Oblečení na maminky baculky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
26.1.10 23:43

Maminky baculky :)

Ahoj :mavam:
Po porodu nejsem zrovna nejštíhlejší (teda už delší dobu po porodu :oops: ) a mám problém sehnat na mě kalhoty-džíny a vůbec nějaké slušivé oblečení, které by mi padlo do oka a sem tam něco zamaskovalo :andel:
Tak by mě zajímalo, kde holky baculky jako jsem já, nakupujete a jestli vám oblečení co se vám líbí padne a nikde neodstává(jako mě :zed: ) a jaké máte zkušenosti s internetovými obchody. děkuji.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1001
27.1.10 07:13

zaleží jak moc jsi baculka…pokud to neni tajemstvi, ale da se koupit, Tako apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.1.10 07:43

Když jsem byla dřív baculka tak jsem si nechávala na sebe hodně šít… no a když jsem si konečně jako krejčová koupila šicí stroj šila jsem si hodně věcí na sebe sama :wink: :wink: koukla jsem do časopisu co se mi líbilo a odle toho ušila a něco přidala něco ubrala a měla jsem originál :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
27.1.10 08:29

RUBBERBEAR, pěkné oblečení seženeš i v CaA..mají toho hodně

Jinak dnes začínám jako oradce pro výživua hubnutí,tak budete-li některá mít zájem zhubnout bez jojo-efeku,tak ráda poradím či pomůžu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.1.10 09:07

Já taky (bohužel) do této kategorie patřím, nakupuji nejvíce v C&A, kde se mi oblečení líbí a většinou mi i dobře sedí, hlavně džíny. Sem tam něco koupím v Tescu, kde prodávají jejich značku F&F a ta taky nabízí větší velikosti, ale tam je právě problém, že ne všechno dobře sedí. Třeba džíny ve větší velikosti jsou vždy strašně dlouhé (to se dá naštěstí zkrátit), trička a halenky jsou zase třeba široké, ale krátké, záleží jak co… Já mám teď problém, že jsem podruhé těhotná a chtěla jsem džíny s tím pružným pásem pro těhotné, ale v mé velikosti jsem je nikde neviděla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.1.10 09:12

Ahoj, Já jsem zadkovitá a bokovitá a ještě k tomu malá, ale nemám skoro žádný břicho. Ale jak píšou holky, nejlíp se mi nakupuje v C&A nebo v Tescu, sedí mi Cherokee i F&F. V C&A prodávají i zkrácené velikosti, tak džíny nakupuju jen tam.

• Citovat
  • Upravit
118
27.1.10 16:21

Marks and Spencer........!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.1.10 07:42

tak to jsem asi nějakej mutant, protože ať už je to tesco, c-a,h-m jak tady píšete a já do těch obchodů taky zavítám tak kalhoty v pase odstávají, přes zadek nesedí, nohavice dlouhé.....ach jó :-( tak to risknu a zkusim on-line ochody, třeba na něco kápnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
1.2.10 14:35

TO jsou moje tipy na netěhu oblečení. Ale i jako těhule tam nakupuji ;-) Já mám dobré zkušemosti s CaA, Marks and Spencer i Tescem, v Takku mi to málokdy sedí a ne vždy je ten materiál nositelný. Krásné, i když dražší věci jsou na internet. stránkách maxilady.cz .
Ale ve všech obchodech to chce zkoušet. :nevim:
A s kalhotama mám dobrou zkušenost se značkou Evans - koupeno na Aukru. Mám dvoje a jsou nej
Celkově Aukro je dobrý zdroj, i když ne vždy mi ty věci sedí.

A co těhotenské oblečení pro bacule? Doporučíte nějakou značku? Já totiž kromě CaA, která má těhu oblečení do velikosti 50 (a ta i je někdy malá) nevím o žádném obchodě. Doporučíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.2.10 15:12

DUSK, mám úplně stejný problém jako ty. Jsem teď podruhé těhotná a na těhotenské oblečení ve velkých velikostech jsem nikde nenarazila (já mám 50-52). Řeším to tak, že si kupuju věci v C&A nebo Tescu. Halenky, trička, tepláky to je v pohodě. Ale problém mám s džíny, chtěla bych ty s pružným pásem na břicho a ty jsem vůbec ve velkých velikostech neviděla :-? Stejný je to pak s podprsenkou na kojení. Zkoušela jsem hledat na internetu a nic jsem nenašla… Kdyby někdo poradil, byla bych ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.2.10 17:26

Barborka79: za celé těhotenství jsem džíny s pružnym pasem na sebe nesehnala a to že jsem se posnažila, ale ted jsem objevila v praze na žižkově obchod- http://www.damskenadmernevelikosti.cz/ a maj celkem dobrej výber a možná kdyby si se zeptala na ty džínsy pro těhule, by je mít mohli nebo by je mohli sehnat či objednat, jsou tam moc příjemný :dance:
a podprsenky tam myslim maj taky…a kdyby ne v makru jsem velké kojící kupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
10.2.10 09:17

kojící podprsenka

Chtěla bych poprosit o radu - nyní jsem poprvé těhotná a nevím si rady s výběrem velikosti kojící podprsenky. Nyní mám velikost 85F. O kolik se vám zvětšily košíčky při kojení? Ony ty kojící podprsenky jsou docela drahé, tak mám strach, abych neutratila peníze za špatnou velikost. :nevim:
Prosím poraďte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
10.2.10 09:23

Ahoj holky tak ja taky jsem jedna s prostorove vyraznejsich. Ja nakupuju rada v obchode KIK. Jsem od Olomouce a takovy obchod tady otevreli. Ceny naprosto uzasny a obleceni dobry. Ale musite vybirat nektere neni moc kvalitni. Ale da se to a maji az obrovske velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.10 22:49

prosim o radu

Ahojky prosím o radu ohledně vyživy-ráda bych zhubla předem děkuji. natys.p@seznam.cz

PS.moc prosím napiš mi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.12.17 22:28

@barborka79
Ahojky já mám též 50/52 a našla jsem jen v eshopu bonprix ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák