Máme doma tyrana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
11.1.14 19:43

Taky nevím zda přesně psát do tohoto příspěvku, ale třeba někdo zareaguje. Náš 4letý syn je strašně upoutaný na mě a manžela, druhým rokem začal chodit do školky, ale problém neustálý, podotýkám že každý měsíc je nemocný, takže třeba týden -14 dní nejde, pak si těžko zvyká. Ale, nevím zda na nás hraje nebo co, ale už jsme docela s nervama na dně, bylo to i o vánočních prázdninách, kdy neustále opakuje, že spát nechce sám v pokojíku, zda si ho vezmeme do ložnice, ptá se a ujištuje, pak brečí, když má jít do školky, denně, tak se ptá kdo kdy pro něho příjde, a zda určitě, u lékařů ani nemluvím…pekelné a dokola dokola opakuje tyto otázky a brečí. Je to na nervy. Stresuje sebe i nás, jsem z toho zoufalá. Poradí někdo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
11.1.14 22:42
@Lucy2009 píše:
Taky nevím zda přesně psát do tohoto příspěvku, ale třeba někdo zareaguje. Náš 4letý syn je strašně upoutaný na mě a manžela, druhým rokem začal chodit do školky, ale problém neustálý, podotýkám že každý měsíc je nemocný, takže třeba týden -14 dní nejde, pak si těžko zvyká. Ale, nevím zda na nás hraje nebo co, ale už jsme docela s nervama na dně, bylo to i o vánočních prázdninách, kdy neustále opakuje, že spát nechce sám v pokojíku, zda si ho vezmeme do ložnice, ptá se a ujištuje, pak brečí, když má jít do školky, denně, tak se ptá kdo kdy pro něho příjde, a zda určitě, u lékařů ani nemluvím…pekelné a dokola dokola opakuje tyto otázky a brečí. Je to na nervy. Stresuje sebe i nás, jsem z toho zoufalá. Poradí někdo? :?

Psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect