Poradna duly
Jana Čurdová
No tak v tom pripade bez na potrat. myslim, ze detsky domovy a kojenaky jsou uz takhle dost naplneny
@Térouš píše:
No tak v tom pripade bez na potrat. myslim, ze detsky domovy a kojenaky jsou uz takhle dost naplneny
na potrat nikdy nepujdu ![]()
ale existuje prima adopce, kdyz miminko hned po porodu muzou vzit domu overeny par.
@Ali1988 Jsem asi na hlavu, ale nějak to nechápu. Ty se skoro 2× za měsíc raduješ, že máš // a nakonec si mimčo nechceš nechat?
Kdyžtak mě vyveď z omylu, protože mě to vážně nedává smysl
@sonata001 píše:
@Ali1988 Jsem asi na hlavu, ale nějak to nechápu. Ty se skoro 2× za měsíc raduješ, že máš // a nakonec si mimčo nechceš nechat?
Kdyžtak mě vyveď z omylu, protože mě to vážně nedává smysl
v cervnu jsem byla po IVF delala nahradni matku. a to embryo vzdyt nebylo moje
tak jsme ted doufaly kdyz jsem obevila po menstruace // ze to bude kamaradky embryo.ale vychazi ze ne-proto jsem se radovala
@Ali1988 - promin, ale nevymýšlíš si ty tady tak trochu??? nechci tě urazit, ale podle toho jak píšeš, tak mám takový pocit, že nás tu docela slušně lakuješ až neuvěřitelnými příběhy! nedala jsi sem ani jednu fotku ducha, tvrdíš 2× za měsíc, že jsi těhotná, holky tady máme upřímnou radost a myslím, že nás tak trochu využíváš! pokud je to jinak, tak se omlouvám, ale tak mi to připadá, pár podobných už jsem tu zažila!
@lilia81 píše:
@Ali1988 - promin, ale nevymýšlíš si ty tady tak trochu??? nechci tě urazit, ale podle toho jak píšeš, tak mám takový pocit, že nás tu docela slušně lakuješ až neuvěřitelnými příběhy! nedala jsi sem ani jednu fotku ducha, tvrdíš 2× za měsíc, že jsi těhotná, holky tady máme upřímnou radost a myslím, že nás tak trochu využíváš! pokud je to jinak, tak se omlouvám, ale tak mi to připadá, pár podobných už jsem tu zažila!
mne to jedno co si myslis o mne ![]()
@lilia81 píše:
minule jsem davala fotku ducha, tak nekecej ![]()
Ali, fakt sorry, ale tvuj pristup je fakt na hlavu. adopce. vis kolik kojenaku je plnejch chudacku, co nemaj rodice? na potrat bych nesla- to je docela trapna hlaska v tvym pripade, kdy zrejme nevis, co je antikoncepce a vymlouvat se na plodne a neplodne dny je stredovek! udelas akorat dalsi dite a proc? nechapu, proc to sem pises a zbytecne si delas nepratele. tohle je diskuze pro ty, co se tesi na miminko a co je to pro ne vytouzene stesti a ne matky odkladacky, ktery umej akorat vrzat, plodit a pak se nestaraj. rekla jsem to asi dost drsne, nicmene si mi pekne zvedla zluc po ranu!
Ahoj holky, tak jsem to moc nepochopila s @Ali1988 to sem píše. My máme děti plánované a chtěné, na které se těšíme, tak nevím proč bysme tu měli řešit takovéhle věci ![]()
Takovyhle dylinky jako jsou @Ali1988 by se sem vůbec neměly přihlašovat! sorry ale takovýhle věci sem nepatří, ty řeš úplně někde jinde a úplně s někym jiným! ![]()
Zdravim, holky ja ALI neverim ani slovo. Do jinych diskuzi pise, ze je i darkyne vajec. Ja lez nesnasim. Tak holky, at vam deticky pekne rostou a omlouvam se za vpad… Normalne to nekomentuji, ale tohle je do oci bijici.
Dekujeme za info devcata a prejeme krasne rostouci briska. no…tak holky popojedem ne? doufam, ze dotycna hvezda si uvedomi, co kvaka a nebude tady rozcilovat nas, natesene tehule.