Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj ![]()
Po porodu nejsem zrovna nejštíhlejší (teda už delší dobu po porodu
) a mám problém sehnat na mě kalhoty-džíny a vůbec nějaké slušivé oblečení, které by mi padlo do oka a sem tam něco zamaskovalo ![]()
Tak by mě zajímalo, kde holky baculky jako jsem já, nakupujete a jestli vám oblečení co se vám líbí padne a nikde neodstává(jako mě
) a jaké máte zkušenosti s internetovými obchody. děkuji.....
zaleží jak moc jsi baculka…pokud to neni tajemstvi, ale da se koupit, Tako apod…
Když jsem byla dřív baculka tak jsem si nechávala na sebe hodně šít… no a když jsem si konečně jako krejčová koupila šicí stroj šila jsem si hodně věcí na sebe sama
koukla jsem do časopisu co se mi líbilo a odle toho ušila a něco přidala něco ubrala a měla jsem originál
![]()
RUBBERBEAR, pěkné oblečení seženeš i v CaA..mají toho hodně
Jinak dnes začínám jako oradce pro výživua hubnutí,tak budete-li některá mít zájem zhubnout bez jojo-efeku,tak ráda poradím či pomůžu. ![]()
Já taky (bohužel) do této kategorie patřím, nakupuji nejvíce v C&A, kde se mi oblečení líbí a většinou mi i dobře sedí, hlavně džíny. Sem tam něco koupím v Tescu, kde prodávají jejich značku F&F a ta taky nabízí větší velikosti, ale tam je právě problém, že ne všechno dobře sedí. Třeba džíny ve větší velikosti jsou vždy strašně dlouhé (to se dá naštěstí zkrátit), trička a halenky jsou zase třeba široké, ale krátké, záleží jak co… Já mám teď problém, že jsem podruhé těhotná a chtěla jsem džíny s tím pružným pásem pro těhotné, ale v mé velikosti jsem je nikde neviděla ![]()
Ahoj, Já jsem zadkovitá a bokovitá a ještě k tomu malá, ale nemám skoro žádný břicho. Ale jak píšou holky, nejlíp se mi nakupuje v C&A nebo v Tescu, sedí mi Cherokee i F&F. V C&A prodávají i zkrácené velikosti, tak džíny nakupuju jen tam.
tak to jsem asi nějakej mutant, protože ať už je to tesco, c-a,h-m jak tady píšete a já do těch obchodů taky zavítám tak kalhoty v pase odstávají, přes zadek nesedí, nohavice dlouhé.....ach jó
tak to risknu a zkusim on-line ochody, třeba na něco kápnu…
TO jsou moje tipy na netěhu oblečení. Ale i jako těhule tam nakupuji
Já mám dobré zkušemosti s CaA, Marks and Spencer i Tescem, v Takku mi to málokdy sedí a ne vždy je ten materiál nositelný. Krásné, i když dražší věci jsou na internet. stránkách maxilady.cz .
Ale ve všech obchodech to chce zkoušet. ![]()
A s kalhotama mám dobrou zkušenost se značkou Evans - koupeno na Aukru. Mám dvoje a jsou nej
Celkově Aukro je dobrý zdroj, i když ne vždy mi ty věci sedí.
A co těhotenské oblečení pro bacule? Doporučíte nějakou značku? Já totiž kromě CaA, která má těhu oblečení do velikosti 50 (a ta i je někdy malá) nevím o žádném obchodě. Doporučíte?
DUSK, mám úplně stejný problém jako ty. Jsem teď podruhé těhotná a na těhotenské oblečení ve velkých velikostech jsem nikde nenarazila (já mám 50-52). Řeším to tak, že si kupuju věci v C&A nebo Tescu. Halenky, trička, tepláky to je v pohodě. Ale problém mám s džíny, chtěla bych ty s pružným pásem na břicho a ty jsem vůbec ve velkých velikostech neviděla
Stejný je to pak s podprsenkou na kojení. Zkoušela jsem hledat na internetu a nic jsem nenašla… Kdyby někdo poradil, byla bych ráda ![]()
Barborka79: za celé těhotenství jsem džíny s pružnym pasem na sebe nesehnala a to že jsem se posnažila, ale ted jsem objevila v praze na žižkově obchod- http://www.damskenadmernevelikosti.cz/ a maj celkem dobrej výber a možná kdyby si se zeptala na ty džínsy pro těhule, by je mít mohli nebo by je mohli sehnat či objednat, jsou tam moc příjemný ![]()
a podprsenky tam myslim maj taky…a kdyby ne v makru jsem velké kojící kupovala
Chtěla bych poprosit o radu - nyní jsem poprvé těhotná a nevím si rady s výběrem velikosti kojící podprsenky. Nyní mám velikost 85F. O kolik se vám zvětšily košíčky při kojení? Ony ty kojící podprsenky jsou docela drahé, tak mám strach, abych neutratila peníze za špatnou velikost. ![]()
Prosím poraďte ![]()
Ahoj holky tak ja taky jsem jedna s prostorove vyraznejsich. Ja nakupuju rada v obchode KIK. Jsem od Olomouce a takovy obchod tady otevreli. Ceny naprosto uzasny a obleceni dobry. Ale musite vybirat nektere neni moc kvalitni. Ale da se to a maji az obrovske velikosti.
Ahojky prosím o radu ohledně vyživy-ráda bych zhubla předem děkuji. natys.p@seznam.cz
PS.moc prosím napiš mi ![]()
@barborka79
Ahojky já mám též 50/52 a našla jsem jen v eshopu bonprix ![]()