Poradna duly
Jana Čurdová
@sonata001 já měla před těmi 14 dny 12 mm, to jsem byla 7+1. doufám že už zítra budu mít fotečku, pak jí sem teda hodim. a tobě už dělali utz normálně přes bříško nebo ještě vnitřně? mě právě minule dělali vnitřně takže bylo vidět srdíčko ale ty máš ohodně hezčí fotku
@hondicka Mě dělal taky ještě vnitřně a jsem ráda, že je vše ze začátku zřetelnější, hlavně to srdíčko. V kolik jdeš na kontrolu? Abych veděla, kdy se mám těšit na foto ![]()
@sonata001 no já srdíčko taky viděla krásně ale neudělala mi obrázek tak hezky zvětšenej jako tobě.. srdíčko jsme viděli dobře už když jsem byla 6+3. jdu v půl dvanáctý, tak po té dvanácté to sem hodim, doufám teda že mi nějakej obrázek dá
ty sis o něj řekla?
@hondicka Mě ho minule taky nezvětšili, ale tentokrát jo, jinak by tam nebylo skoro nic vidět
Prvně jsem řekla doktorovi, jestli by mi ho nevytiskl, pak jsme to zamluvili, takže mě ho nakonec poslala mailem sestra.Ale vytisklej je lepší ![]()
@sonata001 no přesně jak píšeš - mně ho taky nezvětšila, takže jsem viděla malou bobulku a tlukoucí srdíčko. tak zítra se hned přihlásim, klidně si to i zaplatim a pak to sem hodim ![]()
@hondicka Stojí to za to
já si myslím, že když si to necháš vytisknout, tak že se platí nějakých 50kč.
@sonata001 ahojky, tak přidávám slíbený obrázek
dnes jsem 9+1 a máme 2,5 cm a srdíčko krásně tluče
dokonce jsem dneska viděla i hejbací malinkatý ručičky
je to krása ![]()
Ahojky, ja dnes tez byla na ko. mame 1,4 a 1,35cm.
hondicko krasa ![]()
@Térouš no to je krásný, to ti pěkně poroste bříško
a jak ti je? už je to lepší?
Dva dny tuk tuk nespinim ani nic, tak doufam, ze uz to bude dobre. brisko roste rychle. uz jsem si musela poridit tehu kalhoty ![]()
Ahoj holky, já mám teda taky pěkný břicho, nosím ted všechno volné, ještě že je teplo. Ale až se ochladí, musím taky koupit těhu kalhoty a normálně jsem dostala strach, aby mi ve čtvrtek neřekli, že tam mám dvě ![]()
@hondicka Ahoj,tak jsi se dočkala a máš taky krásnej obrázek z ultrazvuku
S těma ručičkama mě to dojalo ![]()
@Térouš Gratuluju k včerejší úspěšné kontrole. Koliátý jsi tt?