Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Menton Jo normálně nemocné dítě
Kdyby aspoň spalo. Usnul v ty 2.00 a v 6.30 už se dožadoval vstávání … Ono mu teď nic není, tak prudí doma ( s matkou na HO). Super kombinace pro všechny ![]()
@Snopy123 píše: Více
já ještě počkám, jestlijí to vydrží Opravdu až do vánoc.
Je fakt, že kytku s tátou postaví, a bude zdobit (i když mě se ty lego kytky nelíbí ale co už)
spíš fakt nevím jak se postavit k ježíškovi.. ono když ji ted přinese všechno, bude to za čas brát jako delivery službu, když jí ale nepřinese třeba tu kytku, bude z toho smutná… najít asi nějakou míru.
zrovna kytky by se asi dala argumentovat, že prostě je pro větší, že tm je i věkový limit, které děti to sestaví… protože ona jinak zas moc náročná není, dárků se jí stejně každý rok sejde tak dvanáct, patnáct, takže není moc důvod, aby se jí neobjevilo z těch pr věcí vše, co si do dopisu napsala.
já mám spíš tendence jí to všecko splnit, ale já jsem z rodiny, kde se ježíškovi NEPSALO.
Prostě vždycky jsme dostali překvapení, vubec jsme netušili. ani jako malí, ani na druhém stupni… akorát oblečení pak jsme si vybírali a sem tam něco přáli, co jsme tak ústně věděli..jednu věc možná, že jsme to omílali. Tamagoči, myslím. Ale dopis jsme nikdy nepsali.
ale ona má ted takovou víru..že jí to nechci kazit a asi bych koupila i lego kytky…
letos řekla Ježíšek mě má rád, on mi přinesl víc hraček než jsem si i přála. má mě rád. a ví že jsem hodná,
A byla taak ráda!
@Niemeyer já bych ti poradila, že ve výchově je někdy lepší neplnit všechna přání, není nutné mít na oslavě 5tých narozenin celou třídu ani od Ježíška dostat každou věc, kterou si dítě přeje - někdy méně je více
@Niemeyer píše: VíceÚplně jednoduše, Ježíšek donese vždy je něco, abY vybylo na ostatní děti.
Se slzou v oku jsem zlikvidovala jednu poličku knih. (Ještě mám další).
Již moc nečtu a doma nikdo. Mládež má jiný žánr.
Já knihomol.
Něco šlo do knihobudky na nádraží - jak pojedu za pár hodin zpět, tak už to tam nebude a něco půjde asi do špitálu - to je přes někoho.
@Evkad Taky jsem likvidovala. Taky se slzou v oku a nostalgii jsem protřídila naší knihovnu a odvezla do knihobudky. Sice jsem asi 3 knihy zase koupila, ale stále jich tak 40 odešlo, tak dobrý.
Ještě tady mám pár, které nevím - jsou po dětech a nevím jestli mám nechat pro vnoučata nebo ne.
A seřadila jsem fotky do alb a dotiskla některé roky co jsme našli fotky na disku /třeba rok 2003/ A projela jsem celkově krabice „foto a vzpomínky“. Prosřídila obrázky a sešity po dětech, dospělým dětem poslala jejich část, atd… Všemu dala nové desky a popsala to. Dělala jsem to několik dnů a hezky to prokouklo.
@Snopy123 mám pocit, že moje děcka moc fotky ani nezajímají. Jako malá jsem se chtěla dívat pořád, oni ne. Ani šuplíky a tak neprolézaly. Já tak aspoň měla přehled, co kde je.
Teď mi syn třeba z chalupy zavolá: a kde to mám hledat?
Mám pocit, že jsem doma jediná, co má přehled. Muž toho ví ještě méně jako děcka. ![]()