirozeně, dnes 6+4, čtrvrté dítko, kontrola a UTZ 12.7.
zuzka90– // 8.7. Prirozene tehu. na prvni pokus. Kontrola pristi tyden
TynaCut- // 4.7., přirozené těhu(mám ročního synka)dnes 6+4, PM28.5. ko a UTZ příští týden
hondicka- AS potvrzena, 6+3
@hondicka taky gtatuluju, kyselinu listovou beru taky a ten duphason je na co?
@sonata001 bud v klidu
nenamená, že když tě přestalo bolet břicho není něco v pořádku, když jsem čekala malého měla jsem příznaky tak týden a pak kdyby mě nezačal ve 20.týdnu kopat tak ani nevím, že jsem těhotná ![]()
@TynaCut duphason je na růst sliznice, budu ho brát do 12.tt. jinak je mi každej den celý dopoledne blitno, pak už to jde
ale co mi dává zabrat je zácpa
máš s tím z předchozího těhu zkušenosti? holky poraďte ![]()
Hondi, Duphaston neni vylozene na sliznici. je to progesteron, tudiz gestagen. hormon, ktery je do 12tt nejdulezitejsi pro dobre prosperujici tehu z mnoha smeru. pak se o to stara uz placenta. je to takova vyziva pro mimco. na zacpu bych zkusila lzici olivoveho oleje. je to prirodni, neublizi
@hondicka tak čoveče se zácpou mám zkušenosti z předchozího těhotenství, a když si vzpomenu na ty chvíle na záchodě fuuuuj
snažila jsem jíst zdravěji a potraviny co nezapávají, ale i tak to bylo kruté
ale horší to bylo snad po porodu nemohla jsem moc chodit tak jsem polehávala, což mě způsobilo hemeroidy
ale na žádné zákroku jsem nebyla a ustopilo to samo, teď je to zatím v poho ale tak uvidíme, vím že hlídání stavy hodně v těhotenství pomůže, ale když někdy se odolat nedá
![]()
Ja bastim na co mam chut. jinak ja byla dnes na UZ a mam potvrzena dvojcatka
@Térouš no tak to moc gratuluju a držím palce ať je vše jak má být! ![]()
@Térouš
Terko moc gratuluju k dvojcatkum. Ja jdu na kotrolu az pristi patek a musim rict ze je to pekne dlouhy, vubec mi to neutika. Ta nervozita jestli bude srdicko a je vse ok je desna
@Térouš - jeeeeee, bezvaaaaaa, dvojčáááátka!!! juhuuuuuu
gratuluju!!!
Holky diky. akorat mam ted zakaz vseho. ja mela jit na ko az zitra, ale v pondeli jsem krvacela. tak musim lezet. doufam, ze priste uz taky uvidime srdicka. ted jeste nebyly, ale ani bejt nemely. jdu 31.7.