Máme jít na operaci, poradí někdo?

17310
4.5.10 22:01

Máme jít na oepraci,poradí někdo?

Ahojky,jsem na vážkách.Máme jít s prckem na vyndání krční mandle :-? Na papírech co mi dali v nemocnici píšou že nemá mít rýmu atd. a ani 3týdny předem.
A co osud nechtěl tak prcek mi pidi rýmu přitáhl ze školky.Fakt smrkne 5× za den.poctivě kapem,ze školky je doma,ven jen krátce ,vitamíny tad.

Zrušily by jste to?Mám to domluvený přes známého doktora,mám na to dovolenou.V práci mi vyšli vstříct.Prostě vše je zařízeno.Podotýkám,že nastupujeme 11.5. operace 12.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17976
4.5.10 22:09

Ahoj. Předně se velmi divím, že ve třech letech na krční mandli. O tom jsem ještě neslyšela.
My s rýmou šli na nosní. Výslovně jsem se ptala a taky jsem se fakt bála. Ale byla to rýma chronická, takže jinak bychom asi nešli nikdy. Zvládl to dobře, komplikace nebyly.
Držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:19

Jééé,promiň,Bude to mandel nosní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:20

Teda mandle :lol: :lol:

My právě taky rýmu máme pořád,takže najít období když není je nadlický výkon :-x A do toho hůř slyší.Má zalehlý uší-údajně k tý mandli.jinak nás čeká profouknutí uší :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.5.10 22:20

Vereniko s krčnimi mandlemi se chodi když jsou opakované angíny. A myslím že je ještě brzo. Já bych určitě nešla. Může se to ječtě upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.5.10 22:21

Tak po vlastnim zazitku s trhanim krcnich mandlich ve 19 letech bych Ti predne doporucovala toto sve rozhodnuti hodne,opravdu HODNE prehodnotit…
Kdyz pominu nelidksou bolest cca dva tydny po zakroku,kdy jsem se drzela za rvouci usi a brecela asi pulku dne a noci-nepomohlo mi to ANI ZA MAK ,ANGINY MAM I BEZ MANDLI(jen jsou silnejsi a bolestivejsi) A NAVIC MI VESKERA INFEKCE,KTERA BY SE JINAK ZADRZELA V KRKU,IHNED SKLOUZAVA NA HRTAN A HLASIVKY)takze dlouhodobe kasle a zanety prudusek plus chrapot byly na dennim poradku a jsou obcas jeste i ted,vice nez deset let po zakroku) :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.5.10 22:21
verenika píše:
Jééé,promiň,Bude to mandel nosní. :mrgreen:

uffffffffffffffffffffffffffffffffffff :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jo-jsem si mohla usetrit sahodlouhy elaboraaaat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:23

Jé holky díky,ale jak píšu upsala jsem se,je to mandle nosní.na krční bych ho asi neposlala.teď byla ségra ve 30ti letch a brečela jak malá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:24

Farská-stejně díky :wink:

Tak myslíte,že máme jít i když má trošku tu rýmu?Zítra na předoperačním to nějak zakamuflujem a do úterý snad dbude fit,ikdyž má rýmu vždy 3 týdny :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.5.10 22:37

Ahoj, já byla s malou 2,5 před měsícem a vše proběhlo v pořádku, vůbec to není podmíněné opakovanou nemocí a dětský ORL to musí posoudit. Dcera měla takřka neprůchodný nos a mohla by mít komplikace při neodstranění - dýchání, sluch, mluvení .....

Malá měla lehkou rýmu taky a zákrok proběhl.

Se starší jsem to absolvovala v její 4letech.

U obou to razantně změnilo spánek v lepší. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:43

joula-díky.My právě spíme dobře.Bylo to pro nás překvapení že nás poslali na mandli.Spí dobře.akorát ty časté infekty-dlouhotrvající,dýchá pusou a ty zalehlý uši.Byl na nosní endoskopii-taky prima zážitek a tam mu na to přišli :-?

Jen se modlím aby mu to pomohlo a vlastně tím i mě,jsem astmatik a všechno hned od něj chytím,sedne to na průdušky a konečná :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17976
4.5.10 22:51

Nám spal dobře - před, nedýchal pusou, jediný důvod, ale asi dost velký, byly neustálý, pak už chronický rýmy, včetně chronického zánětu dutin a opakované záněty středouší.
A ač jsem tomu teda vůbec nevěřila, letošní zimu (tedy první po operaci) neměl ani jednou středouší!!! Zánět dutin se neopakoval. Rýmu, i hnisavou, tedy měl, ale na rozdíl od minulých zim se z ní nic horšího nevyklubalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.5.10 22:54

Jé, tahle diskuze mi docela přijde vhod, doufám, že se zakladatelka nebude zlobit, když se trochu vtěrknu s dotazem: mojí malé jsou dva roky. Začala se mi v noci docela často počůrávat (je bez plen na noc půl roku), taky má jakoby skoro furt ucpaný nos a v noci děsně chrápe. Jak starý chlap. Moje mamka říkala, že se mnou to bylo to samé a musela jsem na trhání nosní mandle. Slyšely jste někdy o tom, že by to mělo spojitost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:56

Nn,nevadí

http://www.babybaby.cz/…poradna.html?…

tohle jsem našla na netu.Snad ti to pomůže,dost to na vás sedí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.5.10 22:58

Eliška-tak snad nám to pomůže aspoň jako vám.Stejně je zajímavé,že Adámek měl zánět ouška jen jednou a to jěště bez rýmy a samo mu to prasklo.No každý má projev jiný

Petite-zkusila bych zajít za vaší pediatričkou a říct jí na co máš podezření. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí