Poradna duly
Jana Čurdová
Lili, ja uz se v tom pocitani taky neorientuju, pac v Car mi rekli, ze jsem jinak. tak to ted pocitam podle car. no treba bude, uvidi se. kazdopadne se moc tesim
Térouš- 2.7. //, po 3. pokusu umělka (KET 26.6.),PM 7.6.,9.7. HCG 1637, UZ 19.7.
Lilia81 – 8.7. //, 1.IVF (KET 2.7.), dnes 4+0, 11.7. HCG 125, 16.7. krev
KaataH- dnes 5+3, přirozené těhu, ko a krev 13.7.
sonata001– 2.7. //, po 2,5 letech prirozene, dnes 5+6,1.UZ 9.7.dutinka, ko 30.7.
dari74– 2.7. //,na první pokus přirozeně, PM 8.6.,dnes 5+1,kontrola 2.8.
Birma- PM 28.5., // 2.7. přirozeně, dnes 6+3, čtrvrté dítko, kontrola a UTZ 12.7.
zuzka90– // 8.7. Prirozene tehu. na prvni pokus. Kontrola pristi tyden
TynaCut- // 4.7., přirozené těhu(mám ročního synka)dnes 6+3, PM28.5. ko a UTZ příští týden
Ahoj holky,
všem vám gratuluji ![]()
za jak dlouho jste testovaly, tedy kdy nejdřív? Mám v plánu 10.den po ovu, jsem strašně netrpělivá.
![]()
Ahoj, jak se všechny cítíte?
Teď jsem koukala do minulých mých SP a oba byly 46Dc, ale nikdy jsem neměla dostatečný HCG, aby bylo vidět něco na ultrazvuku. Myslíte, že když teď 39DC byla už dutinka, že je to vše „pevnější“ a 46Dc proběhne v pořádku?
Vím, že vyšiluju a omlouvám se, že vás tím otravuju, ale po zkušenostech mám opravdu strach ![]()
Ahoj holciny, jakpak se mate? Na me uz asi pomalu jdou nevolnosti, jako nezvracim, ale od vcerejska mi je rano nejak tezko a jsem jak prejeta valnikem. Co vy ostatni, jak valcite?
@KaataH - vítej do klubu! mě dneska ráno při čištění zubů 2× nátáhlo! až jsem se divila a dneska je mi nějak divně, nejsem ve své kůži… a to jsme asi 4+1 teprve!!!
@lilia81 Koukam ze jdes na ultrazvuk stejne jako ja. Uz se tesim, doufam ze bude srdicko a vse jak ma byt ![]()
Ahoj, tak to jsme na tom podobně. Já od rána žaludek na vodě, prsa a podbříšek mě zlobí pořád
@KaataH - je faakt? tak to je super!!! no já bych měla jít až 2.8., ale moje dr. má dovču, tka se jen modlím, aby už srdíčka byla, budu 6+2 a to je nic moc, snad jo!!!
Térouš- 2.7. //, po 3. pokusu umělka (KET 26.6.),PM 7.6.,9.7. HCG 1637, UZ 19.7.
Lilia81 – 8.7. //, 1.IVF (KET 2.7.), dnes 4+1, 11.7. HCG 125, 16.7. krev
KaataH- dnes 5+4, přirozené těhu, ko a krev 13.7.
sonata001– 2.7. //, po 2,5 letech prirozene, dnes 6+0,1.UZ 9.7.dutinka, ko 30.7.
dari74– 2.7. //,na první pokus přirozeně, PM 8.6.,dnes 5+2,kontrola 2.8.
Birma- PM 28.5., // 2.7. přirozeně, dnes 6+4, čtrvrté dítko, kontrola a UTZ 12.7.
zuzka90– // 8.7. Prirozene tehu. na prvni pokus. Kontrola pristi tyden
TynaCut- // 4.7., přirozené těhu(mám ročního synka)dnes 6+4, PM28.5., 12.7. AS ![]()
Příspěvek upraven 13.07.12 v 13:40
Dobre ranko holky, me teda zatim nic neni. parkrat mi bylo trochu tezko, ale jinak v poho.
Ahoj holky tak včera jsem byla na prvním ultrazvuku a těhotenství potvrzeno
taky už jsme viděli srdíčko
to znělo tak krásně když mě doktor řekl gratuluju mladá paní
za tři týdny jdu znova na kontrolu, jinak špatně mi docela je ale nezvracím, žaludek jak na vodě, trochu bolesti v podbříšku, a dnes jsem začačala pozorovat, že se mi nějak moc tvoří sliny
jinak celkově únava
ale jem moc šťastná
holky všem držím palce ať je vše OK.paa ![]()
No on mě to ani přesně neřekl, že je to ještě malinké a neměl moc čas to zkoumat, nebyla jsem objednaná tak mě bral protože jsme známí le bylo to rychle, jsu ráda, že to potvrdil, přítě uidíme ani mě z jistotozu neřel jestli tam nejsou dvě ![]()